Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Europas eneste tropiske ferieø

Bestil en mini-ferie for hele familien fra kun DKK 2.689,- og få 2 overnatninger for 4 personer samt 3 dages indgang i Tropical Islands. Inkl. færgeoverfart Gedser-Rostock T/R.

Tropical Islands Resort ligger i udkanten af det naturskønne Spreewald mellem Berlin og Dresden. Her forenes natur, kultur, arkitektur og den rene følelse af troperne - alt samlet under ét tag.

I bor i hyggelige mobilhomes med plads til 4 personer. Boligen ligger i gåafstand fra den fantastiske tropiske dome - Tropical Island. 

Bestil senest 15/12 2018.

4 pers. mobilhome med 2 soverum

Lækkert mobilhome med 2 soverum til 4 personer. Mobilhomet har kombineret opholds- og spisestue med køkkenniche. I køkkenet er  mikroovn, køleskab og opvaskemaskine. 

Soverum 1: dobbeltseng
Soverum 2: 2 enkeltsenge

Mobilhomet har 1 badeværelse med bad og toilet, samt 1 seperat toilet. Uden for mobilhomet finder I en lækker træterrasse med havemøbler.

Booking af færgebilletten: 

Vælg den korteste vej til Berlin, og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere befinder I jer i storbyen Berlin.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, men I kommer med første ledige færge. Bemærk, at ved udrejse fredag i uge 6 og 7 kan ventetid forventes. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger for 4 pers. i mobilehome i perioden 2/2 - 23/12 2018. Der tages forbehold for udsolgte perioder.