Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Auberge Berlin for 2 - både ophold og Scandlines færge

Få en skøn miniferie til Berlin inkl. færge!

Tag ham eller hende med til Berlin, som du heller særligt meget af og få en skøn miniferie, hvor færgen er inklusiv  prisen. Mærk byens pulserende stemning, shop løs i det berømte stormagasin KaDeWe, så længe pungen tillader det og besøg Helmut Newton museet, hvor I kan beundre fotografens mange berømte billeder .

Oplev Berlin med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Hotel Aurberge Berlin inkl. morgenmad.

I får 2 overnatninger for 2 voksne inkl. færge fra KUN kr. 1.974,-. 

Berlin byder på uanede muligheder. Besøg hippe barer og restauranter og mærk historiens vingesus på Check Point Charlie museet eller i det berømte TV-tårn, hvor I kan opleve Berlin fra oven.

Tilbuddet gælder hotelværelse inkl. morgenmad for 2 personer fra 6/4-31/12 2018. Se mere her.

Hotel Auberge Berlin (Scandlines)

Hotel Auberge i centrum af Berlin er perfekt for par eller venner, der vil en tur til Berlin. I bor på hyggelige og charmerende værelser, som alle er individuelt indrettede. Få en god start på dagen med hotellets lækre morgenmadsbuffet. 

HUSK! Prisen er inkl. overfart med Scandlines.

Tilbuddet gælder 2 overnatninger i perioden fra 6/4 - 31/12 2018

Booking af færgebilletten: 
Vælg den korteste vej til Berlin, og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er I i storbyen Berlin.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra frifere.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med dit lejebevis på opholdet - alt sammen fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.