Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Tyskland bedste julemarkeder

Vælg mellem fem forrygende julemarkeds-tilbud

Kom i julestemning på hyggelige julemarkeder i Tyskland

Med julen lige om hjørnet er det oplagt at tage familien med til et af de mange hyggelige julemarkeder  i Tyskland. Kom i den helt rette julestemning i Berlin, Lübeck eller en af de andre tyske byer, når I bestillet et ophold i nærheden af de smukke julemarkeder.

Hiv et par dage ud af kalenderen, og invitér familien på et hyggeligt ophold en kort køretur hjemmefra. Med gode tilbud på overnatninger og færgebilletter er I garanteret en dejlig tur, hvor I i øvrigt også har mulighed for at få handlet ind til julefrokosten på vej hjem igen. 

Fem forrygende julemarkeds-tilbud
Nedenfor finder I fem forrygende julemarkedstilbud i vores naboland Tyskland, hvor I kan tage på miniferie med og uden børn for næsten igen penge.

Oplev julepyntede Berlin

Oplev den smukke storby Berlin, som ligger en kort køretur fra Danmark. De mange smukke gader og stræder byder på jul, julelys og julekor. Berlin, som til daglig kendetegnes ved kunst, musseer, arkitektur og shopping, forvandles d. 25/11-19 til d. 22/12-19 til julemarkeder, spredt i hele byen. 

Julemarkederne i Berlin sørger for, at hele familien kommer hjem i den helt rette julestemning. Besøg blandt andet det hyggelige marked foran den berømte Gedänchtkirche eller besøg vinterverdenen på Potsdamer Platz, som holder åbent allerede fra 1/11, med skøjtebane, baderings-kælkebakke, boder, musik og meget mere. 

1 nat inkl. morgenmad for 2v+2b fra KUN 583,-
Econtel Berlin Charlottenburg

Med en overnatning på Econtel Berlin Charlottenburg kan I nyde julemarkederne en hel dag uden at skulle tænke på parkering og køreturen hjem. Hotellet ligger kun 150 m fra den nærmeste U-Bahn.

På hotellet får I en god, stor morgenbuffet, som sikrer jer en god start på dagen, inden I skal på opdagelse i de mange boder, udstillinger og meget mere. 

1 nat for 2 voksne & 2 børn (0-11 år) inkl. morgenmad 
Fra KUN kr. 583,- 
SPAR 50%
OBS! Få Gedser-Rostock med til SUPER-pakkepris!

2 nætter inkl. 3 dage i badeland fra KUN 2.775-
Tropical Islands

Slap af og få varmen i badeladet Tropical Islands. Blot en times kørsel fra Berlins julehygge og dejlige stemning finder I det populære Tropical Islands. 

Her har hele familien mulighed for at være underholdt på hele turen. Tag en smuttur til julehygge og badeland, og vær sikker på nogle dejlige dage for hele familien. 

Fx 2 nætter i mobilhome for 2 voksne & 2 børn inkl. 3 dage i badeland
Fra KUN kr. 2.775,-

OBS! Få Gedser-Rostock med til SUPER-pakkepris!


Julehygge i Lübeck og Kiel

Masser af julestemning i Lübeck. 
Julestemningen skrues helt op, når I besøger de smukke julemarkeder i Lübeck d. 25/11-30/12-2019. Julehyggen spreder sig i hele byen med et væld af boder, udstillinger og smukke julelys, som skaber en dejlig, hyggelig stemning. Prøv pariserhjulet på Det Maritime Marked, besøg Eventyrverdenen, gå på opdagelse i Det Historiske Marked og meget, meget mere. 

Oplev julehyggen i Kiel 
I Kiel er der rig mulighed for at komme i julestemning, når fem forskellige områder i byen sørger for julemarkeder med boder og udstillinger. Besøg bl.a. Det Gamle Marked i Kiels ældste bydel eller se den svævende julemarkedskane på byens rådhusplads.   

2 nætter badeland & legeland for 4 pers. fra KUN 971,-
Weissenhäuser Strand

Det er med garanti et hit for hele familien, når I bestiller ophold på badelandet Weissenhäuser Strand. Med kun en lille times kørsel til Lübeck og de mange julemarkeder, er feriestedet ideelt for en miniferie med masser julestemning. Med badeland og legeland inklusiv er I garanteret mange timers sjov. 

Slap af i familiens selskab og nyd julestemningen i Lübeck og Kiel. 

2 nætter for 4 personer inkl. badeland og legeland
Fra KUN kr. 971,- 

Spar 25%
OBS! Få Rødby-Puttgarden med til SUPER-pakkepris!

Julestemning i Kiel

I Kiel er der julemarkeder i fem forskellige områder i byen. Her summer af julestemning med julehygge og en duft af jul. Mærk selv stemningen når I besøger de forskellige områder med de mange boder og juleudstillinger.
Besøg byens ældste del og mærk julestemningen i "Det Gamle Marked" eller se den smukke julemarkedspyramide på Asmus-Bremer-Platz. Køb smukke og originale julegaver i boderne, eller få varmen med en god kop kaffe, the, kakao eller gløgg serveret fra teltene på Bernhard-Minetti-Platz.

3 nt. inkl. badeland og Fun&Sport for 4 pers. fra KUN 2.615,-
Badeland Ostsee Resort Damp

Kun 75 km fra den dansk/tyske grænse finder I Badeland Ostsee Resort Damp. Her kan hele familien med garanti få nogle gode dage og komme i julestemning på julemarked i Kiel 50 km væk. Med både adgang til badeland og Fun&Sport vil opholdet være et sikkert hit.  

3 nætter for 4 pers. inkl. badeland og Fun&Sport
Fra KUN kr. 2.615,- 

Spar 19%
OBS! Kun 1 times kørsel fra grænsen.

Rostock - Nordens STØRSTE julemarked!

I den hyggelige havneby Rostock er der intet mindre end 7 forskellige steder, hvor der foregår julehygge og julearrangementer. Med underholdning på byens Rådhusplads, kunsthåndværk, Eventyrverden og meget mere, kommer I med sikkerhed i den rigtige julestemning. 

Oplev juletivoli, julelandsbyen og stjerneteltområdet, når I slentrer gennem byen. Julelys og de mange hyggelige boder skaber rammerne om fantastiske juleminder. 

1 nat inkl. morgenmad, fri bybus og færge for 2 fra KUN 1.195,-
Hotel Intercity Rostock

Book en overnatning på Hotel Intercity Rostock, og få god tid til Nordens største julemarked. Parkér bilen på hotellets parkeringsplads (ca. EUR 14/nat) og vær i gåafstand til de hyggelige julemarkeder. Med en overnatning får I hele 2 dage, og dermed masser tid til at gå på opdagelse i byens hyggelige gader og stræder. 

SUPERTILBUD! 1 nat for 2 voksne (+ evt. 1 barn 0-6 år)  inkl. morgenmad, fri bybus og færgebillet via Gedser-Rostock T/R
Fra KUN kr. 1.195,- 

Spar op til 55%
I sparer op til 55% ved sammenligning med hotellets og Scandlines' egen hjemmeside (tjekket 5/11-19).

Masser julehygge i Goslar og Harzen

Besøg hyggelige Wernigrode
Besøg det hyggelige julemarked i byen Wernigrode. Her byder mere end 40 forhandlere velkommen med boder, udstillinger, en masse gløgg, og meget mere. Fra d. 29/11-2019 til d. 22/12-2019, er der rig mulighed for at besøge de mange hyggelige gader pyntet med dekorationer og julelys eller det smukke "Vinterslot".

Julestemning i Goslar
Besøg det berømte julemarked i Goslar i den gamle by, fra d. 27/11-2019 til d. 30/12-2019. Her kan I opleve en unik juleskov, hvor 50 høje juletræer med smukke lyskæder skaber en dejlig stemning. Med markeder, boder, udstillinger og dekorationer, summer byen af jul. I er sikre på, at komme hjem med den helt rette julestemning i kroppen, når I har besøgt julemarkedet i Goslar. 

2 nætter for 2v+2b m. ALL-INVLUSIVE og færge fra KUN 1.993,-
Panoramic Bad Lauterberg

Kun 50 minutter fra julestemning i Wernigrode og Goslar, finder I Panoramic Bad Lauterberg. 

Hotellet ligger i naturskønt område og med indendørs pool til fri afbenyttelse. Tag et par dage ud af kalenderen og nyd familien tæt på julehygge og kun en kort tur fra Danmark. 

Fx 2 nætter for 2 voksne & 2 børn (0-7 år) med ALL-INCLUSIVE og færge Rødby-Puttgarden T/R
Fra KUN kr. 1.993,-

Kan også bestilles uden færge og ALL-INCL. fra kr. 1.744,- for 3 nætter

1 nat inkl. færge fra KUN 1.492,-
Hotel der Achtermann

I centrum af Goslar finder I det 4-stjernede Hotel der Achtermann , som med sine smukke, historiske bygninger danner rammerne om et dejligt ophold til jul. 

I kan nemt udforske den hyggelige julestemning i byen til fods, så I slipper for, at tænke på parkering.  

1 nat for 2 voksne inkl. færge Rødby-Puttgarden T/R 

Fra KUN kr. 1.492,-

Kan også bestilles uden færge fra kr. 1.096,-