Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Nyd 3 skønne dage på Tysklands smukkeste ø

Rügen betragtes som Tysklands smukkeste ø – og det er med god grund. For der er virkelig skønt med lange sandstrande og hvide kridtklinter, dybblå søer, uberørt natur og hyggelige små landsbyer. Tag på getaway til Seepark Sellin for kun DKK 2.258.- for 2-4 personer. I får 3 overnatninger i jeres egen feriebolig med skøn havudsigt inkl. færgeoverfart via Gedser-Rostock T/R.*

Oplev den smukke ø Rügen med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på skønne Seepark Sellin.

I får 3 overnatninger for 2-4 voksne inkl. færge fra KUN kr. 2.067,-. 

Tilbuddet gælder ferielejlighed til 2-4 personer fra d. 25/5-28/6 og fra d. 31/8-22/12 2018. Se mere her.

Seepark Sellin på øen Rügen (Scandlines)

Seepark Selling har alt, som gør en miniferie behagelig og underholdende som fx poolområde, boblebad, minigolf og cykeludlejning. Feriestedet ligger kun 800 meter fra sandstranden og en smuttur fra centrum, hvor I finder lækre restauranter og hyggelige caféer.

Booking af færgebilletten:

Vælg den korteste vej til Seepark Sellin i Ostseebad på øen Rügen, og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er I på Rügen.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra frifere.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med dit lejebevis på opholdet - alt sammen fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.