Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Rejseforsikringer

En helt sikker ferie hos Friferie

Det er vigtigt, at du og din familie er forsikrede, når I er på ferie, for her skal der være 100 % tryghed. Det blå sygesikringskort giver jer sjældent denne tryghed, da det kun yder en begrænset dækning og ingen hjemtransport. I er dækket ligesom borgerne i det land, I besøger, og I kan derfor risikere at betale for dele af lægehjælpen selv. 

Nedenfor finder du de forsikringer, vi anbefaler, I tager med i kufferten, når I skal på ferie. Har I spørgsmål til forsikringerne, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7015 4141.

OBS: I skal have bopæl i Danmark for at købe forsikringerne.

Få ret til at ændre eller afbestille indtil 60 dage før afrejse. I behøver ikke engang at oplyse årsagen. Lejebeløbet tilbagebetales ekskl. afbestillingsrettens pris og udstedelsesgebyr. Vores udvidet ændringsret og afbestillingssikring, som kaldes 'Tryghedspakke', skal tegnes samtidig med, at ferieboligen bestilles og dækker udelukkende ferieboligen.

Pris
5 % af ferieboligens pris
(min. kr. 10,- pr. pers. pr. nat)

Tilvælges på sidste trin i bestillingen.

Vi anbefaler en årsrejseforsikring fra Gouda. Det skyldes, at de har deres egen danske alarmcentral, som I kan ringe til. Samtidig har I adgang til 24 timers lægevagt, hvor I kan få vejledning om medicin og lægebehandling. 

Bemærk, at der tilkommer 1,1 % i skadeafgift til staten på alle priser.

Det kan blive en bekostelig affære, hvis I f.eks. kommer for sent til flyet på grund af uforudsete forhindringer. Derfor anbefaler vi at tegne en forsikring, der dækker forsinket fremmøde.