Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rejser til smukke Thailand

Rejser med hotel, fly og oplevelser - book her

Rejser til Thailand med Elcano Travel

Friferie tilbyder rejser til Thailand gennem vores søsterselskab Elcano Travel. Elcano Travel har et stort og bredt udvalg af rejser til Thailand og har mange års erfaring og kendskab til Thailand. Book rejser til Thailand online eller ring til Elcano Travel på 7015 4545 for at tale med en rejsekonsulent.

Rejser til Thailand er berømte over hele verden for deres udbud af palmeklædte strande, tårnhøje gyldne buddhaer, hellige templer og paladser, frodige regnskove, en levende kultur, verdenskendt mad og tropiske øer.

Højdepunkter fra Thailand

  • Fra dens nordlige og bakkede landskab og tætte jungle til de perfekte strande og tropiske øer i det sydlige Thailand til Bangkoks summen og pulserende storbyliv.
  • Thailand er hjemsted for verdens niende højeste statue, The Great Buddha of Thailand, som stolt våger over Wat Muang-klosteret i Ang Thong-provinsen.
  • Tag til Chiang Mai i de køligere bakker og bjerge, mens du vandrer gennem gamle regnskove og møder lokale stammer.
  • Ingen tur til Thailand ville være komplet uden at prøve mad i verdensklasse. Krydret, frisk og lækker finde du blandt andet i lækre gadekøkkenet og madmarkeder.

Hvornår skal man rejser til Thailand

Du kan besøge Thailand hele året rundt, men det bedste tidspunkt at rejse på er i den køligere, tørre sæson - mellem november og begyndelsen af april. Grundlæggende er der tre hovedsæsoner: regnfuld (maj-oktober), kølig (november-februar) og varm (marts-maj). Klimaet kan dog variere i forskellige dele af landet, hvor nord er meget køligere, især i jungleregionerne, mens de vestlige og sydlige øer bliver meget varmere.

Dyreliv

Fra Thailands mest berømte fastboende og nationale dyr, elefanten, til makakaber, gibboner, gekkoer, firben, slanger, næsehorn og krokodiller, er landet hjemsted for en farverig og varieret række af dyr. Thailands regnskove huser mange pattedyr og over 900 fuglearter. Der siges at være 365 arter af koralrevsfisk i Thailandbugten.

Udvalgte seværdigheder i Thailand

Khao Sok Nationalpark
Uanset om du ønsker at vandre gennem lystregnskov - der siges at være den ældste grønne regnskov i verden - gå dybt under jorden på en kulsort huletur, kalkstensbjerge eller bo på den smukke Cheow Larn-sø i hjertet af parken med dens flydende huse, dette område har enorm tiltrækning. Surat Thani, som er beliggende i den sydlige del af Thailand, er stedet til et rigtigt jungleeventyr.

Thailands store Buddha
Thailand er hjemsted for verdens niende højeste statue - The Great Buddha of Thailand, også kendt som The Big Buddha - der stolt vogter over Wat Muang-klosteret i Ang Thong-provinsen. Statuen er 92m høj og 63m bred og er malet skinnende guld, et sandt syn at se.

Bangkoks store palads
Et kompleks af smukt udsmykkede bygninger i hjertet af Thailands hovedstad Bangkok, paladset var engang hjemsted for kongen og hans hof og hele det administrative sæde for regeringen i omkring 150 år. Strækker sig over et areal på 218.400 m2 finder du forgyldte kapeller, indre, ydre og midterste gårdhaver, en tronsal og perfekt velplejede haver.