Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

TOTAL PRISGARANTI

Jeres garanti for det bedste køb!

Bestil ferie med TOTAL PRISGARANTI

Hos Friferie får I TOTAL PRISGARANTI, som er jeres garanti for det bedste køb! Så får I både 100% prisgaranti og 100% tryghed på ferien. 

Prisgaranti på 100% hos friferie.dk
Sammenligner I vores priser på ferieboligerne med priserne hos andre udlejere eller arrangører, opdager I med det samme, at vi ér klart billigst. Derfor tør vi også godt give jer en prisgaranti* på hele 100%. Hvis I, mod forventning, finder ferieboligen billigere, får I prisdifferencen igen!

  • 100% prisgaranti overfor andre danske ferieboligudlejere eller rejsearrangører
  • 100% prisgaranti overfor udenlandske ferieboligudlejere eller rejsearrangører
  • 100% prisgaranti ved direkte bestilling hos feriestedet

100% tryghed hos friferie.dk
Der er ingen hager, når I bestiller familiens ferie hos friferie.dk. Vi giver jer både prisgaranti, tryghed og sikrer jer mod evt. svigt fra feriestedernes side. Så er I garanteret, at jeres ferie bliver, som den er planlagt. Det kalder vi for TOTAL PRISGARANTI, og derfor er I hele tiden i trygge hænder hos os. 

  • Sikring mod uforudsete udgifter og gebyrændringer på feriestedet
  • Sikring mod svigt og mangler hos feriestederne
  • Sikring mod feriestedets konkurs


*Prisgarantien er gældende indtil 7 dage efter bestillingen og ved bestilling senest 30 dage før ankomst, og gælder, hvis I finder samme feriebolig i samme periode, ledig til en lavere pris hos en anden dansk, udenlandsk ferieboligudlejer, rejsearrangør eller hos feriestedet selv. Vi sætter da vores pris ned og udbetaler prisdifferencen. 

Bemærk venligst, at prisgarantien IKKE er gældende på campingferie, da en direkte sammenligning af produkterne ikke er mulig.