Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Bemærk! Skal bestille min. 4 uger før afrejseFamilyFun pakken - en lille gave til de yngste

Bestil en FamilyFun pakke sammen med jeres ferie, og få en gave, som hele familien kan more sig med - både på vej på ferie, og mens I er afsted.

Køreturen i bilen kan føles lang for de mindste, men med en FamilyFun pakke fra Friferie bliver ventetiden lidt kortere. Så får I også den bedste start på kør-selv ferien, lige meget hvor den går hen i Europa.

FamilyFun pakkens indhold

FamilyFun pakken er sjov for hele familien og indeholder:

  • Spillekort eller yatzi
  • Farveblyanter
  • 3 navneskilte
  • Aktivitetsbog
  • Vendespil
  • Badebold
  • Frisbee

Pris for FamilyFun pakken

FamilyFun pakken er gratis, og I skal kun betale porto på kr. 37,-

Bemærk: Vil I være sikre på, at Family Fun pakken når frem inden ferien, skal den bestilles senest 4 uger før afrejse. 

Bestil en FamilyFun pakke til familiens næste ferie

Underholdning til kør-selv ferien til Italien

Underholdning til kør-selv ferien til Italien

Når I f.eks. skal på kør-selv til Italien, kan I bestille en FamilyFun pakke, som underholderne ungerne på bagsædet. Pakken indeholder bl.a. en aktivitetsbog, et vendespil og kortspil eller yatzi, så ventetiden kommer nemt til at føles lidt kortere. Bestil FamilyFun pakken sammen med jeres ferie.

Perfekt på stranden

Perfekt på stranden

Skal I på stranden, skal I helt sikkert også tage FamilyFun med, for her finder I både en frisbee og en badebold. Så kan børnene løbe rundt på stranden eller lege i vandet. I kan også trække ind i skyggen ved poolen og spille kort eller yatzi, inden I snupper endnu en dukkert.

FamilyFun til badebussen

FamilyFun til badebussen

Rejser I på sommerferie med vores populære badebus, får I masser af underholding med på turen, hvis I bestiller en FamilyFun pakke. Børnene kan løse de sjove opgaver i aktivitetsbogen eller spille vendespil. I kan også more jer sammen og spille kort eller yatzi. Når I kommer frem, kan I slå jer løs på stranden med den fine frisbee og badebolden.