Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Nyd Berlin med familien

2 nætter på hotel inkl. morgenmad og færge fra kun 1.722,-

Oplev Berlin

Tag til Berlin og få ophold inkl. færge!

Oplev spændende Berlin sammen med familien, hvor I finder alt fra spændende museer, kunst og arkitektur til god shopping, hyggelige caféer og restauranter. 

Lige nu kan I komme til Berlin med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Econtel Berlin Charlottenburg inkl. morgenmad.

2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn (0-11 år) på hotel inkl. morgenmad og færge fra KUN 1722,-.
Gælder på ophold frem til 28/2 2020.

Berlin er en af Europas mest charmerende storbyer med masser at se og opleve. På Econtel Berlin Charlottenburg bor I centralt i Berlin tæt på mange seværdigheder f.eks. Berlin Zoo og Schloss Charlottenburg.

Tilbuddet gælder kun for hotelværelse på 18 m2 inkl. morgenmad for 2 voksne & 2 børn (0-11 år). Bestil her.

Oplev Berlins mange arrangementer

Oplev Spring Light Festival 
Vinterens mørke giver plads til foråret, som får hjælp i hele Berlin. Se de ikoniske facader i Berlin blive oplyst med forskelligt lys, farver og motiver når kunstnere fra forskellige lande videokortlægger oplysningen af Berlins kendte facader. 

Oplev de kendte facader og bygninger tage sig helt anderledes ud, når I besøger Berlin til Spring Light Festival. 

Fra den 27/2-8/3 2020 er det muligt at opleve den fantastiske Spring Light Festival i hele Berlin. Arrangementerne er gratis. 

Spis jer igennem Berlin
For niende gang afholdes den kendte gourmetfestival eat! Berlin. Hele 72 begivenheder er til at finde, rundt omkring i byen. Mere end 100 kokke, der tilsammen måler 700 point i den franske restaurantguide Gault & Millau og har 55 Michelin-stjerner er klar til at byde gæster velkommen til de mange arrangementer. 

Eat! Berlin gør det muligt for verdenskendte kokke at servere udsøgte smagsoplevelser på eksklusive og usædvanlige steder, som eksempelvis på Berlins Røde Rådhus. 

Festivalen løber fra den 20/2-1/3 2020 og billetter kan købes på Festivalens hjemmeside. 

Econtel Berlin Charlottenburg

I centrum af den vestlige del af byen ligger Econtel Berlin Charlottenburg, ikke langt fra Charlottenburg. Det er i den vestlige del af metropolen, de elegante butikker langs Kurfürstendamm med sine utallige sidegader ligger, KaDeWe og mange af de kulturelle og historiske seværdigheder.
Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 150 m fra hotellet, der også har egen garage. På hotellet er der desuden en flot morgenmadsrestaurant og en lille bar. 

Praktisk ved. færgebilletten: 

Vælg den korteste vej til Berlin og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun 2 timer senere er du i storbyen Berlin. Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet. Lejebeviset skal fremvises i billetlugen. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, men I kommer med første ledige færge. Bemærk, at ved udrejse fredag og op til helligdage samt ifm. ferieperioder kan ventetid forventes. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger på ophold frem til 28/2 2020.

Scandlines og hotel i Berlin med Friferie

Lidt bedre og lidt mere centralt i Berlin?

Lidt bedre og lidt mere centralt i Berlin?

Med himmelseng og højt til loftet!

Ønsker I at bo lidt bedre og lidt mere centralt?  Så er det 4-stjernede Boutique-Hotel med ”Dänisches Hygge” – Lulu Guldsmeden - en oplagt mulighed! Det er nyåbnet i Berlin i efteråret 2017 og er en del af den danske hotelkæde "Guldsmeden Hotels". Flere værelser har himmelseng, der er gode flersengsværelser til familier og hotellet er økologisk og bæredygtigt.

 Oplev Lulu Guldsmeden her.