Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Oplev skønne og spændende Berlin med familien

Billigt ferieophold til spændende Berlin i efteråret inkl. færge!
Oplev spændende Berlin sammen med familien i efteråret. I Berlin finder I alt fra spændende museer, kunst og arkitektur til god shopping, hyggelige caféer og restauranter.

Lige nu kan I komme til Berlin med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Econtel Berlin Charlottenburg inkl. morgenmad.

2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn op til 11 år på hotel inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.582,-.
Gælder på ophold i perioden 17/9-31/12 2018.

Berlin er en af Europas mest charmerende storbyer med masser at se og opleve. På Econtel Berlin Charlottenburg bor I centralt i Berlin tæt på mange seværdigheder f.eks. Berlin Zoo og Schloss Charlottenburg.

Tilbuddet gælder kun for hotelværelse på 18 m2 inkl. morgenmad for 2 voksne & 2 børn op til 11 år. Bestil her.

Econtel Berlin Charlottenburg

I centrum af den vestlige del af byen ligger Econtel Berlin Charlottenburg, ikke langt fra Charlottenburg. Det er i den vestlige del af metropolen, de elegante butikker langs Kurfürstendamm med sine utallige sidegader ligger, KaDeWe og mange af de kulturelle og historiske seværdigheder. 

Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 150 m fra hotellet, der også har egen garage. På hotellet er der desuden en flot morgenmadsrestaurant og en lille bar. Bookning af færgebilletten: 
Vælg den korteste vej til Berlin og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin.

Når du har booket opholdet, får du automatisk tilsendt en værdikupon fra frifere.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. Du skal medbringe den i udskrevet stand sammen med dit lejebevis på opholdet. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, du kommer med første ledige færge. Bemærk at ved udrejse fredag i uge 6 og 7 kan ventetid forventes. I Gedser skal du booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet nedenfor er blot et eksempel, der er mange andre muligheder. Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger i perioden 17/9 - 31/12 2018.