Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Oplevelseshotellet Heide Park Hotel og Holiday Camp inkl. Scandlines

Forkæl børnene med en uforglemmelige ferie til det sjove oplevelseshotel Heide Park Hotel og Holiday Camp, som er en del af forlystelsesparken Heide Park. Her og skæg fra morgen til aften, og Heide Park byder på hele 850.000 m² med et væld af forlystelser! Trænger de voksne til lidt adspredelse, er det oplagt at tage en kort køretur og besøge den spændende storby Hamborg. Oplev Heide Park Hotel og Holiday Camp for kun DKK 2.966,- for 2 voksne og 2 børn fra 0-11 år. I får 1 overnatning i hytte med bad og All-Inclusive samt færgeoverfart via Rødby-Puttgarden T/R.*


Oplev forlystelsesparken Heide Park med Friferie og Scandlines via. Rødby Puttgarden T/R, og bo på Heide Park Hotel og Holiday Camp, som er fyldt med sjove oplevelser.

I får 1 overnatning i hytte for 2 voksne & 2 børn fra 0-11 år inkl. færge fra KUN kr. 2.966,-. 


Tilbuddet gælder i perioden fra d. 1/9-28/10 2018. Se mere her.

BEMÆRK:  
Selve forlystelsesparken har lukket alle fredage, mandag og tirsdage i september. Der er ikke reducering i prisen, hvis man ankommer eller afrejser en af disse dage.

Prisen er inklusiv ALL Inclusive!

ALL Inclusive består af:

  • Stor dejlig morgenmad
  • Aftensmad i selvbetjeningsrestauranten Acapulco
  • Frokostsnacks i "Frittenbude"
  • Indgang til Heide Park på både ankomst- og afrejsedag
  • Gratis "soft drinks" fra kl. 14-23.00 i Holiday Camp
  • 1 x rabat kupon pr. hytte til brug i Heide Park
  • 1 x dags rabatkupon (5x10% rabatt) pr. hytte til Designer Outlet Soltau

Er barnet mellem 12-16 år, tilkommer et tillæg på kr. 195,- i perioden 1/9-28/10 2018.


Bookning af færgebilletten: 
Kom nemt og hurtigt til Hamborg, og nyd sejlturen Rødby-Puttgarden T/R med en af Scandlines' hybridfærger M/F Deutschland, M/F Prinsesse Benedikte, M/F Schleswig-Holstein og M/F Prins Richard. Fra Puttgarden er der 2 timer og 1 kvarters kørsel til Heide Park.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon til færgebilletten fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Rødby. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet – alt sammen fremsendes af Friferie. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen. I kommer med første ledige færge. I Rødby kan I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Puttgarden.
Lejebevis skal medbringes og fremvises på foranledning.