Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Europas eneste tropiske ferieø

Bestil en miniferie for hele familien fra kun DKK 2.350,- og få 1 overnatning for 2 voksne + 1 barn (0-14 år) + 1 barn (0-5 år i forældres seng) samt 2 dage i Tropical Islands. Inkl. færgeoverfart Gedser-Rostock T/R.

Tropical Islands Resort ligger i udkanten af det naturskønne Spreewald mellem Berlin og Dresden. Her forenes natur, kultur, arkitektur og den rene følelse af troperne - alt samlet under ét tag.

Badelandet byder bl.a. på vandrutsjebanetårn, Tropino Kids Club, Udendørs poolområde, sauna og spaopmråde samt Fitness Club.

I bor og sover inde i den fantastiske tropiske dome - Tropical Islands i et Premium værelse med eget bad og toilet samt air condition. Morgenmad er desuden inklusiv.

Tilbuddet er gældende på ophold frem til 29/5 2020.

Overnatning inde i den fantastiske tropiske dome inkl. morgenmad

I bor inde i Tropical Islands i et Premium værelse med eget bad og toilet samt aircondition. Morgenmad er inklusiv.

Vælg mellem 2 typer Premium værelser (begge typer ligger inde i selve Tropical Islands):

 1. Dobbeltværelse (1 rum) m. dbl.seng, tv, minikøleskab og elkeddel (til at lave kaffe/te), bad/toilet og aircondition
 2. Familieværelse (2 rum el. 1 rum med alkove) m. en dbl.seng og en etageseng, tv, minikøleskab og elkeddel (til at lave kaffe/te), bad/toilet og aircondition

Check in / check ud – og masser af ekstra ”trope-tid”

På ankomstdagen kan I få værelset fra kl. 16, men I kan få adgang til badelandet og alle faciliteterne allerede fra kl. 6 om morgenen. Tilsvarende på afrejsedagen, så skal forlade værelset kl. 11 om formiddagen, men I kan blive inde i ”troperne” helt til midnat.

OBS! Der kan ikke garanteres fred og ro som på et almindeligt hotel pga. værelsets beliggenhed inde i Tropical Islands. Støjgener må især forventes på fredage og i weekenden.
Der redes ikke op til mindre børn (0-5 år), da de forventes at sove i forældrenes seng.

Hvad er inklusiv i tilbuddet:

 • Færge Gedser-Rostock T/R
 • Overnatning i Premium værelser inde i Tropical Islands inkl. linned/håndklæder samt morgenmad
 • Fri adgang til Tropical World dvs.:
  • Vandrutsjebane-tårn
  • Tropino Kids Club
  • Udendørs poolområde "Tropical Islands Amazonia"
  • Sauna og spaområde
  • Fitness Club (minimum 16 år)
 • Fri Internet (WLAN)
 • Fri parkering

Booking af færgebilletten: 

Vælg den korteste vej til Tropical Islands, og nyd sejlturen med en af de store nye færger M/F Berlin og M/F Copenhagen. Kun ca. 3 timer senere befinder I jer i Tropical Islands syd for Berlin.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra friferie.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med jeres lejebevis på opholdet. Lejebeviset skal fremvises i billetlugen. Det er ikke muligt at booke en fast afgang til udrejsen, men I kommer med første ledige færge. Bemærk, at ved udrejse fredag og op til helligdage samt ifm. ferieperioder kan ventetid forventes. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet er gældende for 1 overnatning for 4 pers. (2 voks. + 1 barn, 0-14år + 1 barn, 0-5år) i Premium fam. vær. frem til 29/5 2020. Der tages forbehold for udsolgte perioder.

Meget mere Berlin

PST! Tag 1 nat eller 2 i Berlin på vej til eller fra badelandet

PST! Tag 1 nat eller 2 i Berlin på vej til eller fra badelandet

Kombiner jeres ophold i Tropical Islands med en billig overnatning i Berlin (kun ca. 1 times kørsel fra ”Trope-paradiset”). 

Læs om storbyhotellet Econtel Berlin Charlottenburg og bestil jeres tillægsnætter her.