Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Oplev fascinerende Hamborg - både hotel og Scandlines færge

Hamborg for 2 - både ophold og færge!

Nyd 2 nætter i Hamborg for 2,  og få en dejlig miniferie i Tysklands næstestørste by. Både hotel, morgenmad og færge er inklusiv i prisen. Hamborg byder på en fantastisk havnepromenade, masser af shopping, spændende seværdigheder og lækre restauranter.

Oplev fascinerende Hamborg med Friferie og Scandlines via Rødby-Puttgarden T/R, hvor I bor på East Hotel Hamborg inkl. morgenmad.

I får 2 overnatninger for 2 voksne inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 3.650,-. 

Trænger I til at give den gas, er der også mulighed for det i området St. Pauli og på den berygtede Reeperbahn.

Tilbuddet gælder hotelværelse inkl. morgenmad for 2 personer i perioden 10/4-31/12 2018. Se mere her.

East Hotel Hamburg (Scandlines)

Nyd en skøn miniferie for 2 i Hamborg, hvor I bor centralt på det moderne og 4-stjernede East Hotel. Hotellet er et tidligere jernstøberi, som er forvandlet til hotel på fineste vis af Jordan Moze.

HUSK! Prisen er inkl. overfart med Scandlines.

Tilbuddet gælder 2 overnatninger i perioden fra 10/4 - 31/12 2018

Booking af færgebilletten:

Kom nemt og hurtigt til Hamborg, og nyd sejlturen Rødby-Puttgarden T/R med en af Scandlines' hybridfærger M/F Deutschland, M/F Prinsesse Benedikte, M/F Schleswig-Holstein og M/F Prins Richard. Fra Puttgarden er der kun godt halvanden times kørsel til Hamborg.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med dit lejebevis på opholdet - det hele fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge. I Rødby skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden.