Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Afbudsrejser & Last Minute Tilbud

Restpladser på camping, ferielejligheder og badelande

Afbudsrejser og Last Minute udsalg på sommerferie

Gå på opdagelse blandt vores billige afbudsrejser og Last Minute udsalg på sommerferie, der byder på gode tilbud på camping, billige ferielejligheder og restpladser i populære badelande. Vælg mellem gode Last Minute deals i i bl.a. uge 27, uge 28, uge 29 og uge 30.

CAMPING
Camping - afbudsrejser

Find alle de bedste Last Minute camping tilbud i sommerferien. Få bl.a. billige afbudsrejser på camping i Italien,  Kroatien, Holland og Tyskland.

FERIELEJLIGHEDER
Ferielejligheder - afbudsrejser

Last Minute ferielejligheder i sommerferien. Find alle de gode tilbud og rabatter i bl.a. Italien, Kroatien, Frankrig og på Bornholm.

BADELANDE
Badeland - afbudsrejser

Gå på opdagelse i det store Last Minute udsalg på badelande. Find gode tilbud og afbudsrejser på badelande i bl.a. Nordtyskland og Danmark.

Billige afbudsrejser og de bedste Last Minute deals

Billige afbudsrejser

Billige afbudsrejser

Hos Friferie finder I billige afbudsrejser i juli og hele sommeren, så leder du og din familie stadig efter årets familieferie, kan I helt sikkert finde noget i vores store Last Minute udsalg. Vi har noget for enhver smag og pengepung - og vi hjælper gerne på 7015 4141.

Er I på jagt efter en afbudsrejse på camping, kan I vælge mellem både store, moderne mobilhomes og gode tilbud på telte. I kan også finde afbudsrejser på ferieboliger og ferielejligheder, hvor I kan få en billig ferie i Frankrig eller Italien. Vil I ikke køre så langt, er en afbudsrejse i badeland en oplagt mulighed. Find bl.a. gode tilbud på badeland i Tyskland.

Last Minute tilbud

Last Minute tilbud

Vi tilbyder et spændende udvalg af Last Minute tilbud, så I er sikret den bedste ferie for netop jeres familie. Vi har Last Minute ferielejligheder med god plads til familien og rendyrket afslapning. Ferielejlighederne ligger på feriesteder med pools, sjove aktiviteter og ofte tæt på strand og hyggelige byer.

Er I mere til campinglivet og den store frihed, hvor børnene kan løbe frit omkring, så tilbyder vi også billige Last Minute campingrejser. Campingpladserne byder på store, lækre poolområder og sjov fra morgen til aften. I kan nyde livet i jeres mobilhome eller luksustelt, grille bøffer på terrassen og sove godt i gode senge.

Vil I have 100% badegaranti, skal I vælge en Last Minute badelandsferie. Her får I vilde vandrutsjebaner, pools både inde og ude og flotte naturområder med masser af aktiviteter.

Camping - afbudsrejser og Last Minute

Camping - afbudsrejser og Last Minute

Vælger I Last Minute camping hos Friferie, kan I godt glemme alt om små telte, luftmadrasser og pløkker! På luksuscamping bor I derimod i mobilhomes, bungalows eller i store luksustelte, som både er udstyret med bl.a. køkken, spiseområde, badeværelse og rigtige senge. 

Afbudsrejser på camping giver jer lækre poolområder ofte med vandrutsjebaner og andet vandsjov, som er et hit hos børn og barnlige sjæle. Mange af vores campingpladser ligger også placeret med kort afstand til stranden. 

Vælg mellem restpladser på campingferie i Italien og Kroatien og få alt fra sjove aktivitetsprogrammer, fodboldbaner, miniklub, dans og underholdning til naturskønne områder, hvor der er mulighed for vandre- og cykelture. I kan også finde gode tilbud på campingpladser, der ligger placeret lige udenfor en storby, så I kombinere campinghygge og med storbyferie.

Ferielejligheder - Last Minute

Ferielejligheder - Last Minute

Find billige afbudsrejser på ferielejligheder og få de bedste betingelser for både frihed, privatliv og familiehygge. Last Minute ferielejlighederne passer til den moderne families ferieønsker og ligger på børnevenlige feriesteder, der typisk har gode faciliteter, sjove aktiviteter og pool eller adgang strand. 

I kan også finde gode tilbud på ferielejlighederne, der ligger i skønne områder, hvor børnene kan slå sig løs i det fri og I kan være aktive i naturen på vandre-, cykel- eller sejlture. Andre er placeret i kort afstand fra byliv, som giver mulighed for at udforske kultur, historie og gastronomi.

Badelande - billige ferier

Badelande - billige ferier

Der er mange gode grunde til at vælge en last minute badelandsferie, for her får I både 100% badegaranti, masser af sjov, vandpjaskeri, vandrutsjebaner, splashpools, spabade, saunaer, wellnessområder og fitness. I bor samtidig i gode boliger med plads til familien og til den bedste pris.

Vil I ikke køre så langt, er en billig ferie i badeland i Nordtyskland, Danmark eller Holland helt oplagt. Mange af badelandene ligger naturskønt, og lægger op til en masse aktiviteter i det fri, mens andre badelande er placeret i kort køreafstand fra storby og kan derfor let kombineres med en storbyferie.

Kør selv afbudsrejser

Kør selv afbudsrejser

Hos friferie er vi eksperter i kør-selv ferie og derfor får I selvfølgelig også et bredt udvalg af kør selv afbudsrejser til bl.a. Italien, Frankrig og Tyskland. Find gode tilbud og Last Minute deals på luksuscamping i Kroatien, kør til Italien eller måske lidt længere til Sydfrankrig, hvor I også finder restpladser på ferielejligheder til rigtig gode priser.

Vil I ikke køre så langt, kan I vælge et godt tilbud på badeland fx i Nordtyskland eller måske i Danmark. I behøver ikke bekymre jer om vejret, for der er pools både ude og inde.