Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Weissenhäuser og Hansa Park

2 nætter i badeland inkl. Scandlines færge og entré til Hansa Park fra KUN 2.395,-

Miniferie til Weissenhäuser Strand - bolig, badeland, djungleland, Hansa Park og færge

Miniferie med masser af sjov for hele familien

Tag med Friferie på en fantastisk miniferie til badelandet Weissenhäuser Strand i Nordtyskland, som byder på en masse sjove oplevelser for alle aldre. Opholdet byder på fri adgang til både badeland og djungleland på Weissenhäuser Strand, hvor I finder vandrutsjebaner, vandtårne, "Go high" klatrebane, trampoliner, sauna/ wellness-område og meget mere.

Oplev også Nordeuropas største forlystelsespark, Hansa Park, som byder på sjove og vilde rutsjebaner, eventyrland, vandsjov, vikingeskibe, shows og parader i løbet af dagen samt meget mere. Hansa Park ligger kun 30 minutters kørsel fra Weissenhäuser Strand.

I får 2 overnatninger på Weissenhäuser Strand samt entré til Hansa Park og færge T/R fra KUN 2.395,-.

Tilbuddet gælder en 2-værelses lejlighed for 4 personer på Weissenhäuser Strand inkl. badeland og djungleland samt entré for alle i boligen til Hansapark og Scandlines færge (Rødby-Puttgarden T/R). Gælder på ophold i perioderne 4/4-21/6 2019 og 5/9-20/10 2019.

Læs mere her.

Weissenhäuser Strand (Scandlines) & Hansa Park

Forkæl familien med en sjov badelandsferie til det skønne Weissenhäuser Strand i Nordtyskland. Det er et populært sted for både store og små, så gæsterne vender tilbage igen og igen!

HUSK! Prisen er inkl. bolig i Weissenhäuser Strand samt adgang til badeland og djungleland, Hansa Park og overfart med Scandlines.

Tilbuddet gælder 2 nætter i perioden d. 4/4-21/6 2019 samt 5/9-20/10 2019.

Booking af færgebilletten:

Kom nemt og hurtigt til Weissenhäuser Strand, og nyd sejlturen Rødby-Puttgarden T/R med en af Scandlines' hybridfærger M/F Deutschland, M/F Prinsesse Benedikte, M/F Schleswig-Holstein og M/F Prins Richard. Fra Puttgarden er der kun 35 minutters kørsel til Weissehäuser Strand.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon til færgebilletten fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet – alt sammen fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen. I kommer med første ledige færge. I Rødby kan I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden.