Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Last Minute Udsalg og Afbudsrejser på sommerferie

...skal nok vende tilbage

Last Minute Udsalg og Afbudsrejser

Friferies store Last Minute Udsalg og afbudsrejser på sommerferie, skal nok vende tilbage, når vi nærmer os sommerferien.

I mellemtiden skal I finde alle vores ferier her.

Oplev Friferies store Last Minute udsalg

Last Minute udsalg

Last Minute udsalg

Vi har håndplukket de allerbedste tilbud på Last Minute sommerferier og afbudsrejser til populære feriesteder i Europa. Bestil kør-selv sommerferien i dag, vælg mellem uge 26-33 og beslut, hvad I er til, når I skal vælge årets vigtigste ferie:

  • Luksuscamping
  • Ferieboliger
  • Badelande
  • Hoteller

Fælles for alle feriesteder er, at de danner de ideelle rammer for en skøn sommerferie med familien. Så skynd jer en og se alle mulighederne!

Last minute luksuscamping

Last minute luksuscamping

Det er ingen hemmelighed, at vores gæster absolutte favorit er luksuscamping. Og det gælder selvfølgelig også til Last Minute sommerferien! Derfor har vi håndplukket de bedste tilbud på luksuscamping fra uge 26-33. Vælg mellem populære feriesteder i bl.a. Italien og Kroatien.

Se Last Minute på luksuscamping her.

Last Minute ferieboliger

Last Minute ferieboliger

Bestil en Last Minute sommerferie i feriebolig og bo f.eks. i ferielejlighed eller feriehus med god plads til familien. Vælg mellen populære feriesteder i bl.a. Italien, Kroatien, Frankrig og Bornholm.

Se Last Minute udsalget på ferieboliger her.

Last Minute badeland

Last Minute badeland

Se hele Last Minute udsalget på Europas bedste badelande og overrask børnene med en skøn sommerferie, hvor I ikke skal køre så langt. De fleste badelande ligge i overskuelig afstand fra Danmark, så I kan nemt og hurtig komme på Last Minute badelandsferie. Her får I både pools, vandrutsjebaner og skønne naturomgivelse.

Se Last Minute badelande her.

Last Minute hotel

Last Minute hotel

Vil I have ekstra forkælelse på sommerferien, så bestil en Last Minute ferie på hotel. I får rigtig gode børnerabatter og flere hoteller byder på All-Inclusiv og skønne poolområder. Så skal I ikke lave andet end at slappe af og nyde, I har ferie.

Se alle Last Minute tilbud på hotel her.