Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Få 5% rabat på din Scandlines færgebillet

Bestil jeres Scandlines færgebillet gennem Friferie og få op til 5% rabat på billetten. Rabatten gives på Rødby-Puttgarten og Gedser-Rostock på udvalgte billetter med Scandlines færgeoverfarter. Rabatten ydes på enkeltbilletter samt på returbilletter, såfremt I er bortrejst minimum 2 dage.

Med Scandlines kommer I hurtigt på ferie og får samtidig en lille pause fra landevejen. Overfarten er bekvem, og I kan nyde et dejligt måltid eller en kop kaffe og benytte jer af de gode tilbud ombord i Onboard shoppen.

Rødby - Puttgarden eller Gedser - Rostock

Rødby - Puttgarden er den direkte linje til det vestlige Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Spanien. Skal I til Den Italienske Riviera, er det også den rigtige vej. I sejler med Scandlines' moderne færger med afgang hver halve time og overfartstid på kun 45 minutter.

Gedser - Rostock er det naturlige valg, hvis turen fx går til Adriaterhavskysten i Italien, Istrien i Kroatien eller den østlige del af Europa. Nyd et dejligt måltid i Scandlines' buffet, hvor der tilbydes morgen-, frokost- samt aftenbuffet med mad og drikke ad libitum. Besøg også parfumeshoppen samt Onboard shoppen, hvor der findes et bredt sortiment af slik, øl, sodavand, spiritus, vin og legetøj. Overfartstiden er 1 time og 45 minutter.

Få 1 GRATIS ramme Coca Cola

KUN HOS Friferie: Få 1 GRATIS ramme Coca Cola 24 x 33 cl., når I køber jeres Scandlines færgebilletter gennem friferie.dk. Det gælder Rødby-Puttgarden samt Gedser-Rostock overfarterne.

Besøg BorderShop i enten Puttgarden eller Rostock, hvor I kan hente 1 GRATIS ramme Coca Cola 24 x 33 cl., når I køber Scandlines færgebilletter gennem friferie.dk.

På kajen i Puttgarden samt 5 minutter fra færgelejet i Rostock ligger BorderShop, som er et supermarked, hvor der sælges øl, vin, spiritus, slik og meget andet til priser, som er lavere end i Danmark.
Princippet er det samme, som mange kender fra charterferien og her findes alle de kendte mærker. Der er mange penge at spare, når I besøger BorderShop på ud- eller hjemrejsen.

Husk at printe værdikuponen til 1 gratis ramme Coca Cola, inden turen går sydover. Aflevér værdikuponen ved kassen inden ekspeditionen påbegyndes samt medbring friferie.dk lejebevis.


BornholmerFærgen

Bestil på 7015 4141

Når I bestiller ferieboligen på Bornholm gennem www.friferie.dk,  er der op til 58% at spare på bil-billetten med færgen til solskinsøen. Færgebilletterne skal bestilles hos Friferie på telefon 7015 4141, og vi klarer både billetter til den hurtige forbindelse via Sverige Ystad-Rønne, den lidt længere fragt-færge-tur Køge-Rønne samt ruten Sassnitz-Rønne.

Vi tilbyder desuden også rabat på køjetilkøb med Køge-ruten.

Vores pakkepriser inkluderer en personbil og maks. 5 personer. Køreturen fra Øresundsbroen til Ystad er ca. 65 km og tager en lille time. Herfra sejler enten hurtigfærgen jer til Rønne på 1 time og 20 minutter eller den almindelige færge på 2½ time.

DFDS

Bestil på 7015 4141

DFDS er den perfekte måde at starte ferien nordpå og tilbyder hyggelige omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien undervejs. DFDS sejler dagligt fra København til Oslo, og herfra kommer I nemt til vores ferieboliger i både Norge og Sverige.

Så ta' familien under armen og nyd turen, i mens I lader op til en masse feriesjov.