Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Bestil Scandlines færgebillet

Bestil jeres Scandlines færgebillet Rødby-Puttgarten eller Gedser-Rostock.

Med Scandlines kommer I hurtigt på ferie og får samtidig en lille pause fra landevejen. Overfarten er bekvem, og I kan nyde et dejligt måltid eller en kop kaffe og benytte jer af de gode tilbud ombord i Onboard shoppen.

Rødby - Puttgarden eller Gedser - Rostock

Rødby - Puttgarden er den direkte linje til det vestlige Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Spanien. Skal I til Den Italienske Riviera, er det også den rigtige vej. I sejler med Scandlines' moderne færger med afgang hver halve time og overfartstid på kun 45 minutter.

Gedser - Rostock er det naturlige valg, hvis turen fx går til Adriaterhavskysten i Italien, Istrien i Kroatien eller den østlige del af Europa. Nyd et dejligt måltid i Scandlines' buffet, hvor der tilbydes morgen-, frokost- samt aftenbuffet med mad og drikke ad libitum. Besøg også parfumeshoppen samt Onboard shoppen, hvor der findes et bredt sortiment af slik, øl, sodavand, spiritus, vin og legetøj. Overfartstiden er 1 time og 45 minutter.

Færgen til Bornholm

Vil I bestille færge til Bornholm, kan I kontakte os her. Der er rift om billetterne, så husk at bestille i god tid. Læs også mere nedenfor.

Husk, I også kan finde ferieboligen til Bornholm til den bedste pris hos Friferie.

DFDS

Bestil på 7015 4141

DFDS er den perfekte måde at starte ferien nordpå og tilbyder hyggelige omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien undervejs. DFDS sejler dagligt fra København til Oslo, og herfra kommer I nemt til vores ferieboliger i både Norge og Sverige.

Så ta' familien under armen og nyd turen, i mens I lader op til en masse feriesjov.

Bestil færgen hos Friferie

Færge med Scandlines

Færge med Scandlines

Bestil jeres Scandlines-billet til ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock gennem Friferie, og nyd en behagelig overfart. Dét er en god start på ferien!

Pakkebilletter med Bornholmslinjen

Pakkebilletter med Bornholmslinjen

Når I bestiller et ophold på Bornholm gennem Friferie, kan vi i samarbejde med Bornholmslinjen tilbyde færgebilletten til Bornholm til PAKKE-PRIS. I kan vælge at reservere frit mellem den mest populære og hurtige rute fra Ystad med hurtigfærgerne, med fragtruten fra Køge eller tage færgen fra Sassnitz/Tyskland. Uanset hvilken rute, I ønsker, sejler Bornholmslinjen jer til Solskinsøen – og vi finder sammen med jer ud af, hvilke afgange og priser, der er mest fordelagtige, og som passer jer bedst.

Pakke-tariffen er med gebyrfri ændringsret indtil en måned inden afrejse (og i begrænset omfang derefter).

Ønskes mulighed for at annullere (ved sygdom, brand, indbrud osv) anbefaler vi, at der tegnes en forsikring på 5%.

Kontakt os eller ring på 7015 4141, så pakker vi det hele sammen til jer.

Nordpå med DFDS

Nordpå med DFDS

Skal I nordpå til Norge eller Sverige på ferie, er det oplagt at tage DFDS-færgen, der giver jer en hyggelig og afslappende start på ferien.

Bestil hos Friferie på 70154141 - der er mange muligheder, for DFDS sejler dagligt fra København til Oslo.