Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rejser med all inclusive

- afslapning for hele familien

Drømmer I om familieferie med all inclusive?

Ferie uden at skulle hive pengepungen op af lommen hele tiden? Hos Friferie har vi et udvalg af hoteller med all inclusive i Spanien, Kroatien og Østrig. Alt I skal gøre er at finde jer til rette og lade hotellet forkæle jer med drikkelse, snacks og lækre måltider for alt er allerede betalt. Når I tager på en all inclusive rejse slipper I for hverdagens stress med rengøring, madlavning og tøjvask. I kan nyde samvær med familien, solens stråler og sjove aktiviteter. I kan spise til i revner og nyde kolde drikke dagen lang.

All inclusive rejser er perfekt til jer, som vil holde styr på budgettet. Med all inclusive er det lettere at begrænse udgifterne og det eneste tidspunkt I skal have pungen op af lommen er, hvis I skal på udflugter, shoppe eller spise på restauranter udenfor jeres hotel. Eneste I skal tænke på, er at slappe af og nyde hinandens selskab med vandpjaskeri, kortspil og hyggelige middage. 

Hvad enten I er til badeferie eller aktiv ferie i bjergene, så kan I her på siden finde hoteller med all inclusive, som passer til netop den ferie I drømmer om. 

Find udvalget af all inclusive rejser her:

Aparthotel Bellevue
Bestil her
Camping Pine Beach Pakostane (All Inclusive)
Bestil her

Hotel med helpension:

Hotel Piccolo Paradiso
Bestil her
Hotel Well
Bestil her
Hotel Der Waldhof
Bestil her
Badeland Van der Valk Resort Linstow
Bestil her
Hotel Montanara
Bestil her

Fordelene ved all inclusive rejser

Fordelene ved all inclusive rejser

Der er mange fordele ved at tage på rejser med all inclusive. Prisen for hoteller med all inclusive er som regel højere end rejser uden, men der kan være penge at spare. De penge I normalt ville bruge på mad, drikke m.m sparer I nemlig i løbet af ferien, da det hele er betalt hjemmefra. I behøver ikke holde styr på regninger, samt hvor meget maden og drikkelsen koster. Det gør det nemmere at begrænse udgifterne på rejsen, så I kan have et bedre overblik over, hvad ferien kommer til at koste jer. Det giver jer frihed til bare at nyde ferien med familien.

I slipper desuden for besværget med at vælge en restaurant, samt at finde ud af om de overhovedet har plads til jer i restauranten. I sætter jer blot til rette, nyder et lækkert måltid og når maven er fuld, så kan I rejse jer helt uden at skulle tænke på at betale en regning.  

Hvad indgår i rejser med all inclusive?

Hvad indgår i rejser med all inclusive?

Det kan variere lidt fra hotel til hotel, hvad der indgår i all inclusive rejser. På nogle hoteller består all inclusive af buffetrestauranter, hvor I selv kan fylde tallerkenen med lige det I har lyst til. Andre hoteller byder på 3- og 4-retters menuer, samt hyggelige temaaftner. I kan se på de enkelte hoteller, hvad som indgår på netop den all inclusive rejse. 

På hotellerne indgår typisk følgende:

  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Snacks 
  • Drikkelse fra nationale producenter
  • Aktiviteter og underholdning

Vær opmærksom på, at på enkelte hoteller indgår der ikke alkoholiske drikke og snacks. Hvor skal rejsen gå hen?

Hvor skal rejsen gå hen?

Hos Friferie finder I all inclusive rejser til forskellige skønne destinationer. Drømmer I om en ferie med pool, sol, strand og masser af afslapning, så kan hoteller med all inclusive i Spanien eller Kroatien være perfekte destination til jer. På rejser til Spanien all inclusive finder I dejlige sandstrande, lækkert vejr og skønne hoteller med et hav af aktiviteter, mens rejser til Kroatien all inclusive kan byde på naturskønne strande med krystalblåt vand, smuk natur og mange solskinstimer. 

Drømmer I om en ferie fuld af aktiviteter, betagende natur, gode udflugtsmuligheder og selvfølgelig afslapning, så kan Østrig være det helt rette sted. Hos Friferie har vi flere skønne hoteller med all inclusive i Østrig, som bare venter på at tage imod jer. 

Har I brug for hjælp til at finde den rette destination? Så ring til Friferies rejsekonsulenter på 70154141.