Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hof van Saksen

Alt det får I:
Luksuriøst og eksklusivt badeland
Verdens længste indendørs vandrutsjebane!
Bo i moderne og komfortable feriehuse
Leg, læring og aktiviteter for børn og voksne
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Top faciliteter
Børnepool
Splash område
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool

Tag familien med på luksuriøs badelandsferie i Holland

Glæd jer til at prøve verdens længste vandrutsjebaner i Badeland Hof van Saksen! Men dette er ikke det eneste, som dette badeland byder på. Hos Badeland Hof van Saksen får I nemlig også ren luksus, wellness og komfortable samt hyggelige ferieboliger. Børnene får en masse at underholde sig med, og ligeledes har området en masse at byde på med både kultur, natur og familievenlige oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
Børnepool
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Mini badeland
Splash område
Stor vandrutsjebane
For børn
Børneklub
Forlystelsespark
Indendørs legeland
Indendørs legeplads
Legeplads
Spilarkade
Underholdning
Sport
Bowling
Fiskeri
Klatrevæg
Minigolf
Trampolin
Generelt
Cykeludlejning
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness/ Spa
Boblebad
Dampbad
mod betaling
Fitness
mod betaling
Massage
mod betaling
Sauna
mod betaling
Skønhedsbehandlinger
mod betaling
Restauranter / barer
"Take away"
Bar
Restaurant
buffet Restaurant, a la Carte, børnemenu, vegetar udvalg
Snackbar
Butikker
Købmand
Supermarked
Strand
Strand

Velkommen til Badeland Hof van Saksen

Forkæl familien med luksus badelandsferie i Holland

Forkæl familien med luksus badelandsferie i Holland

Badeland Hof van Saksen i den Nord-hollandske Drenthe region, er absolut ét af de mest stilfulde og eksklusive badelande I kan tage familien med til. Hér får voksne forkælelse og afslapning, mens børnene får en masse uforglemmelige og sjove minder - Det hele foregår i ekstraordinære rammer og naturskønne omgivelser! I kan vælge mellem flere forskellige typer moderne og hyggelige ferieboliger, som kan rumme både små og store familier som f.eks. komfortable bungalows, rækkehuse til luksuriøse bondehuse. Ferieboligen udgør den perfekte base til jeres familieferie, hvor I bor i naturskønne omgivelser. 

Unikt badeland med verdens længste vandrutsjebane!

Unikt badeland med verdens længste vandrutsjebane!

Verdens længste, lukkede vandrutsjebane til baderinge finder I hos badelandet Hof van Saksen. Dette gør vandlandet til den største og mest imponerende attraktion på Hof van Saksen. Vandrutsjebanen består af intet mindre end 4 tragter og går under navnet, Saltato! Der er selvfølgelig også vandrutsjebaner til mindre børn samt vilde 2- og 4-personers vandrutsjebaner med fart og tempo. Herudover finder I en konkurrence-pool, spabade, "Speedslide", børnebassin, undervands-scooter og "FiftyFit". Udendørs kan I benytte jer af en rekreativ sø for badelandets gæster samt strandhus og bar, bådudlejning, lege-færge samt strandlegeplads. 

Afslapning med mulighed for wellness og forkælelse

Afslapning med mulighed for wellness og forkælelse

Badelandet Hof van Saksen er også en oplagt destination, hvis I ønsker en ferie med fokus på ren afslapning og selvforkælelse. Hof van Saksen byder nemlig på et spa og wellness-center, hvor I kan komme helt ned i gear, og forkæle krop og sjæl. Listen af behandlinger er lang, og byder både alt lige fra skønhedsbehandlinger såsom ansigts-behandlinger, mani- og pedicure samt massage. Derudover finder I flere saunaområder, som f.eks. udendørs-, finsk- og infrarød sauna samt tyrkisk bad. Når I mener, at I har slappet nok af, så kan I dyrke yoga eller besøge fitnesscenteret, hvor I kan holde jer i form på jeres ferie.

Glæd børnene med utallige timers leg på ferien

Glæd børnene med utallige timers leg på ferien

Både børn og voksne, kommer med sikkerhed ikke til at kede sig under ferien på badeland Hof van Saksen. I får nemlig mange aktiviteter og legefaciliteter at prøve kræfter med i Hof van Saksen. Børnene har nemlig mulighed at deltage i forskellige underholdende akademier med læring og leg og fokus på både kreativitet og bevægelse. Børnene vil elske det store og sjove indendørs legeland, ligesom det store område med trampoliner; Bounz Arena, bowling og sportsaktiviteter med fodboldgolf og multi-sportsbane vil gøre det. Og endeligt finder I forskellige legepladser, klatretårn og svævebane i områdets udendørsområde. 

Kulinariske smagsoplevelser for både store og små

Kulinariske smagsoplevelser for både store og små

Badeland Hof van Saksen er fyldt med lækre kulinariske madoplevelser og restauranter på et virkeligt højt kvalitetsniveau. Spis i den livlige Grand Café eller vælg jeres favoritter på buffet-restauranten Al Fresco eller italienske specialiteter i Gusto. Snackrestauranten Rapido er et oplagt valg til den lille sult og strandbaren ved den rekreative sø giver har et udvalg af forfriskninger. I har endda mulighed for at få tilberedt aftensmåltidet af jeres egen kok i ferieboligen! På Hof van Saksen kan I også handle ind i supermarkedet Noordermarkt, der har et stort sortiment med dagligvarer, frugt og grønt samt mulighed for at bestille varer direkte til ferieboligen.

Udforsk områdets mange spændende attraktioner

Udforsk områdets mange spændende attraktioner

Drenthe-området i det nordlige Holland, omkring badelandet Hof van Saksen et oplagt område til både vandre- og cykelture for hele familien. Lej en cykel eller mountainbike på Hof van Saksen og udforsk de mange naturskønne cykelruter på to hjul. Vil i gerne til tops, kan I tage på udflugt til Boomkroonpad, hvor I kan gå på en gangbro højt oppe i skovens trætoppe. Er I mere til oplevelser nede på jorden, så er der mange spændende museer samt forlystelsesparken Adventure Zoo i Emmen og legelandet Plopsa til at forkæle børnene. Både nye og øvede golfspillere kan også glæde sig til intet mindre end 5 golfbaner i området. Og til de shoppelystne finder I et bredt udvalg af butikker og indkøb for enhver smag i de hollandske byer Assen, Groningen eller Emmen.