Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Nyd julemåneden i fascinerende Berlin med den, du holder af

Oplev fascinerende Berlin i julemåneden med den, du holder allermest af. Rejs med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Hotel Spittelmarkt i Berlin, hvor morgenmaden er inklusiv. 

I bor tæt på Alexanderplatz, hvor I bl.a. kan komme op i Berliner Fernsehturm (fjernsynstårnet) og nyde en G&T, mens tårnet drejer 360 grader og I ser Berlin fra oven. I er sikre på aldrig at kede jer i den spændende storby, der både byder på kultur, historie, shopping og gode restauranter. Så hiv et par dage ud af kalender og snup en get away til Berlin!

I får 2 overnatninger på hotel for 2 voksne inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.774,-

Tilbuddet gælder i perioden 1/10-31/12 2018. Se mere her

Hotel Spittelmarkt (Scandlines)

I bor på Hotel Spittelmarkt i Berlin, som ligger tæt på Friedrichstrasse og der er kun 2 stop med U-bahn til Alexander Plads. I får den bedste start på dagen, da morgenmad er inklusiv prisen, så efter en god gang morgenbuffet, er I klar til at gå på opdagelse i den pulserende storby.

Booking af Scandlines færgebillet: 

Vælg den korteste vej til Berlin og nyd sejlturen med en af de store nye Scandlines-færger M/F Berlin og M/F Copenhagen - 2 timer senere er I i Berlin.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra frifere.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med lejebeviset på opholdet. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge. Bemærk at ved udrejse på fredage og i efterårsferien i uge 42 kan ventetid forventes. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet nedenfor er blot et eksempel, der er mange andre muligheder. Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger i perioden 1/9 - 31/12 2018.

Til Berlin med Scandlines og Friferie

Flere gode tilbud til Berlin med både hotel og færge

Flere gode tilbud til Berlin med både hotel og færge

Vi har endnu et vildt tilbud til Berlin, hvor Scandlines færgebilletten Gedser/Rostock er inklusiv. I får 2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn op til 11 år på Hotel Econtel Berlin inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.582,-. Gælder på ophold i perioden 17/9-31/12 2018.

Se mere her.