Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Glæd jer til en skøn efterårsferie med familien

Uge 42 nærmer sig med hastige skridt, og der bliver lynhurtigt udsolgt! Derfor har vi samlet vores mest populære feriesteder i efterårsferien. Tag familien under armen og nyd en skøn efterårsferie, hvor I bare skal være sammen. Der er noget for enhver smag - både afslapning og hygge, shopping og kultur samt sjov og adrenalinkick! Vælg mellem:

  • Populære badelande
  • Den skønne solskinsø Bornholm (se her, hvad Bornholm byder på i eftterårsferien)
  • Storbyferie i Berlin

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for mere inspiration til efterårsferien. Vi glæder os til at høre fra jer!

Badeland Weissenhäuser Strand i Nordtyskland

Forkæl ungerne med en skøn efterårsferie til det populære badeland Weissenhäuser Strand. Prøv turborutsjebanen eller de store baderinge på den 241 meter lange 'Aqua Racer'. Der er også børneområde for de mindste. Med kun 1/2 time fra Puttgarden bliver det ikke nemmere!

2 nætter i uge 41-42 (lørdag-mandag) d. 13/10-15/10
Lejlighed 2 x 1-vær. max 4 pers.
Pris fra kr. 1.968,-

Æblehaven i Allinge på Bornholm

Tag til Bornholm i skolernes efterårsferie, hvor I bor på Æblehaven i Allinge. Det er et godt udgangspunkt på skønne ture i området, og der er fx kun omkring 800 m ind til selve Allinge, hvor I kan smage områdets specialiteter. I kan gå også ned til vandet - for der er kun 400 m.

3 nætter i uge 42 (torsdag-søndag) d. 18/10-21/10
Rækkehus T1 max 6 pers.
Pris fra kr. 1.818,-

Familievenlige Søterrasserne på det nordlige Bornholm

Nyd efterårsferien på det nordlige Bornholm, når I bor i ferielejlighed på Søterrasserne. Der er kun få minutters gang til naturområdet Storedalen med skønne oplevelser. Byen Gudhjem er et must see i efterårsferien, der byder på Halloween med masser af sjov (u)hygge!

4 nætter i uge 42 (onsdag-sødag) d. 17/10-21/10
Rækkehus 1-vær. max 4 pers.
Pris fra kr. 1.780,-

Populære Gudhjem Søpark med smuk udsigt og lige ved havet

Bo på skønne Gudhjem Søpark i efterårsferien og oplev (u)hyggelig halloween i Bornholms hyggeligste by. I kan opleve masser af sjov og gys for både store og små!

3 nætter i uge 42 (torsdag-søndag) d. 18/10-21/10
Lejlighed 3-vær. max 6 pers.

Pris fra kr. 2.082,-

Dueodde Feriepark med indendørs pool i efterårsferien - SPAR op til 22%

Tag til Dueodde Feriepark på Bornholm i efterårsferien og nyd den dejlige indendørs pool - børnene vil elske det! Trænger I til at komme ud i naturen er der rig mulighed for det også.

1 uge i uge 42 (lørdag-lørdag) d. 13/10-20/10
Rækkehus 1-vær. max 4 pers.
Rabat kr. 685,-
Pris fra kr. 2.430,-

Badelandet Bispinger Heide i Nordtyskland

Oplev det skønne badeland Bispinger Heide, der ligger 60 km syd for Hamborg. Her får I et herligt badeland i subtropiske omgivelser, der byder på vandrutsjebaner, bølgepool og river rafting. Det er oplagt at nyde naturen omkring badelandet og så er køreturen ikke så lang fra Danmark.

4 nætter i uge 42 (mandag-fredag) d. 15/10-19/10
Feriehus VIP max 6 pers.

Pris fra kr. 9.261,-

Hammershus Ferielejligheder på Bornholm

Oplev det nordlige Bornholm sammen med familien i efterårsferien, når I bor i Hammerhus Ferielejligheder. Her får I det perfekte udgangspunkt for at udforske solskinsøens imponerende borgruin, Hammerhus. Samtidig er der også rig mulighed for at opleve øens fantastiske natur.

