Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Violas Verden - på rejse med Friferie

"Violas Verden" er et univers hos Friferie, hvor vi tager med 7-årige Viola og hendes familie afsted på ferie til vores forskellige destinationer og feriesteder, så I kan opleve, hvordan det er at rejse med Friferie.

Viola prøver luksuscamping, badeland og ski
Viola og hendes familie har været på kør-selv sommerferie til vores populære campingplads "Camping Altomincio" ved Gardasøen i Italien, hvor de boede i et lækkert Roan mobilhome. Se alle afsnit af "Viola på Camping" her.

Familien har prøvet badelandsferie i Nordtyskland, hvor de oplevede Badelandet Bispinger Heide - oplev turen her. Vi har også været med "Viola på skiferie" i Norge, og I kan se alle afsnit her.

Hvad sker der næste gang?
Næste gang går turen med Friferie til Disneyland® Paris, og I kan godt glæde jer! De nye afsnit har premiere til august 2018.

Følg med på facebook, hvor vi løbende poster teasere og information om serien.

Viola tager på badelandsferie

Viola i Disneyland® Paris

Hvem er Viola?

Viola fra "Violas Verden" er 7 år gammel og bor sammen med sin mor, far og lillesøster. Det er også oftest dem, hun tager med på ferie, når hun rejser med Friferie.

Viola tonede første gang frem på skærmen på DR's Ramasjang i TV-serien "Viola i Brasilien".

Velkommen til Violas Verden

Viola med orange håndklæde
Viola med orange håndklæde

Violas Verden - På campingferie

Læs mere

7-årige Viola tager hendes familie med på ferie for at opleve camping. Her tager de til den populære plads, Camping Altomincio ved Gardasøen i Italien. På en campingferie kan man selv vælge, hvilken boligtype man vil bo i, hvad end det er mobilehome eller telt. Mange af Friferies campingpladser har fantastiske faciliteter, det gælder også for Camping Altomincio. Man kan både bo tæt på strand, tæt på byen eller i en stor feriepark. Der er ofte gode poolområder og massevis af aktiviteter og underholdning for hele familien. Ofte kan man finde restauranter, barer og minimarkeder på campingpladserne, og ellers ligger det typisk i nærheden.Følg med i Violas verden, når hun tager på campingferie med Friferie! Så kan du efterfølgende finde den campingplads, der passer din families ønsker og behov bedst.

Viola med ski i lilla skitøj
Viola med ski i lilla skitøj

Violas Verden - På skiferie

Læs mere

Viola har også haft hendes familie med på skiferie til Kvitfjell i Norge, hvor man kan følge dem i hele processen fra at pakke bilen hjemmefra til at komme ud på løjpen og stå på ski. Viola og hendes familie bor i en skihytte i Norge, men mulighederne er skam flere! Med en skiferie hos Friferie findes der mange forskellige destinationer i Europa og flere forskellige boligtyper. I kan bo i en hytte, hvor frihed og familiesamvær vægtes højt, eller I kan bo på et hotel med wellnessfaciliteter, fitness og restauranter. Man kan både bo i byen eller direkte ud til pisten.Se videoerne fra Violas Verden, når hun tager på skiferie med familien i Norge. Her kan du få et indblik i, hvordan det er at tage på skiferie med Friferie, og herfra kan du finde den destination og boligtype, som du ønsker.

Viola i vandrutsjebane
Viola i vandrutsjebane

Violas Verden - På badelandsferie

Læs mere

Det vildeste Viola har afprøvet med sin familie, er en badelandsferie i Nordtyskland. Friferie tilbyder en lang række badelande rundt omkring i Europa, som alle har det samme på menuen - massevis af sjov i vand. En badelandsferie er et sikkert hit for børnefamilier, da der er tonsvis af aktiviteter og underholdning på programmet. Der er store vandlande med vandrutsjebaner og forskellige svømmebassiner, og der er typisk også legepladser og andre spændende og udfordrende aktiviteter, samt massevis af underholdning, som kan være sjovt for både store og små.Tag med Violas Verden på badelandsferie med Friferie, og opdag om det er netop denne ferieform, som du og din familie leder efter!

Viola klædt ud som pirat
Viola klædt ud som pirat

Violas Verden - I Disneyland® Paris

Læs mere

Denne gang gik turen til Disneyland® Paris, hvor Viola møder Mickey Mouse, klæder sig ud som pirat og får en masse magiske oplevelser. Friferie er stolte af at kunne give jer samme oplevelse som Viola i denne eventyrlige park, som emmer af alt, hvad I tænker på, når I hører ordet Disney. Alt fra bolig, spisesteder og forlystelser er lavet i ægte Disney-stil, så både prinser, prinsesser og de farlige skurke kan føle sig hjemme. Glæd jer også til at opleve den store parade, hvor I kan spotte jeres yndlingsfigurer fra Disney!

Violas Verden giver jer et indblik i en eventyrlig og magisk ferie i børnehøjde, hvor drømme går i opfyldelse i den oplevelsesrige forlystelsespark. Oplev det her!