Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rejseforsikringer

En helt sikker ferie hos Friferie

Det er vigtigt, at du og din familie er forsikrede, når I er på ferie, for her skal der være 100 % tryghed. Det blå sygesikringskort giver jer sjældent denne tryghed, da det kun yder en begrænset dækning og ingen hjemtransport. I er dækket ligesom borgerne i det land, I besøger, og I kan derfor risikere at betale for dele af lægehjælpen selv. 

Nedenfor finder du de forsikringer, vi anbefaler, I tager med i kufferten, når I skal på ferie. Har I spørgsmål til forsikringerne, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7015 4141.

OBS: I skal have bopæl i Danmark for at købe forsikringerne.

Få ret til at ændre eller afbestille indtil 60 dage før afrejse. I behøver ikke engang at oplyse årsagen. Lejebeløbet tilbagebetales ekskl. afbestillingsrettens pris og udstedelsesgebyr. Udvidet ændringsret og afbestillingssikring skal tegnes samtidig med, at ferieboligen bestilles og dækker udelukkende ferieboligen.

Pris
5 % af ferieboligens pris
(min. kr. 10,- pr. pers. pr. nat)

Tilvælges på sidste trin i bestillingen.

Vi anbefaler en årsrejseforsikring fra Gouda. Det skyldes, at de har deres egen danske alarmcentral, som I kan ringe til. Samtidig har I adgang til 24 timers lægevagt, hvor I kan få vejledning om medicin og lægebehandling. Prisen er pr. husstand pr. år.

Priser pr. husstand
EU: kr. 520,-
EU med skitillæg: kr. 783,-
Udvidet Europa: kr. 765,-
Verden: kr. 1.780,-

Bemærk, at der tilkommer 1,1 % i skadeafgift til staten på alle priser.

Det kan blive en bekostelig affære, hvis I f.eks. kommer for sent til flyet på grund af uforudsete forhindringer. Derfor tilbyder vi jer en billig sikring, der dækker rimelige og nødvendige ekstraudgifter med op til kr. 1.500,- pr. dag samt transport.

Pris pr. person
Verden: kr. 79,-