Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Bemærk! Skal bestilles min. 4 uger før afrejseFamilyFun pakken - en lille gave til de yngste

Bestil en FamilyFun pakke sammen med jeres ferie, og få en gave, som hele familien kan more sig med - både på vej på ferie, og mens I er afsted.

Køreturen i bilen kan føles lang for de mindste, men med en FamilyFun pakke fra Friferie bliver ventetiden lidt kortere. Så får I også den bedste start på kør-selv ferien, lige meget hvor den går hen i Europa.

FamilyFun pakkens indhold

FamilyFun pakken er sjov for hele familien og indeholder:

  • Badebold
  • UV-perler
  • Bilbingo
  • Sticker-bog

Pris for FamilyFun pakken

FamilyFun pakken koster kun 35 kr. og leveres lige til jeres hoveddør.

Bemærk: Vil I være sikre på, at Family Fun pakken når frem inden ferien, skal den bestilles senest 4 uger før afrejse. 

Bestil en FamilyFun pakke til familiens næste ferie

Underholdning til kør-selv ferien til Italien

Underholdning til kør-selv ferien til Italien

Når I f.eks. skal på kør-selv til Italien, kan I bestille en FamilyFun pakke, som underholderne ungerne på bagsædet. Pakken indeholder bl.a. en badebold, klistermærkehæfte, UV-perler og bilbingo, så ventetiden kommer nemt til at føles lidt kortere. Bestil FamilyFun pakken sammen med jeres ferie.

Perfekt på stranden

Perfekt på stranden

Skal I på stranden, skal I helt sikkert også tage FamilyFun med, for her finder I en badebold. Så kan børnene løbe rundt på stranden eller lege i vandet. I kan også trække ind i skyggen ved poolen og kigge på klistermærker, inden I snupper endnu en dukkert.

FamilyFun til badebussen

FamilyFun til badebussen

Rejser I på sommerferie med vores populære badebus, får I masser af underholdning med på turen. Børnene kan lege med UV-perler, kigge på de fine klistermærker eller spille en omgang bilbingo. Når I kommer frem, kan I slå jer løs på stranden med den fine badebold.