Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland De Eemhof

Alt det får I:
Perfekt for større børn fra 10-15 år
Badeland og storby (48 km fra Amsterdam)
Sydfransk stemning og skøn søudsigt
Bølgemaskine, vandrutschebaner og wildwaterbane
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Mini badeland
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Mini badeland

Tropisk paradis i Midtholland

Vilde vandrutsjebaner, paradisiske pools og et skønt subtropisk badeland, kun 48 kilometer fra Amsterdam! De Eemhofs flotte, subtropiske badeland, byder blandt andet på kæmpestore pools, sjove vandrutsjebaner, børnebassiner og saunaområde. Bo i flotte ferieboliger med plads til hele familien, prøv kræfter med de mange, sjove aktiviteter i parken og spis jer mætte i lækre måltider, når I besøger parkens hyggelige restauranter og caféer. Som følge af Covid-19 er der for øjeblikket ændringer i adgang til badelandet (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Splash område
Mini badeland
Subtropisk badeland
Indendørspool
Bølgebassin
Stor vandrutsjebane
Babypool
Lille vandrutsjebane
Udendørspool
Børnepool
For børn
Legeplads
Forlystelsespark
Mini disko
Underholdning
Mini børnezoo
Børneklub
Spilarkade
Sport
Basketball
Golf
Klatrevæg
Tennis
Beachvolley
Bueskydning
Fiskeri
Minigolf
Bowling
Fodbold
Multisportsbane
Bordtennis
Generelt
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder
Sprog
hollandsk, engelsk, tysk
Nærmeste lufthavn
Amsterdam, 48 km
Vaskemaskiner / Møntvaskeri
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), børn (5-11 år), unge (12+)
Information/reception
Tørretumbler
Cykeludlejning
Hæveautomat
Andre faciliteter
Laser spil
Vandsport
"Wakeboard"
Dykning
Windsurfing
Sejlbådsudlejning
Kanoudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
Fitness
Sauna
Restauranter / barer
Snackbar
Restaurant
buffet Restaurant, børnemenu, a la Carte
Bar
Butikker
Supermarked
Strand
Strand
sand
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: Rejsende, der kommer fra et gult område til Holland, skal levere et COVID -certifikat for at undgå 10 dages (selv) karantæne. Dette certifikat kan enten være: bevis for fuld vaccination (+2 uger), bevis for helbredelse (i de sidste 6 måneder) eller negativt testresultat (max 72 timer gammelt • Vi gør alt for at sikre sikkerheden eller vores medarbejdere og gæster. For eksempel beder vi alle vores gæster og personale om at vaske hænder ofte i 20 sekunder, hoste/nyse i albuen, bruge papirpapir, respektere 1,5 meters afstand og undgå at give hænder. • Det subtropiske svømningsparadis Aqua Mundo er åbent, herunder strømninger af vildtvand, vandrutsjebaner og børnebassiner. Vi giver alle vores gæster mulighed for at besøge Aqua Mundo. • Restauranter, barer og terrasser er åbne, kun 1,5 meters afstand bør opretholdes. Vores take-away service og detailleveringstjenester er også tilgængelige, så I kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i feriehuset med din familie. • Indendørs faciliteter såsom butikker, Action Factory, Game Town, Market Dome og Baluba er åbne med maksimalt 1 person pr. 5m2.

Velkommen til badelandet De Eemhof

Praktisk info om Covid-19

Praktisk info om Covid-19

For øjeblikket garanterer vi adgang til selve badelandet minimum to gange under jeres ophold på De Eemhof som følge af Covid-19. 

I kan reservere tidspunkt i reservationen ved ankomst. Adgang gælder tidsintervaller á halvanden times varighed.

Har I brug for mere info, kan I kontakte os her eller på 7015 4141.

Om De Eemhof

Om De Eemhof

48 kilometer fra storbyen Amsterdam ligger det populære badeland De Eemhof i de mest idylliske, hollandske rammer. Badelandet er kendt for det karakteristiske Aqua Mundo, som er et kæmpe vandland med mange sjove vandaktiviteter. Badelandet sørger for ægte middelhavsstemning med olivenlunden, palmerne, duften fra pizzaovnen og de mange hyggelige restauranter, som giver den helt rigtige stemning.


Oplev mange aktiviteter

Oplev mange aktiviteter

Til børnene byder De Eemhof på børneprogram, børnebassin i Aqua Mundo, specielle børnemenuer og legeområder i restauranterne, en børnegård med dyr og legepladser. Men ikke mindst så er parken bilfri, så børnene kan løbe trygt rundt og lege. Hos Action Company programmet, som er aldersrelateret, finder I aktiviteter for børn fra 8 år. I Sport & Sjov er der mulighed for at dyrke og deltage i et væld af sportsgrene såsom badminton, volleyball og bordtennis. Action Company tilbyder også klatring, zip-wire, mountainbike, inline-skating og udlejning af robåde, kanoer med mere til mange sjove timer på vandet.  

Subtropisk badeland

Subtropisk badeland

Aqua Mundo er det helt unikke badelandsparadis, som byder på bølgemaskiner, kæmpe pools, vandrutsjebaner, whirlpools og en fantastisk wild-water bane, som rigtig kan få adrenalinen til at pumpe og maven til at kilde. Til de helt små er der også børnebassin med vandrutsjebaner og springvand, og de voksne har mulighed for at slappe af i det store saunaområde med et væld af forskellige helsetilbud.

Spis frokosten eller nyd en kold drik hos 'Grabber Joe's Laguna Café' - Så slipper I for at skifte tøj og kan hoppe direkte tilbage i poolen. 

Boliger efter behov

Boliger efter behov

Feriehusene i De Eemhof er designet til at skabe den bedst mulige ferie for store og små familier, og indretningen tager hensyn til alle familiens medlemmer. I har mulighed for at vælge imellem Comfort, Premium og VIP feriehuse, som alle varierer i størrelse, men som er af forskellig standard. Comfort er komfortable og velfungerende feriehuse, mens Premium er mere hyggelige og afslappende, og VIP er de mest luksuriøse feriehuse. Med mulighed for mange tilkøb, får I præcis den ferie, der er helt perfekt til jeres familie.  

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

Der er både restauranter, caféer, butikker og leveringsservice i De Eemhof, og I kan spise alt fra buffet til italiensk a la carte. I kan også vælge at handle ind i supermarkedet, som har et stort udvalg, og lave jeres egne måltider i ferieboligens veludstyret køkken. Få morgenmaden leveret ved døren, så I får den bedste start på dagen, og nyd i det hele taget godt af alle de mange faciliteter i badelandet!