Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Forår for 2 i Berlin på Hilton by Hampton inkl. Scandlines færge

Forårsfornemmelser for 2 i Berlin med færge inklusiv i prisen!

Berlin er (også) fantastisk i april, så tag din partner, ven eller veninde under armen og nyd den herlige storby. I får 2 nætter på moderne hotel, morgenmad og Scandlines-færge inklusiv i prisen. 

Friferie og Scandlines sender jer til Berlin via. Gedser-Rostock T/R, hvor I bor på Hilton by Hampton inkl. morgenmad. Tilbuddet gælder 2 overnatninger for 2 voksne inkl. færge fra KUN kr. 2.272,-. 

Oplev spændende markeder, historiske attraktioner, udstillinger, koncerter og meget mere, når I nyder foråret i Berlin.

Tilbuddet gælder hotelværelse for 2 personer i perioden 9/4-1/5 2018. Find det her.

Hilton by Hampton Berlin (Scandlines)

Hilton by Hampton i Berlin er for par, venner og veninder, som trænger til en miniferie til den charmerene storby. I bor på det moderne hotel i centrum af Berlin, så I nemt kan besøge de mange spændende attraktioner.

HUSK! Prisen er inkl. overfart med Scandlines.

Tilbuddet gælder 2 overnatninger i perioden fra 9/4 - 1/5 2018

Booking af færgebilletten:

Vælg den korteste vej til Berlin, og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er I i storbyen Berlin.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra frifere.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med dit lejebevis på opholdet - det hele fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.