Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Efterårsferie med familien

Campingpladser og ferielejligheder i Sydeuropa

Glæd jer til en skøn efterårsferie med familien

Uge 42 nærmer sig med hastige skridt, og der bliver lynhurtigt udsolgt! Derfor har vi samlet vores mest populære feriesteder i efterårsferien. Tag familien under armen og nyd en skøn efterårsferie, hvor I bare skal være sammen. Der er noget for enhver smag - både afslapning og hygge, shopping og kultur samt sjov og adrenalinkick!

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for mere inspiration til efterårsferien. Vi glæder os til at høre fra jer!

Econtel Berlin Charlottenburg
Se mere her
Efterårsferie i pulserende Berlin
Econtel Berlin Charlottenburg

Tag familien med Berlin i efterårsferien og oplev den spændende og pulserende storby.

Efterårsferie med familien

Storbyer i efterårsferien

Storbyer i efterårsferien

I kan også gøre efterårsferien til noget ganske særligt, når I tager på storbyferie til pulserende Berlin eller oplever smukke Paris. I Berlin får I alt indenfor shopping, kultur og historie, når I bor på familievenlige hoteller tæt på det hele.

Jeres børn vil aldrig glemme årets efterårsferie, når I tager til byernes by, Paris, hvor I bor på hyggelige campingpladser.

Andre muligheder i efterårsferien

Andre muligheder i efterårsferien

Hos Friferie har vi selvfølgelig mange flere muligheder i efterårsferien! Hvad med ferieboliger i efterårsferien, hvor I virkelig kan slappe af med familien? Vælg mellem Belgien, Spanien, Frankrig, Grækenland og Danmark.