Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Find alle Ugens Gode Tilbud lige her

Hver uge blænder vi op for Ugens Gode Tilbud på både luksuscamping, ferielejligheder, hotel og badeland. Her kan I altid finde et rigtig godt tilbud på fantastiske familieferier.

Eksempler på gode tilbud kunne f.eks. være et topmoderne mobilhome ved Gardasøen i Italien, en familievenlig lejlighed i Istrien i Kroatien, et lækkert hotel med All-Inclusive på Costa Brava kysten i Spanien og en skøn badelandsferie til Nordtyskland.

Find tilbuddene nedenfor.

Ugens Gode Tilbud

Stor pool med parasoller ud til havet
Stor pool med parasoller ud til havet

Ugens Gode Tilbud hos Friferie

Læs mere
Friferie kører med et koncept om, at hver uge er nye og gode tilbud til dig. Her kan du altså spare mange penge, hvis du er opmærksom og hurtig. Denne side samler alle de tilbud vi har hver uge, og det er altså både tilbud på camping, tilbud på ferieboliger, tilbud på hoteller og tilbud på badelande. Hold øje! Du finder ikke billigere tilbud end dem der er hver uge hos Friferie.
Roan Excellent Mobilhome
Roan Excellent Mobilhome

Tilbud på flere ferieformer

Læs mere

Hver uge er der nye tilbud på vores forskellige ferieformer hos Friferie. Det gælder både for camping, ferielejligheder, hoteller og badelande. Eksempler på brandgode tilbud kan være: et topmoderne mobilehome på en luksuscampingplads ved Gardasøen i Italien, en familievenlige ferielejlighed i Istrien i Kroatien, et lækkert hotel med All-Inclusive på Costa Brava i Spanien og en dejlig badelandsferie i Nordtyskland.