Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Berlin for 2 - ophold inkl. Scandlines færge

Vi tilbyder jer et billigt ferieophold til hyggelige Berlin inkl. færge!

Oplev stemningsfyldte Berlin og benyt chancen for en get away til denne skønne by. I Berlin finder I super lækre restauranter, spændende museer, kunst og arkitektur og gode shoppingmuligheder. Det er det perfekte sted for en hyggelig weekend. 

Lige nu kan I komme til Berlin med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Hotel Wyndham Excelsior Berlin inkl. morgenmad. 2 overnatninger for 2 voksne & 1 barn op til 6 år inkl. færge fra KUN kr. 1.879,-. 

Berlin er en af Europas mest charmerende storbyer med masser at se og opleve. På Hotel WyndhamExeclsior Berlin bor I centralt i Berlin tæt på mange seværdigheder f.eks. Berlin Zoo og Kurfürstendam.

Tilbuddet gælder kun for hotelværelse på 19 m2 for 2 voksne & 1 barn op til 6 år.

Hotel Wyndham Excelsior Berlin (Scandlines)

Hotel Wyndham Berlin ligger centralt i Berlin, tæt på Berlin Zoo og Kurfürstendam. I bor på komfortable og dejlige værelser. I prisen er inkl. skøn morgenmadsbuffet. I parkerer nemt i hotellets garage for EUR 17/dag.

HUSK! Prisen er inkl. overfart med Scandlines.

Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger i perioden fra 10/2 - 31/3 2018

Booking af færgebilletten: 
Vælg den korteste vej til Berlin, og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin.

Når du har booket opholdet, får du automatisk tilsendt en værdikupon fra frifere.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. Du skal medbringe den i udskrevet form sammen med dit lejebevis på opholdet - altsammen fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, du kommer med første ledige færge. Bemærk, at ved udrejse fredag i uge 6 og 7 kan ventetid forventes. I Gedser skal du booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet nedenfor er blot et eksempel, der er mange andre muligheder. Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger i perioden 10/2 - 31/3 2018.