Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Velkommen til Violas Verden

Viola rejser med Friferie

Violas Verden - på rejse med Friferie

"Violas Verden" er et univers hos Friferie, hvor vi tager med 7-årige Viola og hendes familie afsted på ferie til vores forskellige destinationer og feriesteder, så I kan opleve, hvordan det er at rejse med Friferie.

Viola prøver luksuscamping, badeland og ski
Viola og hendes familie har været på kør-selv sommerferie til vores populære campingplads, Camping Altomincio, ved Gardasøen i Italien, hvor de boede i et lækkert Roan mobilhome. Se alle afsnit af "Viola på Camping".

Familien har prøvet badelandsferie i Nordtyskland, hvor de oplevede badelandet Bispinger Heide. Vi har også været med Viola på skiferie i Norge.

Viola i Disneyland® Paris 
Viola har været med Friferie i Disneyland Paris, hvor de mødte både pirater og prinsesser. Viola, hendes søster, mor og far boede på hotellet Newport Bay Club, de oplevede sjove shows og flotte parader og slog sig løs i vilde forlystelser. Viola havde en uforglemmelig tur og I kan selvfølgelig også opleve turen til Disneyland® Paris.

Hvem er Viola?
Viola fra "Violas Verden" er 7 år gammel og bor sammen med sin mor, far og lillesøster. Det er også oftest dem, hun tager med på ferie, når hun rejser med Friferie.
Viola tonede første gang frem på skærmen på DR's Ramasjang i TV-serien "Viola i Brasilien".


Violas prøver luksuscamping

Viola tager på badelandsferie

Viola på skiferie i kvitfjell i Norge

Viola i magiske Disneyland® Paris

Velkommen til Violas Verden

Violas Verden - På campingferie

Violas Verden - På campingferie

7-årige Viola tager hendes familie med på ferie for at opleve camping. Her tager de til den populære plads, Camping Altomincio ved Gardasøen i Italien. På en campingferie kan man selv vælge, hvilken boligtype man vil bo i, hvad end det er mobilehome eller telt. Mange af Friferies campingpladser har fantastiske faciliteter, det gælder også for Camping Altomincio. Man kan både bo tæt på strand, tæt på byen eller i en stor feriepark. Der er ofte gode poolområder og massevis af aktiviteter og underholdning for hele familien. Ofte kan man finde restauranter, barer og minimarkeder på campingpladserne, og ellers ligger det typisk i nærheden.

Følg med, når Viola tager på campingferie med Friferie! Så kan du efterfølgende finde den campingplads, der passer din families ønsker og behov bedst.

Violas Verden - På skiferie

Violas Verden - På skiferie

Viola har også haft hendes familie med på skiferie til Kvitfjell i Norge, hvor man kan følge dem i hele processen fra at pakke bilen hjemmefra til at komme ud på løjpen og stå på ski. Viola og hendes familie bor i en skihytte i Norge, men mulighederne er skam flere! Med en skiferie hos Friferie findes der mange forskellige destinationer i Europa og flere forskellige boligtyper. I kan bo i en hytte, hvor frihed og familiesamvær vægtes højt, eller I kan bo på et hotel med wellnessfaciliteter, fitness og restauranter. Man kan både bo i byen eller direkte ud til pisten.

Se videoerne fra Violas Verden på ski når hun tager på skiferie med familien i Norge. Her kan du få et indblik i, hvordan det er at tage på skiferie med Friferie, og herfra kan du finde den destination og boligtype, som du ønsker.

Violas Verden - På badelandsferie

Violas Verden - På badelandsferie

Det vildeste Viola har afprøvet med sin familie, er en badelandsferie i Nordtyskland. Friferie tilbyder en lang række badelande rundt omkring i Europa, som alle har det samme på menuen - massevis af sjov i vand. En badelandsferie er et sikkert hit for børnefamilier, da der er tonsvis af aktiviteter og underholdning på programmet. Der er store vandlande med vandrutsjebaner og forskellige svømmebassiner, og der er typisk også legepladser og andre spændende og udfordrende aktiviteter, samt massevis af underholdning, som kan være sjovt for både store og små.

Tag med, når Viola tager i badeland med Friferie, og opdag om det er netop denne ferieform, som du og din familie leder efter!

Violas Verden - I Disneyland® Paris

Violas Verden - I Disneyland® Paris

Denne gang gik turen til Disneyland® Paris, hvor Viola møder Mickey Mouse, klæder sig ud som pirat og får en masse magiske oplevelser. Friferie er stolte af at kunne give jer samme oplevelse som Viola i denne eventyrlige park, som emmer af alt, hvad I tænker på, når I hører ordet Disney. Alt fra bolig, spisesteder og forlystelser er lavet i ægte Disney-stil, så både prinser, prinsesser og de farlige skurke kan føle sig hjemme. Glæd jer også til at opleve den store parade, hvor I kan spotte jeres yndlingsfigurer fra Disney!

Violas Verden giver jer et indblik i en eventyrlig og magisk ferie i børnehøjde, hvor drømme går i opfyldelse i den oplevelsesrige forlystelsespark. Oplev den magiske tur til Disneyland® Paris!