3 nætter i uge 42 (torsdag-søndag) d. 18/10-21/10
Rækkehus 3-vær.lejl. 62 m2 max 5 pers.
Pris fra kr. 1.713,-

Romantik Ferielejligheder på det nordlige Bornholm

Bliv ekstra forkælet i efterårsferien, når I bor i Romantik Ferielejligheder, der har Bornholms bedste placering! Alle lejlighederne har smuk udsigt til havet samt terrasse eller balkon. Der er mange spændende muligheder for naturoplevelser i området.

3 nætter i uge 42 (torsdag-søndag) d. 18/10-21/10
Lejlighed 1-vær. m. hems & spa max 4 pers.

Pris fra kr. 2.465,-

Familievenlige og hyggelige Gudhjem Feriepark - SPAR op til 14%

Lad efterårsferien gå til Gudhjem Feriepark og bo tæt på det hele i den skønne by. I efterårsferien får I Halloween med masser af gys i Gudhjem med sjov for hele familien!

1 uge i uge 42 (lørdag-lørdag) d. 13/10-20/10
Rækkehus T1 max 6 pers.

Rabat kr. 591,-
Pris fra kr. 3.672,-

Hvad kan I opleve på Bornholm i efterårsferien?

Bornholm er fantastisk året rundt - og selvfølgelig også i efterårsferien.

I kan læse mere om alle de spændende oplevelser på Bornholm i efteråret her.


Efterårsferie i Berlin på Econtel Berlin Charlottenburg

Tag familien med Berlin i efterårsferien og oplev den spændende og pulserende storby. Er det jeres første eller 10. gang i byen - Berlin er altid et besøg værd. I bor på Econtel ikke langt fra Charlottenburg, og I kan nemt komme til både shopping, kultur og historiske oplevelser uden bil.

3 nætter i uge 42 (torsdag-søndag) d. 18/10-21/10
Hotelvær. Standard Typ 4 max 4 pers.

Inkl. morgenmad
Pris fra kr. 3.549,-

Efterårsferie med familien

Badeland
Badeland

Badelande i efterårsferien

Læs mere

Få absolut badegaranti med en efterårsferie i badeland, der byder på store pools og sjove vandrutsjebaner. De mest populære badelande ligger i Nordtyskland, så I kan nemt og hurtigt komme frem. Perfekt til en lille miniferie i uge 42! Se alle mulighederne for badelande i efterårsferien her.

Halloween i Gudhjem
Halloween i Gudhjem

Halloween i efterårsferien på Bornholm

Læs mere

Oplev Bornholm i efterårsferien og oplev ægt (u)hygge i Gudhjem, når der fejres Halloween i uge 42. Efterårsferie på Bornholm byder også på masser af frisk luft i den skønne natur. Bornholm kan udforskes året rundt og både de charmerende byer og den flotte natur har masser at byde på. Se alle ferieboliger på Bornholm her.

Berlin
Berlin

Storby eller Disneyland® Paris

Læs mere

I kan også gøre efterårsferien til noget ganske særligt, når I tager på storbyferie til pulserende Berlin eller oplever magiske Disneyland® Paris. I Berlin får I alt indenfor shopping, kultur og historie, når I bor på familievenlige hoteller tæt på det hele.

Jeres børn vil aldrig glemme årets efterårsferie, når I tager til den uforlignelige forlystelsespark Disneyland® Paris. Her Kan I være med til at fejre parkens 25 års jubilæum, der når sit klimaks med en spektakulær jubilæums finale!

Glad familie i efterårsferien
Glad familie i efterårsferien

Andre muligheder i efterårsferien

Læs mere

Hos Friferie har vi selvfølgelig mange flere muligheder i efterårsferien! Hvad med ferieboliger i efterårsferien, hvor I virkelig kan slappe af med familien. Vælg mellem Belgien, Spanien, Frankrig, Grækenland og Danmark. Se mere her. Skal I forkæles lidt ekstra, er en efterårsferie på hotel oplagt - se jeres muligheder her.