Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Årsrejseforsikring

Rejs på ferie med 100% tryghed!
Er du dækket ind på din ferie? Når du bestiller din ferie, er det en god idé at undersøge om du er dækket ind udenlands hvis uheldet skulle være ude. Det Gule Sygesikringskort dækker kun sygdom på ferierejser i EU/EØS. Det Gule kort dækker for eksempel ikke, hvis du eller en I din famillie får brug for hjemtransport. Det er derfor vigtigt, at du har en rejseforsikring. Rejser du indenfor EU, anbefaler vi at du medbringer Det Blå Sygesikringskort - dette kan du få via www.bogerservice.dk eller på dit lokale Bogerservicecenter. Husk at bestille det i god tid. 

Har du spørgsmål til forsikringerne er du altid velkommen til at kontakte os på tel.: 70 15 41 41.

Pris (hele hustanden)

EU/EØS: kr. 520,- 
EU/EØS med skitillæg: kr. 783,- 
Udvidet Europa: kr. 765,-
Verden: kr. 1.780,-


Bemærk, at der tilkommer 1,1 % i skadeafgift til staten på alle priser.


Sådan dækker forsikringen

Vi I friferie.dk anbefaler årsrejseforsikringen fra Gouda Rejseforsikring. Det skyldes blandt andet at Gouda har sin egen danske alarmcentral, som kun er et telefonopkald væk. Hos Gouda har du også adgang til 24 timers lægevagt, hvor du kan få vejledning om medicin og lægebehandling. Kort og godt er du sikret, hvis uheldet er ude.En årsrejseforsikring fra Gouda sikrer dig bl.a.:


  • Lægebehandling, medicin, hospitalsophold og hjemtransport
 
  • Hjælp fra danske læger, sygeplejersker og krisepsykologer

  • 24 timers alarmcentral og lægevagt med vejledning om medicin og behandling
 
  • Hjemkaldelse til Danmark i tilfælde af akut sygdom hos pårørende

  • Dækning, hvis du bliver syg og ønsker, at et familiemedlem skal komme ud til dig på destinationen
 
  • Dækning ved alle former for spændende aktiviteter som f.eks dykning, klatring og paragliding

  • Økonomisk kompensation for tabte feriedage

Årsrejseforsikringen kan købes, så den dækker hele husstanden. Egne medrejsende børn under 18 år er dækket, uanset om de er en del af husstanden eller ej. Hver enkelt ferierejse må maksimalt vare 1 måned.

Forsikringskort:
Når du har købt din Gouda rejseforsikring, kan du gå ind på følgende link for at downloade dit kort her.

Hvem kan tegne forsikringen?

For at kunne købe en Gouda rejseforsikring er det et krav, at du har et dansk sygesikringsbevis (Det Gule Sygesirkringskort). Køber du rejseforsikringen uden at have dette, dækker rejseforsikringen ikke. 

Forsikringskort
Når du har købt din Gouda rejseforsikring, kan du gå ind på: www.gouda.dk/kort, hvor du kan downloade Traveller’s Safety Card, som du kan medbringe på rejsen. 

Har du en kronisk eller eksisterende lidelse?
Har du en kronisk eller eksisterende lidelse/sygdom, der ikke er stabil, eller har du været syg for nylig, kan det være hensigtsmæssigt at søge om forhåndsgodkendelse for at få afklaret, om du vil være dækket for lidelsen eller følger af denne. 

Sådan får du en forhåndsgodkendelse
Skal du rejse i EU/EØS-landene, kan du søge forhåndsgodkendelse hos den offentlige rejsesygesikring. Skal du rejse uden for EU/EØS landene, kan du søge forhåndsgodkendelsen hos Gouda Rejseforsikring. Du kan læse mere om forhåndsgodkendelse her: www.gouda.dk/kronisksygdom

Er du fyldt 70 år og rejser uden for EU/EØS? 
Hvis du er fyldt 70 år og skal rejse uden for EU/EØS-landene, skal du udfylde en helbredserklæring og indsende til Gouda Rejseforsikring. Gouda skal godkende helbredserklæringen, for at forsikringen er gældende. Helbredserklæringen skal fremsendes til Gouda Rejseforsikring senest 14 dage før afrejsen. Du kan læse mere om helbredserklæring og downloade blanket her: www.gouda.dk/helbred