Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Forsikring - Forsinket fremmøde

Rejs på ferie med 100% tryghed!
Er du dækket ind på din ferie? Når du bestiller din ferie, er det en god idé at undersøge om du er dækket ind udenlands hvis uheldet skulle være ude. Det Gule Sygesikringskort dækker kun sygdom på ferierejser i EU/EØS. Det Gule kort dækker for eksempel ikke, hvis du eller en I din famillie får brug for hjemtransport. Det er derfor vigtigt, at du har en rejseforsikring. Rejser du indenfor EU anbefaler vi at du medbringer Det Blå Sygesikringskort - dette kan du få via www.bogerservice.dk eller på dit lokale Bogerservicecenter. Husk at bestille det i god tid. 

Har du spørgsmål til forsikringerne er du altid velkommen til at kontakte os på tel.: 70 15 41 41.

Hvis vi bliver forsinket på vej derned?

Friferie.dk kan igennem Gouda tilbyde en forsikring til dig, der gerne vil være dækket, i tilfælde af, at du uforskyldt og uforudseeligt møder for sent op til et offentligt eller et af rejsearrangøren arrangeret transportmiddel, og derfor efterfølgende skal indhente din rejserute.

Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis uheldet er ude, og man kommer for sent til krydstogtskibet, sit fly eller der opstår andre forhindringer som gør, at man bliver forsinket. 

Forsikringen dækker

Forsikringen dækker rimelige og nødvendige ekstraudgifter til hotelophold og fortæring med op til DKK 1.500 kr. per dag samt transport. Se betingelser her.

Pris

Gældende for hele Verden: kr. 79,- pr. pers.