Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Det store Last Minute Udsalg er skudt i gang!

Så er vi klar med det store Friferie Last Minute udsalg på sommerferier, hvor I sparer helt op til 76%! Vælg mellem alle bedste tilbud på luksuscamping, ferieboliger, hoteller og badelande.

Klik videre nedenfor og se alle jeres muligheder helt frem til uge 33. Du kan også besøge vores side med afbudsrejser, hvis du kan rejse i sidste øjeblik. Find den her.

Afbudsrejser

Kan du og din familie rejse på ferie i sidste øjeblik, kan du også besøge vores side med afbudsrejser. Husk, det er først til mølle! Bestil på 7015 4141 og se alle afbudsrejserne her.

Oplev Friferies store Last Minute udsalg

Pige med badering
Pige med badering

Last Minute udsalg

Læs mere

Vi har håndplukket de allerbedste tilbud på Last Minute sommerferie til populære feriesteder i Europa. Bestil kør-selv sommerferien i dag, vælg mellem uge 26-33 og beslut, hvad I er til, når I skal vælge årets vigtigste ferie:

LuksuscampingFerieboligerBadelandeHoteller

Fælles for alle feriesteder er, at de danner de ideelle rammer for en skøn sommerferie med familien. Så skynd jer en og se alle mulighederne!

Last Minute camping
Last Minute camping

Last minute luksuscamping

Læs mere

Det er ingen hemmelighed, at vores gæster absolutte favorit er luksuscamping. Og det gælder selvfølgelig også til Last Minute sommerferien! Derfor har vi håndplukket de bedste tilbud på luksuscamping fra uge 26-33. Vælg mellem populære feriesteder i bl.a. Italien og Kroatien.

Se Last Minute på luksuscamping her.

Last Minute ferieboliger
Last Minute ferieboliger

Last Minute ferieboliger

Læs mere

Bestil en Last Minute sommerferie i feriebolig og bo f.eks. i ferielejlighed eller feriehus med god plads til familien. Vælg mellen populære feriesteder i bl.a. Italien, Kroatien, Frankrig og Bornholm.

Se Last Minute udsalget på ferieboliger her.

Last Minute badeland
Last Minute badeland

Last Minute badeland

Læs mere

Se hele Last Minute udsalget på Europas bedste badelande og overrask børnene med en skøn sommerferie, hvor I ikke skal køre så langt. De fleste badelande ligge i overskuelig afstand fra Danmark, så I kan nemt og hurtig komme på Last Minute badelandsferie. Her får I både pools, vandrutsjebaner og skønne naturomgivelse.

Se Last Minute badelande her.

Last Minute hotel
Last Minute hotel

Last Minute hotel

Læs mere

Vil I have ekstra forkælelse på sommerferien, så bestil en Last Minute ferie på hotel. I får rigtig gode børnerabatter og flere hoteller byder på All-Inclusiv og skønne poolområder. Så skal I ikke lave andet end at slappe af og nyde, I har ferie.

Se alle Last Minute tilbud på hotel her.