Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Zandvoort

Alt det får I:
Blot 30 km fra Amsterdam
Timevis af underholdende aktiviteter
Omgivet af smuk natur og klitter
Badeland med alt I kan drømme om
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs
Halvpension
muligt at tilkøbe
Top Faciliteter
Børnepool
indendørs
Halvpension
muligt at tilkøbe

Kombinér bade- og storbyferie i Holland

Det herlige badeland Zandvoort byder jer velkommen til den hollandske riviera tæt på Nordsøens skønne sandstrande, hvor I samtidig kan kombinere badeferien med en storbyoplevelse i byen Amsterdam, som ligger blot 30 kilometer fra badelandet. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Børnepool
indendørs
Sport
Tennis
mod betaling
Trampolin
mod betaling
Minigolf
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Billard / pool
mod betaling
Squash
mod betaling
Bowling
mod betaling
Wellness/ Spa
Dampbad
mod betaling
Boblebad
indendørs
Sauna
mod betaling
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk at nogle facilileter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Badeland - Badeland Zandvoort

Velkommen til badelandet Zandvoort

Om Zandvoort

Om Zandvoort

Alle familiens medlemmer vil få fantastiske minder, timevis af sjov og uforglemmelige oplevelser, når I besøger badelandet Zandvoort. Tag på ture til stranden, hop i poolen i badelandet, prøv de mange aktiviteter og besøg byen Amsterdam. I kommer ikke til at keder jer i Zandvoort med hele 57 aktiviteter at begive jer i kast med!
Familievenlige boliger og hotel

Familievenlige boliger og hotel

De skønne og familievenlige boliger i badelandet ligger omgivet af klitter, så I får naturen helt tæt på. Vælg imellem en Comfort, Premium eller VIP bolig, som varierer i størrelse og standard og kan rumme fra to til ti personer. Med de forskellige typer af boliger, får I mulighed for at skabe jeres egen ferie ved at tilkøbe de nødvendige faciliteter.

I kan også vælge at booke et luksuriøst hotelværelse med udsigt til den dejlige badestrand og Nordsøen. 

Badelandet i Zandvoort

Badelandet i Zandvoort

Dette lækre badeland har det hele! Det hele kan understreges af vandbiografen, hvor I ligger i baderinge ude i vandet og ser film. Derudover er der en 60 meter lang vandrutsjebane, bølgepool og ”Aqua Romana”, som er et flot poolområde. Træn din svømmeteknik i det 25 meter lange bassin eller slap af i jacuzzien eller saunaen. Børnene kan lege i en separat, lavvandet børnepool med små rutsjebaner og springvand. 


Prøv mange aktiviteter

Prøv mange aktiviteter

I kan leje mountainbikes, spille squash eller tennis, stå på rulleskøjter og mange andre ting, så hvis I vil være aktive, findes her alle muligheder. Alt er samlet i det store "Market Dome", hvor I mødes af tropiske planter, flamingoer og papegøjer, som kan få børnene til at spærre øjnene op. Der findes også bowling, minigolf, keglebane, pandekagehus og butikker i Park Zandvoort. Om I vil bade på den skønne sandstrand eller hoppe rundt i trampolinparken Jump XL, så får I aktiviteter uanset vejret. 

Indkøb og restauranter i badelandet

Indkøb og restauranter i badelandet

Ferieboligernes køkken giver jer god mulighed for at lave jeres egne måltider, som I kan handle ind til i supermarkedet i "Market Dome", hvor I finder et stort udvalg af friske råvarer. "Market Dome" er også stedet for forskellige restauranter, snackbar og caféer, hvor I kan nyde kold hollandsk øl eller en god espresso om aftenen til et af de forskellige shows for både børn og voksne.