Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordseeküste

Alt det får I:
Oplagt for mindre børn fra 0-11 år
Pragtfuld placering ved Vadehavet
Bølgepool, børnepool, udendørs pool
Kun 50 km fra Bremerhafen
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Babypool
Indendørspool

Vanvittigt badeland i Nordtyskland

I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I tager på badelandsferie til Nordseeküste i Tyskland. Her kan hele familien samles om et væld af aktiviteter og nyde hinandens selskab. Glæd jer til det subtropiske Aqua Mundo med flere sjove vandrutsjebaner og udendørs swimmingpool, der selvfølgelig er opvarmet! I kan også dyrke flere forskellige sportsaktiviteter, hvor der helt sikkert er udfordringer for alle aldre. Nordseeküste er badelandet helt ud over det sædvanlige. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Babypool
Bølgebassin
Børnepool
Indendørspool
Lille vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
Udendørspool
Vand aerobic
For børn
Børneklub
Indendørs legeland
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini disko
Spilarkade
Underholdning
Sport
Badminton
Basketball
Beachvolley
Bordfodbold
Bordtennis
Bowling
Fiskeri
Fodbold
Minigolf
Squash
Tennis
Vandring
Generelt
Cykeludlejning
Diskotek
Hæveautomat
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder, inklusiv
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), børn (5-11 år), unge (12+)
Sprog
engelsk, tysk
Wellness/ Spa
Massage
Sauna
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Butikker
Supermarked
Strand
Strand

Praktisk information

Ift. Covid-19, kan feriestedets opdaterede restriktioner ses i Center Parcs Appen. (Se afsnit vedr. Center Parcs App).

Velkommen til badelandet Nordseeküste

Om Nordseeküste badeland

Om Nordseeküste badeland

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Weekendophold eller sommerferie, barn som voksen eller afslapning og adrenalin. Nordseeküste tilbyder ferie efter jeres præmisser, når I sætter kursen mod det fantastiske badeland i det nordlige Tyskland. Her får I timevis af underholdning og aktiviteter for alle aldre, hvor hele familien kan samles. I har mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter og skabe den perfekte ferie til netop jer! 

Badeland i flere niveauer

Badeland i flere niveauer

Den helt store attraktion i Nordseeküste er det subtropiske badeland Aqua Mundo. Badelandet er opdelt i flere niveauer med vilde vandrutsjebaner omgivet af palmer, en bølgepool med havets brusende bølger og en strømkanal. Badelandet har et separat børneområde med lavvandet pool små vandrutsjebaner og springvand. På solskinsdage kan I bade i den opvarmede udendørs pool, som I kan svømme ud i indefra badelandet. Nyd måltidet i badelandets cafe, som gør badeoplevelsen nem og bekvem, da I kan spise i badetøj. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Der er et væld af aktiviteter i Nordseeküste, og I kan spille badminton, basketball, bowling eller fodbold, samt dyrke mange andre sportaktiviteter. Ram plet i bueskydning, flyv med drage i vinden, sving køllen i minigolf, vind i spilarkade eller deltag i de mange workshops, arrangementer og akademier, hvor børnene kan lære mange nye ting. 


Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte. Bestem selv, hvordan I vil bo på jeres badelandsferie, og tilkøb jer til ekstra services og faciliteter. Hotelværelserne er i topkvalitet, ferielejlighederne hyggelige og de hjemlige hytterne varierer efter standard og størrelse. 

Spis på restauranter med buffet eller servering, tag på indkøb i supermarkedet eller bageriet og lav maden i ferielejligheden eller hytten. I kan også få leveret varer ved døren via feriestedets madleveringservice.

Oplevelser i frisk natur

Oplevelser i frisk natur

Badelandet ligger i det nordlige Tyskland i nationalparken Wattenmeer ved den tyske del af Vadehavet. Dette gør det oplagt at tage på cykel- og gåture eller opleve området fra en hesteryg. Badelandet arrangerer ture til Vadehavet, hvor I kan opleve havbunden ved lavvande og se højvandet skylle ind over stranden. Om sommeren er der en skøn badestrand med dejligt sand, hvor I kan nyde mange solskinstimer.