Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Til Harzen med Friferie og Scandlines

2 nætter i ferielejl. m. All-Incl. for 2 vok. & 2 børn fra KUN kr. 1.993,-

Miniferie til Harzen med Friferie og Scandlines

Bjergtagende naturoplevelser i Harzen med Friferie og Scandlines
Tag med Friferie og Scandlines til smukke Harzen i Tyskland, der byder på bjergtagende naturoplevelser i miniferie-afstand fra Danmark. I kører ombord på Scandlines-færgen i Rødby, og når I ruller af færgen i Puttgarden er der kun lidt over 4 timers kørsel til Harzen, som er en kæmpe stor naturpark på størrelse med Fyn.

Er I til aktiv ferie ferie?
Harzen er perfekt for jer, der er til aktiv ferie, da I her får hele 1.800 km mountainbike-ruter og fantastiske vandreruter. I kan fx tage en del-etape af Tysklands smukkeste og knap 100 km lange vandrerute, ”Hekse-stien”, der går tværs gennem Harzens pragtfulde naturlandskab.

I får 2 nætter samt færge fra KUN kr. 1.993,-. 

Tilbuddet gælder ferielejlighed med All-Inclusive og færge (Rødby-Puttgarden) for 2 voksne og 2 børn (0-7 år) i perioden 17/3-22/12 2019. 

Husk, at I også kan bo på 4-stjernede Hotel der Achterman i byen Goslar i Harzen inkl. morgenmad til en rigtig god pris. Læs mere nedenfor eller se mere her.

Kom i julestemning på miniferien til Harzen

Bestiller I en miniferie til Harzen inden jul, er I sikre på at kunne komme i den rette julestemning. 

I perioden 27/11-30/12 finder I det berømte julemarked i Goslar. Besøg det smukke julemarked og dets mange boder, juleudstillinger og lyt til korene og juleorkestrene i byens gader og stræder. Byen er smukt pyntet med lys, hvilket gør jeres tur til byen romantisk og hyggelig. 

Oplev "Vinterslottet" på julemarkedet i Wernigerode. Markedet har åbent i perioden 29/11-22/12. Få varmen i julemarkedets boder og udstillinger eller nyd lækker mad og varme drikke rundt i byens cafeer og restauranter.

Panoramic Bad Lauterberg i Harzen (Scandlines)

Nyd jeres ophold på feriestedet Panomaric Bad Lauterberg, der byder på 1.400 m2 Pano-Beach-poolområde med strømkanal og separat børnepool med minirutsjebane og vandfald. Er I mere til wellness, så er der intet mindre end 2 finske saunaer, dampbad og dyppebad på stedet.
Tilbuddet gælder 2 nætter med All-Inclusive i perioden d. 17/3 - 22/12 2019

Hotel Der Achtermann i Harzen (Scandlines)

I kan også bestille et ophold på det 4-stjernede Hotel der Achtermann inkl. morgenmad i Harzens smukke gamle hovedstad Goslar. I bor på et dobbeltværelse til 2 personer (med mulighed for max. 1 enkelt opredning). Hotellets gæster kan benytte wellnessområdet, og er I til skønhedsbehandlinger, er der masser af muligheder her (bør dog forudbestilles).

Tilbuddet gælder 2 nætter med morgenmad i perioden d. 17/3 - 19/11 2019

All-Inclusive på Panoramic Bad Lauterberg indeholder:

All-Inclusive på Bad Lauterberg indeholder:
Morgenmad: Morgenmadsbuffet
Eftermiddagskage: Kaffe & kage "All you can eat"
Frokost: Buffet eller evt. en madpakke til dagens udflugt
Aftensmad: Varm/kold buffet med forskellige temaer samt salatbar
Drikkevarer: Fadøl, husets vin, slush ice, sodavand, te og kaffe ad libitum fra kl. 10:00 til kl. 21:00 i All Inclusive restauranterne på stedet.

All-Inclusive-forplejningen begynder fra kl. 16 på ankomstdagen og slutter efter morgenmadsbuffeten (senest indtil kl. 10).

Praktisk vedr. færgebilletten:

Kom nemt og hurtigt til Harzen, og nyd sejlturen Rødby-Puttgarden T/R med en af Scandlines' hybridfærger M/F Deutschland, M/F Prinsesse Benedikte, M/F Schleswig-Holstein og M/F Prins Richard. Fra Puttgarden er der kun lidt over 4 timers kørsel til Panoramic Bad Lauterberg.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon til færgebilletten fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet – alt sammen fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen. I kommer med første ledige færge. I Rødby kan I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden.

Med Friferie og Scandlines til Harzen

Bloksbjerg eller Brocken

Bloksbjerg eller Brocken

Områdets allerstørste attraktion er Bloksbjerg, hvor vi jo sender alle vores danske hekse hen til Skt. Hans. I Tyskland kaldes dette bjerg for Brocken, som er Harzens højeste punkt. Man kan godt køre til toppen i bil (ligger kun ca. 1 times kørsel fra Bad Lauterberg). 

Men det er måske lidt sjovere at tage smalsporsbanen (Brocken-Banen) derop fra  Drei Annen Hohne eller Schierke, hvilket kun er godt en halv times kørsel fra Bad Lauterberg - nogle af gangene er det endda med et vaskeægte damplokomotiv

Sølvminen Grube Samson

Sølvminen Grube Samson

Ca. et kvarters kørsel fra Panoramic Bad Lauterberg finder I sølvminen Grube Samson, der bestemt også er et besøg værd. Stedet er på den eksklusive liste af UNESCOs verdenskulturarvsteder. 

Samme steder finder I et Kanariefugl-museum, der hænger godt sammen med minedriften, idet man i gamle dage medbragte kanariefugle ned i minen, for når de stoppede med at synge, var det tegn på, at der var ved at være for lidt ilt.

Tag stoleliften op

Tag stoleliften op

Kan I ikke få nok af vandsjov & wellness, kan I smutte over på Vitamar (700 m fra Panoramic Bad Lauterberg), og her er der både bølgebad samt en 100 m lang ”Black-Hole”-vandrutsjebane m.m. Når I bor Panomaric Bad Lauterberg, kan I få rabat til Vitamar – hør mere i receptionen.

Fortsætter I turen ind til den nærmeste by Bad Lauterberg, er der bl.a. en stolelift, som I kan tage op på det nærmeste bjergplateau "Hausberges". Herfra er der en smuk udsigt over byen. Turen koster 30-35 kr. pr pers.