Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Sjov miniferie - både bolig, badeland, djungleland og Scandlines færge

Tag børnene med på badelandsferie

Hiv et par dage ud af kalenderen, og tag børnene med på badelandsferie til Weissenhäuser Strand i Nordtyskland. Oplev et af Europas største, subtropiske badelande med sjove og vilde vandrutsjebaner, kæmpe vandtårn og meget mere. Weissenhäuser ligger ud til 3 km skøn strand, hvor børnene kan tumle og I kan nyde de skønne omgivelser.

Djunglelandet er et stort legeland med aktiviteter for både store og små. Prøv f.eks. "Go high" klatrebanen, hvor børnene klatrer rundt oppe under loftet, oplev krybdyr, hop i trampolin, rul rundt i et stort boldbassin med 32.000 bolde og meget mere! 

I får 2 overnatninger inkl. badeland og djungleland samt færge fra KUN kr. 1.396,-. 

Tilbuddet gælder feriebolig inkl. badeland og færge (Rødby-Puttgarden) for 2 voksne og 2 børn på ophold i perioden 18/2-5/4 2019. Se mere her.

Weissenhäuser Strand (Scandlines)

Forkæl familien med en skøn badelandsferie til det evigt populære Weissenhäuser Strand i Nordtyskland. Gæsterne komme tilbage igen og igen pga. de mange sjove aktiviteter både ude og inde!

HUSK! Prisen er inkl. bolig, badeland, djungleland og overfart med Scandlines.

Tilbuddet gælder 2 nætter i perioden d. 18/2 - 5/4 2019 

Booking af færgebilletten:

Kom nemt og hurtigt til Weissenhäuser Strand, og nyd sejlturen Rødby-Puttgarden T/R med en af Scandlines' hybridfærger M/F Deutschland, M/F Prinsesse Benedikte, M/F Schleswig-Holstein og M/F Prins Richard. Fra Puttgarden er der kun 35 minutters kørsel til Weissehäuser Strand.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon til færgebilletten fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet – alt sammen fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen. I kommer med første ledige færge. I Rødby kan I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden.