Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Romantisk ophold for 2 i Hamborg - både hotel og Scandlines færge

Snup en romantisk miniferie til Hamborg for 2, hvor I får 2 nætter på Hotel Hamburg Moorfleet inklusiv morgenmad. Hamborg er en oplagt storby for dig og den du holder allermest af, hvor I både kan gå på opdagelse i den spændende storby, shoppe løs, spise god mad på de mange restauranter eller danse hele natten i området St. Pauli og på den sjove Reeperbahn.

Tag med Friferie og Scandlines til pulserende Hamborg via Rødby-Puttgarden T/R og bo på Hotel Hamburg Moorfleet, som er inklusiv morgenmad.

I får 2 overnatninger på hotel for 2 voksne inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.759,-. 

Tilbuddet gælder i perioden 1/9-27/12 2018. Se mere her.

Hotel Hamburg Moorfleet (Scandlines)

Tag på romantisk get away til den spændende, tyske storby Hamborg. I bor i udkanten af Hamborg i grønne omgivelser, så I rigtig kan slappe af. Hamborg byder på masser af lækker shopping, eksklusive restauranter og spændende seværdigheder.

HUSK! Prisen er inklusiv morgenmad og overfart med Scandlines.

Tilbuddet gælder 2 overnatninger i perioden fra 1/9 - 27/12 2018

Booking af færgebilletten:

Kom nemt og hurtigt til Hamborg, og nyd sejlturen Rødby-Puttgarden T/R med en af Scandlines' hybridfærger M/F Deutschland, M/F Prinsesse Benedikte, M/F Schleswig-Holstein og M/F Prins Richard. Fra Puttgarden er der kun godt halvanden times kørsel til Hamborg.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med dit lejebevis på opholdet - det hele fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge. I Rødby skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden.

Til Hamborg med Friferie og Scandlines

Andre muligheder i Hamborg med Scandlines og Friferie

Andre muligheder i Hamborg med Scandlines og Friferie

Vi har endnu en mulighed i Hamborg, hvor I får både hotel og færge inklusiv i prisen. Ønsker I at lidt mere centralt er East Hotel Hamborg måske noget for jer? Her får I 2 overnatninger for 2 voksne inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 3.650,-.

Se mere her.