Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Med badebussen til Bibione

Badebussen kører til feriestedet Valbella

Tag med badebussen til Bibione i Italien - se alle feriesteder her

Tag med Friferies hyggelige badebus til den populære ferieby Bibione på Adriaterhavskysten i Italien. Bibione byder på en masse skønne feriesteder for hele familien, så der er helt sikkert noget for enhver smag. I byen finder I en skøn og bred sandstrand, hvor der er garanti for en skøn og afslappende badeferie, og I kan også besøge Venedig, som ligger tæt på.

BEMÆRK: Badebussen stopper ved feriestedet Planetarium, og herfra skal I selv finde videre til jeres endelige destination i Bibione

Se alle mulighederne nedenfor.

Priserne for badebussen i alt kr. TUR/RETUR:

  • Voksne:               1.895,-
  • Børn (0-15 år):    1.465,-

Bemærk: Der skal være min. 54 passager pr. afgang, før turen kan gennemføres. 

Vil I vide mere om afrejsedatoer, bestilling, køreplan m.m., kan I finde det her.

Marco Polo Bibione
Bestil bolig og bus her

Se mere information om badebussen i videoen

På sommerferie med badebussen til Bibione

Bibione er gæsternes evige favorit

Bibione er gæsternes evige favorit

Badebyen i Bibione på Adriaterhavskysten i Italien er super populær blandt de danske familier. Byen byder på hyggelige butikker og en fantastisk og børnevenlig sandstrand, hvor I kan få masser af timer til at gå. De mange skønne feriesteder byder på fine poolområder, så I er garanteret en fantastisk badeferie for hele familien.

Feriebyen byder på masser af skønne restauranter og hyggelige butikker, hvor I helt sikkert kan finde solbriller, badedyr og hvad I ellers mangler til en lækker badeferie.

Sådan er det med badebussen til Bibione

Sådan er det med badebussen til Bibione

I stiger ombord på badebussen i Danmark og kommer veludhvilede frem til den skønne badeby Bibione ved den skønne Adriaterhavskyst i Italien. I skal bare læne jer tilbage og nyde turen sammen med familien. Hør lidt musik, læs højt, se en film på iPad'en eller slap af, mens I ser landsskabet, der suser forbi udenfor.

Inden I er fremme ved stranden i Bibione, har børnene helt sikkert fundet deres første legekammerater, og så er ferien ellers i gang!

Ferieboliger i Bibione

Ferieboliger i Bibione

Bibione i Italien byder på skønne feriesteder for hele familien, som alle ligger indenfor overskuelig afstand til stranden. Vælg bl.a. mellem hyggelige ferielejligheder og familievenlige campingpladser.

Bestil ferieboligen og badebussen til Bibione i Italien i dag her på siden eller kontakt os på 7015 4141 eller online@friferie.dk