Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Storby-NYTÅR i Nordtyskland

Hold storby-nytår i Nordtyskland og vælg frit mellem Berlin eller Hamborg på to gode og MEGET centralt placerede hoteller inklusiv morgenmad og færgebillet med Scandlines T/R. I er garanteret et nytår I sent til glemme, hvor I kan spise på de bedste restauranter og feste til den lyse morgen, hvis det er det, I har lyst til. Er I mere til en lækker og romantisk middag, er der også mange muligheder, for Berlin og Hamborg kan det hele.
Med 3 nætter i de to pulserende storbyer er der god tid til både at opleve kultur, shopping, gastronomi og meget mere.

3 overnatninger på hotel d. 30/12 2018 - 2/1 2019 inkl. morgenmad og færge 
fra KUN kr. 2.475,- pr. pers. i delt dobbeltværelse (totalt kr. 4950,- pr pakke)

Bestil Berlin her  og bestil Hamborg her.

Nytår i Berlin: Hotel Amano Berlin

Hold nytår i Berlin, hvor I bor på Hotel Amano Berlin, som ligger i gåafstand til Alexanderplatz. Nyd en lækker drink på hotellets fancy ”Amano Bar”. 

3 nætter d. 30/12 2018 - 2/1 2019 inkl. morgenmad og Scandlines færgebillet Gedser-Rostock T/R.
Pris pr. pers. fra kr. 2.475,- i delt dbl.vær. (totalt kr. 4.950,- pr pakke). 

Bestil lige her.

Nytår i Hamborg: Hotel Adina Hamburg Speicherstadt

Oplev nytåret i Hamborg, hvor I bor på nyligt åbnede Hotel Adina Hamburg Speicherstadt. Alle værelser er med minikøkken, så I bor i en hotellejlighed. Hotellet byder på indendørs pool, sauna og fitnesrum.

3 nætter d. 30/12 2018 - 2/1 2019 inkl. morgenmad og Scandlines færgebillet Rødby-Puttgarden T/R.
Pris pr. pers. fra kr. 2.475,- i delt dbl.vær. (totalt kr. 4.950,- pr pakke). 

Bestil lige her.

 Booking af Scandlines færgebillet:

Skal I til Berlin, sejler I med Scandlines fra Gedser til Rostock. Skal I til Hamborg, sejler I fra Rødby til Puttgarden.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra Friferie, som skal anvendes ved ankomst i Gedser eller Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med lejebeviset på opholdet. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge.  I Gedser eller Rødby skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock eller Puttgarden.

Storbyferie i Nordtyskland med Scandlines og Friferie

Få en Nytårs-Berliner i Berlin

Få en Nytårs-Berliner i Berlin

Husk, I også kan holde nytår og bo på Hotel Econtel i Berlin, hvor Scandlines færgebilletten Gedser/Rostock er inklusiv. Ring til os på 70154141 og forhåndsbestil plads til hotellets lækre nytårsbuffet (tillægspris kr. 160,-/voksen og børn (6-11 år) er halv pris).

Se mere her.