Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland De Eemhof

Alt det får I:
Blot 50 km fra Amsterdam
Kæmpe badeland for hele familien
Et spækket aktivitetsprogram
Restaurant og indkøb lige ved hånden
Top Faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Top Faciliteter
Børnepool
Splash område
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane

Tropisk paradis i Midtholland

Vilde vandrutsjebaner, paradisiske pools og et skønt subtropisk badeland. De Eemhof sørger for, at alle familiens medlemmer kan få en masse vandsjov i et badeland lidt ud over det sædvanlige. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Splash område
Bølgebassin
Subtropisk badeland
Mini badeland
Indendørspool
Stor vandrutsjebane
Babypool
Lille vandrutsjebane
Børnepool
For børn
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Forlystelsespark
Animation
Legeplads
Børneklub
Spilarkade
Sport
Klatrevæg
Basketball
Beachvolley
Minigolf
Bueskydning
Bordtennis
Fodbold
Bowling
Golf
Wellness/ Spa
Fitness
Boblebad
Sauna
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.

Velkommen til badelandet De Eemhof

Om De Eemhof

Om De Eemhof

48 kilometer fra storbyen Amsterdam ligger det populære badeland De Eemhof i de mest idylliske, hollandske rammer. Badelandet er kendt for det karakteristiske Aqua Mundo, som er et kæmpe vandland med mange sjove vandaktiviteter. Badelandet sørger for ægte middelhavsstemning med olivenlunden, palmerne, duften fra pizzaovnen og de mange hyggelige restauranter, som giver den helt rigtige stemning.


Oplev mange aktiviteter

Oplev mange aktiviteter

Til børnene byder De Eemhof på børneprogram, børnebassin i Aqua Mundo, specielle børnemenuer og legeområder i restauranterne, en børnegård med dyr og store legepladser. Men ikke mindst så er parken bilfri, så børnene kan løbe trygt rundt og lege. Hos Action Company programmet, som er aldersrelateret, finder I aktiviteter for børn i alderen 4-17 år. I Sport & Sjov er der mulighed for at dyrke og deltage i et væld af sportsgrene såsom badminton, volleyball og bordtennis. Action Company tilbyder også klatring, zip-wire, mountainbike, inline-skating og udlejning af robåde, kanoer med mere til mange sjove timer på vandet.  

Subtropisk badeland

Subtropisk badeland

Aqua Mundo er det helt unikke badelandsparadis, som byder på bølgemaskiner, kæmpe pools, vandrutsjebaner, whirlpools og en fantastisk wild-water bane, som rigtig kan få adrenalinen til at pumpe og maven til at kilde. Til de helt små er der også børnebassin med vandrutsjebaner og springvand, og de voksne har mulighed for at slappe af i det store saunaområde med et væld af forskellige helsetilbud.

Spis frokosten eller nyd en kold drik hos 'Grabber Joe's Laguna Café' - Så slipper I for at skifte tøj og kan hoppe direkte tilbage i poolen. 

Boliger efter behov

Boliger efter behov

Feriehusene i De Eemhof er designet til at skabe den bedst mulige ferie for store og små familier, og indretningen tager hensyn til alle familiens medlemmer. I har mulighed for at vælge imellem Comfort, Premium og VIP feriehuse, som alle varierer i størrelse, men som er af forskellig standard. Comfort er komfortable og velfungerende feriehuse, mens Premium er mere hyggelige og afslappende, og VIP er de mest luksuriøse feriehuse. Med mulighed for mange tilkøb, får I præcis den ferie, som I selv sammenlægger.  

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

Der er både restauranter, caféer, butikker og leveringsservice i De Eemhof, og I kan spise alt fra buffet til italiensk a la carte. I kan også vælge at handle ind i supermarkedet, som har et stort udvalg, og lave jeres egne måltider i ferieboligens veludstyret køkken. Få morgenmaden leveret ved døren, så I får den bedste start på dagen, og nyd i det hele taget godt af alle de mange faciliteter i badelandet!