Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Viola i magiske Disneyland® Paris

Viola fra "Violas Verden" og hendes familie har været på en magisk og uforglemmelig ferie i Disneyland Paris, hvor de både mødte barske pirater og smukke prinsesser.

I kan følge med nedenfor, når Viola slår sig løs i magiske Disneyland® Paris. Besøg også universet "Violas Verden", hvor du kan tage med Viola på flere rejser med Friferie.

Afsnit 1: Guld og sjove ører

Afsnit 2: En pirat på spil

Afsnit 3: På restaurant med Mickey Mouse

Afsnit 4: Det Vilde Vesten før sengetid

Viola i Disneyland® Paris

På eventyr med Viola i Disneyland® Paris

På eventyr med Viola i Disneyland® Paris

Der var engang en lille pige... og som i ethvert andet eventyr vil denne lille pige blive mødt af en masse magi, smukke prinsesser og uforglemmelige oplevelser. Viola fra 'Violas Verden' er taget til Disneyland® Paris med sin lillesøster, far og mor for at opleve denne fantastiske forlystelsespark med Friferie. 

Tag et smugkig ind i parken med Viola, og glæd jer til, at det bliver jeres tur til at opleve al magien!

Hotel, forlystelse eller restaurant - Viola oplever Disney overalt!

Hotel, forlystelse eller restaurant - Viola oplever Disney overalt!

Til at begynde med flyver Viola og hendes familie til Disneyland® Paris, og kort efter ankomst til parken med transferbussen, kan familien checke ind på et Disney-inspireret hotelværelse. Parken er utrolig gennemført, og faktisk vil I opleve Disney-magien overalt! 

Om det er en tur i forlystelserne, I spadserer rundt i parken eller tager en bid mad i en af restauranterne, så vil I kunne genkende alle figurerne og møde dem fra jeres favorit Disney-fortælling.

Mød Disney-figurerne året rundt

Mød Disney-figurerne året rundt

Mens musikken spiller, vinker Viola til alle Disney-figurerne, som passerer lige forbi hende i den store og flotte parade. Det er bare én af de store oplevelser i parken, som blandt andet også byder på vilde shows med underholdende temaer og sæsonbestemte begivenheder med både Halloween, jul og nytår. 

Her bliver parken pyntet overdådigt op, og Disney-figurerne tager deres fineste tøj på til anledningen for at fejre årets højdepunkter med jer.