Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Zandvoort

Alt det får I:
Perfekt for seniorer og familier med større børn
Badeland på Hollands riviera
Vandrutschebane, boblepool, børnepool
Blot 30 km fra Amsterdam
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Vand aerobic
Indendørspool
Top faciliteter
Børnepool
indendørs
Bølgebassin
Halvpension
muligt at tilkøbe
Stor vandrutsjebane
Vand aerobic
Indendørspool

Kombinér bade- og storbyferie i Holland

Det herlige badeland Zandvoort byder jer velkommen til den hollandske riviera tæt på Nordsøens skønne sandstrande, hvor I samtidig kan kombinere badeferien med en storbyoplevelse i byen Amsterdam, som ligger blot 30 kilometer fra badelandet. I øjeblikket er der ændringer i adgangen til badelandet som følge af Covid-19 (se mere under "Praktisk info"). Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Vand aerobic
Bølgebassin
Børnepool
indendørs
Indendørspool
Subtropisk badeland
Stor vandrutsjebane
For børn
Spilarkade
Underholdning
Mini disko
Mini børnezoo
Indendørs legeplads
Legeplads
Børneklub
Sport
Tennis
mod betaling
Fodbold
Billard / pool
mod betaling
Trampolin
mod betaling
Golf
2.3 km
Sportsturneringer
Bowling
mod betaling
Squash
mod betaling
Bueskydning
mod betaling
Minigolf
mod betaling
Basketball
Bordtennis
Generelt
Cykeludlejning
Tog station
900 m
Bus station
190 m
Parkering
inklusiv
Biograf
Nærmeste by
500 m
Diskotek
Andre faciliteter
Laser spil
fra 6 år, udendørs mod betaling
Vandsport
Windsurfing
Wellness/ Spa
Sauna
mod betaling
Dampbad
mod betaling
Yoga
Boblebad
indendørs
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Restaurant
Butikker
Kiosk
Supermarked
Strand
Strand
sand, 500 m
Pension
Halvpension
muligt at tilkøbe

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet..
OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. Med Covid-19 er gældende: Rejsende, der kommer fra et gult område til Holland, skal levere et COVID -certifikat for at undgå 10 dages (selv) karantæne. Dette certifikat kan enten være: bevis for fuld vaccination (+2 uger), bevis for helbredelse (i de sidste 6 måneder) eller negativt testresultat (max 72 timer gammelt • Vi gør alt for at sikre sikkerheden eller vores medarbejdere og gæster. For eksempel beder vi alle vores gæster og personale om at vaske hænder ofte i 20 sekunder, hoste/nyse i albuen, bruge papirpapir, respektere 1,5 meters afstand og undgå at give hænder. • Det subtropiske svømningsparadis Aqua Mundo er åbent, herunder strømninger af vildtvand, vandrutsjebaner og børnebassiner. Vi giver alle vores gæster mulighed for at besøge Aqua Mundo. • Restauranter, barer og terrasser er åbne, kun 1,5 meters afstand bør opretholdes. Vores take-away service og detailleveringstjenester er også tilgængelige, så I kan fortsætte med at nyde god mad og drikke i feriehuset med din familie. • Indendørs faciliteter såsom butikker, Action Factory, Game Town, Market Dome og Baluba er åbne med maksimalt 1 person pr. 5m2.

Velkommen til badelandet Zandvoort

Covid-19 og adgang til badeland

Covid-19 og adgang til badeland

For øjeblikket er der adgang til Aqua Mundo (badelandet) mindst to gange under jeres ophold på Zandvoort pga. Covid-19.

Når I ankommer, kan I bestiller tider i receptionen, der giver jer adgang til badelandet i tidsintervaller á halvanden times varighed.

Vores kundeservice kan kontaktes eller I kan ringe på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Om badelandet Zandvoort

Om badelandet Zandvoort

Alle familiens medlemmer vil få fantastiske minder, timevis af sjov og uforglemmelige oplevelser, når I besøger badelandet Zandvoort. Tag på ture til stranden, hop i poolen i badelandet, prøv de mange aktiviteter og besøg byen Amsterdam. I kommer ikke til at keder jer i Zandvoort med hele 57 aktiviteter at begive jer i kast med!

Familievenlige boliger og hotel

Familievenlige boliger og hotel

De skønne og familievenlige boliger i badelandet ligger omgivet af klitter, så I får naturen helt tæt på. Vælg imellem en Comfort, Premium eller VIP bolig, som varierer i størrelse og standard og kan rumme fra to til ti personer. Med de forskellige typer af boliger, får I mulighed for at skabe jeres egen ferie ved at tilkøbe de nødvendige faciliteter.

I kan også vælge at booke et luksuriøst hotelværelse med udsigt til den dejlige badestrand og Nordsøen. 

Badelandet i Zandvoort

Badelandet i Zandvoort

Dette lækre badeland har det hele! Det hele kan understreges af vandbiografen, hvor I ligger i baderinge ude i vandet og ser film. Derudover er der en 60 meter lang vandrutsjebane, bølgepool og ”Aqua Romana”, som er et flot poolområde. Træn din svømmeteknik i det 25 meter lange bassin eller slap af i jacuzzien eller saunaen. Børnene kan lege i en separat, lavvandet børnepool med små rutsjebaner og springvand. 


Prøv mange aktiviteter

Prøv mange aktiviteter

I kan leje mountainbikes, spille squash eller tennis, stå på rulleskøjter og mange andre ting, så hvis I vil være aktive, findes her alle muligheder. Alt er samlet i det store "Market Dome", hvor I mødes af tropiske planter, flamingoer og papegøjer, som kan få børnene til at spærre øjnene op. Der findes også bowling, minigolf, keglebane, pandekagehus og butikker i Park Zandvoort. Om I vil bade på den skønne sandstrand eller hoppe rundt i trampolinparken Jump XL, så får I aktiviteter uanset vejret. 

Indkøb og restauranter i badelandet

Indkøb og restauranter i badelandet

Ferieboligernes køkken giver jer god mulighed for at lave jeres egne måltider, som I kan handle ind til i supermarkedet i "Market Dome", hvor I finder et stort udvalg af friske råvarer. "Market Dome" er også stedet for forskellige restauranter, snackbar og caféer, hvor I kan nyde kold hollandsk øl eller en god espresso om aftenen til et af de forskellige shows for både børn og voksne.