Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Afbudsrejser & Last Minute Tilbud

Restpladser på campingpladser og ferielejligheder

Afbudsrejser og Last Minute udsalg på sommerferie

Gå på opdagelse blandt vores billige afbudsrejser og Last Minute udsalg på sommerferie, der byder på gode tilbud på camping og billige ferielejligheder. Vælg mellem gode Last Minute deals i bl.a. uge 27, uge 28, uge 29 og uge 30.

CAMPING
Afbudsrejser og Last Minute tilbud

Find alle de bedste Last Minute camping tilbud i sommerferien. Få bl.a. billige afbudsrejser på camping i Italien,  Kroatien, Holland og Tyskland.

FERIELEJLIGHEDER
Afudsrejser & Last Minute tilbud

Last Minute ferielejligheder i sommerferien. Find alle de gode tilbud og rabatter i bl.a. Italien, Kroatien, Frankrig og Spanien. Vælg mellem ferielejligheder, hoteller og feriehuse.

Billige afbudsrejser og de bedste Last Minute deals

Billige afbudsrejser

Billige afbudsrejser

Hos Friferie finder I billige afbudsrejser i juli og hele sommeren, så leder du og din familie stadig efter årets familieferie, kan I helt sikkert finde noget i vores store Last Minute udsalg. Vi har noget for enhver smag og pengepung - og vi hjælper gerne på 7015 4141.

Er I på jagt efter en afbudsrejse på camping, kan I vælge mellem både store, moderne mobilhomes og gode tilbud på telte. I kan også finde afbudsrejser på ferieboliger og ferielejligheder, hvor I kan få en billig ferie i Frankrig eller Italien.

Last Minute tilbud

Last Minute tilbud

Vi tilbyder et spændende udvalg af Last Minute tilbud, så I er sikret den bedste ferie for netop jeres familie. Vi har Last Minute ferielejligheder med god plads til familien og rendyrket afslapning. Ferielejlighederne ligger på feriesteder med pools, sjove aktiviteter og ofte tæt på strand og hyggelige byer.

Er I mere til campinglivet og den store frihed, hvor børnene kan løbe frit omkring, så tilbyder vi også billige Last Minute campingrejser. Campingpladserne byder på store, lækre poolområder og sjov fra morgen til aften. I kan nyde livet i jeres mobilhome eller luksustelt, grille bøffer på terrassen og sove godt i gode senge.

Camping - afbudsrejser og Last Minute

Camping - afbudsrejser og Last Minute

Vælger I Last Minute camping hos Friferie, kan I godt glemme alt om små telte, luftmadrasser og pløkker! På luksuscamping bor I derimod i mobilhomes, bungalows eller i store luksustelte, som både er udstyret med bl.a. køkken, spiseområde, badeværelse og rigtige senge. 

Afbudsrejser på camping giver jer lækre poolområder ofte med vandrutsjebaner og andet vandsjov, som er et hit hos børn og barnlige sjæle. Mange af vores campingpladser ligger også placeret med kort afstand til stranden. 

Vælg mellem restpladser på campingferie i Italien og Kroatien og få alt fra sjove aktivitetsprogrammer, fodboldbaner, miniklub, dans og underholdning til naturskønne områder, hvor der er mulighed for vandre- og cykelture. I kan også finde gode tilbud på campingpladser, der ligger placeret lige udenfor en storby, så I kombinere campinghygge og med storbyferie.

Ferielejligheder - Last Minute

Ferielejligheder - Last Minute

Find billige afbudsrejser på ferielejligheder og få de bedste betingelser for både frihed, privatliv og familiehygge. Last Minute ferielejlighederne passer til den moderne families ferieønsker og ligger på børnevenlige feriesteder, der typisk har gode faciliteter, sjove aktiviteter og pool eller adgang strand. 

I kan også finde gode tilbud på ferielejlighederne, der ligger i skønne områder, hvor børnene kan slå sig løs i det fri og I kan være aktive i naturen på vandre-, cykel- eller sejlture. Andre er placeret i kort afstand fra byliv, som giver mulighed for at udforske kultur, historie og gastronomi.

Kør selv afbudsrejser

Kør selv afbudsrejser

Hos Friferie er vi eksperter i kør-selv-ferie og derfor får I selvfølgelig også et bredt udvalg af kør-selv-afbudsrejser til bl.a. Italien, Frankrig og Tyskland. Find gode tilbud og Last Minute deals på luksuscamping i Kroatien, kør til Italien eller måske lidt længere til Sydfrankrig, hvor I også finder restpladser på ferielejligheder til rigtig gode priser.