Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Forsinket fremmøde

100% tryghed, når I rejser på ferie

Forsikring - Forsinket fremmøde

Rejs på ferie med 100% tryghed!
Er I dækket ind på jeres ferie? Når I bestiller ferien, er det en god idé at undersøge, om I er dækket ind udenlands, hvis uheldet skulle være ude. Det Gule Sygesikringskort dækker kun sygdom på ferierejser i EU/EØS, og dækker fx ikke, hvis I får brug for hjemtransport. Det er derfor vigtigt, at I har en rejseforsikring. Rejser I indenfor EU, anbefaler vi, at I medbringer Det Blå Sygesikringskort, som I kan få via www.bogerservice.dk eller på det lokale Bogerservicecenter. Husk at bestille det i god tid.

Hvis vi bliver forsinket på vej derned?
Friferie.dk anbefaler at tegne en forsikring, der dækker i tilfælde af, at I uforskyldt og uforudseeligt møder for sent op til et offentligt eller et af rejsearrangøren arrangeret transportmiddel, og derfor efterfølgende skal indhente jeres rejserute. 

Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis uheldet er ude, og I kommer for sent til færgen, flyet eller der opstår andre forhindringer som gør, at I bliver forsinkede.

Forsikringen dækker
Forsikringen dækker rimelige og nødvendige ekstraudgifter til hotelophold og fortæring. Læs mere om rejseforsikringer hos Gouda her.