Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Julestemning med Friferie og Scandlines

Færge & 1 nat på hotel inkl. morgenmad for kun 1.195,-

Tag til julemarked i Rostock og få ophold inkl. Scandlines færge

Kom i julestemning i Rostock med billigt ophold inkl. færge!

Tag en hyggelig tur til Rostock, hvor intet mindre end 7 forskellige julearrangementer og udstillinger præger byen, og skaber den dejligste julestemning. Fra den 25/11 til 22/12 er det muligt at opleve julestemningen i Rostock, som tager jer væk fra hverdagen for en stund. 

Friferie og Scandlines gør det nu muligt at komme til Rostock, hvor I får 1 overnatning på Hotel Intercity Rostock inkl. morgenmad, for 2 voksne (+ evt. 1 barn på 0-6 år) og færgebillet med bil via Gedser-Rostock T/R fra KUN kr. 1.195,-. 

Find originale julegaver på kunsthåndværkerhjørnet, oplev Eventyrverdenen ved Kröperliner Tor, lyt til musik ved Stjerneteltområdet og meget mere ved Nordens største julemarked i Rostock. Gå en tur igennem byen for at opleve de mange forskellige boder, udstillinger og forlystelser, og kom i den rette julestemning med et dejligt ophold, som ikke er langt hjemmefra. 

Bestil jeres eventyrlige juleophold til en formidabel pris allerede nu!


Ud over julemarkedet kan I med fordel:

  • Tage på shopping i den kilometerlange gågade med over 40 specialbutikker og det store KTC-shoppingcenter 
  • Besøge byens gamle havn, som nu er præget af cafeer, teatre og diskoteker beliggende i de gamle pakhuse. 
  • Opleve den formidable udsigt over byen fra St. Petri-kirkens udsigtsplatform, som er næsten 117 m højt. Denne kan nås både med trapper eller elevator. 
  • Besøge byens over 100 år gamle Zoologiske Have, der kalder sig Europas bedste Zoo, med intet mindre end 4.200 dyr og 430 forskellige dyrearter. 
  • Kigge forbi Mariekirken klokken 12, hvor klokkespillet og de små klokkespilsfigurer bevæger sig rundt. 
  • Se byens universitet, som ligger midt i byen, og hvor Tycho Brahe studerede.
  • Få fart over feltet kun 10 km nordøst for Rostock i den helårsåbne forlystelsespark Karls Oplevelseslandsby. 
  • Og meget meget mere...

Hotel Intercity Rostock (Scandlines)

Hotel Intercity Rostock ligger i gåafstand fra Nordens største julemarked. Når I booker turen til Hotel Intercity Rostock, følger der gratis bybus-billet med i prisen, som gør det bekvemt at komme hjem til hotellet efter en lang dag i julemarkedets hyggelige gader. Bilen kan stilles på hotellets parkeringsplads for cirka EUR 14/nat (kan ikke forudbestilles). 

HUSK! Prisen er inkl. overfart med Scandlines.

Tilbuddet er gældende for 1 overnatning i perioden fra 1/11 2019 - 31/3 2020

Praktisk vedr. færgebilletten

Når opholdet bookes, får du automatisk tilsendt en værdikupon til Scandlines fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. Husk, at denne værdikupon skal medbringes udskrevet, sammen med dit lejebevis på opholdet. 

Lejebeviset fremsendes også automatisk efter bookingen af opholdet. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, du kommer med første ledige færge. I Gedser skal du booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.