Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Nyd efteråret i Berlin med familien

2 nætter på hotel inkl. morgenmad og færge fra kr. 1.588,-

Nyd efteråret i Berlin

Billigt ferieophold til spændende Berlin henover sommeren inkl. færge!

Oplev spændende Berlin sammen med familien, hvor I finder alt fra spændende museer, kunst og arkitektur til god shopping, hyggelige caféer og restauranter. 

Lige nu kan I komme til Berlin med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Econtel Berlin Charlottenburg inkl. morgenmad.

2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn (0-11 år) på hotel inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.588,-.
Gælder på ophold frem til 30/12 2019.

Berlin er en af Europas mest charmerende storbyer med masser at se og opleve. På Econtel Berlin Charlottenburg bor I centralt i Berlin tæt på mange seværdigheder f.eks. Berlin Zoo og Schloss Charlottenburg.

Tilbuddet gælder kun for hotelværelse på 18 m2 inkl. morgenmad for 2 voksne & 2 børn (0-11 år). Bestil her.

Econtel Berlin Charlottenburg

I centrum af den vestlige del af byen ligger Econtel Berlin Charlottenburg, ikke langt fra Charlottenburg. Det er i den vestlige del af metropolen, de elegante butikker langs Kurfürstendamm med sine utallige sidegader ligger, KaDeWe og mange af de kulturelle og historiske seværdigheder. 

Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 150 m fra hotellet, der også har egen garage. På hotellet er der desuden en flot morgenmadsrestaurant og en lille bar. 

Booking af færgebilletten: 

Vælg den korteste vej til Berlin og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet. Lejebeviset skal fremvises i billetlugen. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, men I kommer med første ledige færge. Bemærk, at ved udrejse fredag og op til helligdage samt ifm. ferieperioder kan ventetid forventes. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger på ophold frem til 30/12 2019.