Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordseeküste (Begrænset adgang til badeland)

Alt det får I:
Blot 350 km fra den danske grænse
Paradis for vandglade sjæle
Aktiviteter til familien i massevis
Udvalg af restauranter og supermarked
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Vand aerobic
Lille vandrutsjebane
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Vand aerobic
Lille vandrutsjebane

Vanvittigt badeland i Nordtyskland

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info. I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I tager på badelandsferie til Nordseeküste i Tyskland. Her kan hele familien samles om et væld af aktiviteter og nyde hinandens selskab. Glæd jer til det subtropiske Aqua Mundo med flere sjove vandrutsjebaner og udendørs swimmingpool, der selvfølgelig er opvarmet! I kan også dyrke flere forskellige sportsaktiviteter, hvor der helt sikkert er udfordringer for alle aldre. Nordseeküste er badelandet helt ud over det sædvanlige. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Vand aerobic
Lille vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
Udendørspool
Babypool
Bølgebassin
Børnepool
Indendørspool
For børn
Underholdning
Spilarkade
Mini disko
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Børneklub
Legeplads
Sport
Bordfodbold
Beachvolley
Bordtennis
Vandring
Minigolf
Tennis
Squash
Bowling
Badminton
Fiskeri
Basketball
Fodbold
Generelt
Hæveautomat
Cykeludlejning
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), børn (5-11 år), unge (12+)
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder, inklusiv
Diskotek
Sprog
engelsk, tysk
Wellness/ Spa
Massage
Sauna
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Restaurant
Butikker
Supermarked
Strand
Strand

Praktisk information

Bemærk, at nogle faciliteter er mod betaling, som afregnes direkte til feriestedet.
For de tyske parker gælder følgende forordninger: • 1,5 meter afstand, derfor vil den maksimale mængde gæster være begrænset. Der arbejdes derfor med med timeslots på bestemte ankomstdatoer. • Vi garanterer, at gæster i det mindste kan nyde Aqua Mundo mindst en gang under deres ophold. • Tidsvinduer kan reserveres via receptionen, helst telefonisk. På nogle datoer (når antallet af gæster er stort) specificeres tidsvinduer til besøg i Aqua Mundo. Disse tidsvinduer kan bookes via Center Parcs-appen (Spørg efter denne ved ankomst). Ikke tilgængelig på Park Bostalsee. • Tidsintervaller kan variere i længde og antal tilladte gæster pr. park baseret på poolens størrelse og parkens belægning. • Fordi vi ønsker at maksimere tidsintervallet, tilbyder vi ikke yderligere aktiviteter som rafting, babysvømning osv. • Gæster skal respektere afstandsreglerne og skal følge den afmærkede rute til og i Aqua Mundo. • For at sikre, at vi kan tilbyde 1,5 meter afstand, kan det være tilfældet, at nogle funktioner ikke er åbne. • Bølgepuljen betjenes med reduceret effekt. • Rutsjebanerne er åbne til brug. • Børnepoolen er åben, men der skal holdes en afstand på 1,5 meter. • Vi bruger faste siddeområder, såkaldte "øer" på 5 personer pr. ø

Velkommen til badelandet Nordseeküste

Om Nordseeküste badeland

Om Nordseeküste badeland

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Weekendophold eller sommerferie, barn som voksen eller afslapning og adrenalin. Nordseeküste tilbyder ferie efter jeres præmisser, når I sætter kursen mod det fantastiske badeland i det nordlige Tyskland. Her får I timevis af underholdning og aktiviteter for alle aldre, hvor hele familien kan samles. I har mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter og skabe den perfekte ferie til netop jer! 

Badeland i flere niveauer

Badeland i flere niveauer

Den helt store attraktion i Nordseeküste er det subtropiske badeland Aqua Mundo. Badelandet er opdelt i flere niveauer med vilde vandrutsjebaner omgivet af palmer, en bølgepool med havets brusende bølger og en strømkanal. Badelandet har et separat børneområde med lavvandet pool små vandrutsjebaner og springvand. På solskinsdage kan I bade i den opvarmede udendørs pool, som I kan svømme ud i indefra badelandet. Nyd måltidet i badelandets cafe, som gør badeoplevelsen nem og bekvem, da I kan spise i badetøj. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Der er et væld af aktiviteter i Nordseeküste, og I kan spille badminton, basketball, bowling eller fodbold, samt dyrke mange andre sportaktiviteter. Ram plet i bueskydning, flyv med drage i vinden, sving køllen i minigolf, vind i spilarkade eller deltag i de mange workshops, arrangementer og akademier, hvor børnene kan lære mange nye ting. 


Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte. Bestem selv, hvordan I vil bo på jeres badelandsferie, og tilkøb jer til ekstra services og faciliteter. Hotelværelserne er i topkvalitet, ferielejlighederne hyggelige og de hjemlige hytterne varierer efter standard og størrelse. 

Spis på restauranter med buffet eller servering, tag på indkøb i supermarkedet eller bageriet og lav maden i ferielejligheden eller hytten. I kan også få leveret varer ved døren via feriestedets madleveringservice.

Oplevelser i frisk natur

Oplevelser i frisk natur

Badelandet ligger i det nordlige Tyskland i nationalparken Wattenmeer ved den tyske del af Vadehavet. Dette gør det oplagt at tage på cykel- og gåture eller opleve området fra en hesteryg. Badelandet arrangerer ture til Vadehavet, hvor I kan opleve havbunden ved lavvande og se højvandet skylle ind over stranden. Om sommeren er der en skøn badestrand med dejligt sand, hvor I kan nyde mange solskinstimer.