Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Nyd julen i Berlin med familien

2 nætter på hotel inkl. morgenmad og færge fra kr. 1.590,-

Oplev Berlin i julemåneden

Tag til Berlin og få ophold inkl. færge!

Oplev spændende Berlin sammen med familien, hvor I finder alt fra spændende museer, kunst og arkitektur til god shopping, hyggelige caféer, restauranter og selvfølgelig de hyggelige julemarkeder spredt rundt i byen. 

Lige nu kan I komme til Berlin med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Econtel Berlin Charlottenburg inkl. morgenmad.

2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn (0-11 år) på hotel inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.590,-.
Gælder på ophold frem til 30/12 2019.

Berlin er en af Europas mest charmerende storbyer med masser at se og opleve. På Econtel Berlin Charlottenburg bor I centralt i Berlin tæt på mange seværdigheder f.eks. Berlin Zoo og Schloss Charlottenburg.

Tilbuddet gælder kun for hotelværelse på 18 m2 inkl. morgenmad for 2 voksne & 2 børn (0-11 år). Bestil her.

Kom i julestemning i Berlin

Når I bestiller ophold i Berlin op til jul, er det umuligt at undgå at komme i julestemning. Der findes over 10 forskellige julemarkeder rundt omkring i byen allerede fra d. 25/11 til 22/12. Blot 1200 meter fra Econtel Berlin Charlottenburg, findes et hyggeligt julemarked, med både boder, udstillinger, arrangementer og begivenheder i området. 

I år er det 36. gang, at julemarkedet i og omkring den berømte Gedänchtniskirche åbner dørene op for stort julemarked med en et væld af juleboder, juleudstillinger og begivenheder i gaderne. Kirkens karakteristiske arkitektur danner baggrunden til en stemningsfyldt markedsplads med luften fyldt af krydderier og julehygge. Det er med garanti at I er fyldt op med glæde og kærlighed når I forlader markedspladsen foran kirken og fortsætter rundt i Berlins gader. 

Mærk julestemningen allerede fra November

Vinterverdenen på Potsdamer Platz åbner allerede 1/11. Selvom julemarkedshytterne først åbner d. 25/11, er den 520 kvadratmeter store skøjtebane og den 70 meter lange "Rodelbahn" klar til at bringe hele familien i julestemning.  

Econtel Berlin Charlottenburg

I centrum af den vestlige del af byen ligger Econtel Berlin Charlottenburg, ikke langt fra Charlottenburg. Det er i den vestlige del af metropolen, de elegante butikker langs Kurfürstendamm med sine utallige sidegader ligger, KaDeWe og mange af de kulturelle og historiske seværdigheder.
Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 150 m fra hotellet, der også har egen garage. På hotellet er der desuden en flot morgenmadsrestaurant og en lille bar. 

Praktisk ved. færgebilletten: 

Vælg den korteste vej til Berlin og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin. Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet. Lejebeviset skal fremvises i billetlugen. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, men I kommer med første ledige færge. Bemærk, at ved udrejse fredag og op til helligdage samt ifm. ferieperioder kan ventetid forventes. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger på ophold frem til 30/12 2019.

Scandlines og hotel i Berlin med Friferie

Lidt bedre og lidt mere centralt i Berlin?

Lidt bedre og lidt mere centralt i Berlin?

Med himmelseng og højt til loftet!

Ønsker I at bo lidt bedre og lidt mere centralt?  Så er det 4-stjernede Boutique-Hotel med ”Dänisches Hygge” – Lulu Guldsmeden - en oplagt mulighed! Det er nyåbnet i Berlin i efteråret 2017 og er en del af den danske hotelkæde "Guldsmeden Hotels". Flere værelser har himmelseng, der er gode flersengsværelser til familier og hotellet er økologisk og bæredygtigt.

 Oplev Lulu Guldsmeden her.