Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordseeküste

Alt det får I:
Blot 350 km fra den danske grænse
Paradis for vandglade sjæle
Aktiviteter i massevis
Udvalg af restauranter og supermarked

Vanvittigt badeland i Nordtyskland

I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I tager på badelandsferie til Nordseeküste. Her kan hele familien samles om et væld af aktiviteter og nyde hinandens selskab i et badeland helt ud over det sædvanlige. Læs mere
Læs mere
Luk

Praktisk information

Bemærk at nogle facilileter er mod betaling som afregnes direkte til feriestedet.

Badeland - Badeland Nordseeküste

Velkommen til badelandet Nordseeküste

Om Nordseeküste badeland

Om Nordseeküste badeland

Weekendophold eller sommerferie, barn som voksen eller afslapning og adrenalin. Nordseeküste tilbyder ferie efter jeres præmisser, når I sætter kursen mod det fantastiske badeland i det nordlige Tyskland med timevis af underholdning og aktiviteter for alle aldre. I har mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter og skabe den perfekte ferie for jer! 

Badeland i flere niveauer

Badeland i flere niveauer

Den helt store attraktion i Nordseeküste er det subtropiske badeland Aqua Mundo. Badelandet er opdelt i flere niveauer med vilde vandrutsjebaner omgivet af palmer, en bølgepool med havets brusende bølger og en strømkanal. Badelandet har et separat børneområde med lavvandet pool små vandrutsjebaner og springvand. På solskinsdage kan I bade i den opvarmede udendørs pool, som I kan svømme ud i indefra badelandet.      

Nyd måltidet i badelandets cafe, som gør badeoplevelsen nem og bekvem, da I kan spise i badetøj. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Der er et væld af aktiviteter i Nordseeküste, og I kan spille badminton, basketball, bowling eller fodbold, samt dyrke mange andre sportaktiviteter. Ram plet i bueskydning, flyv med drage i vinden, sving køllen i minigolf, vind i spilarkade eller deltag i de mange workshops, arrangementer og akademier, hvor børnene kan lære mange nye ting. 


Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte. Bestem selv, hvordan I vil bo på jeres badelandsferie, og tilkøb jer til ekstra  services og faciliteter. Hotelværelserne er i topkvalitet, ferielejlighederne hyggelige og de hjemlige hytterne varierer efter standard og størrelse. 

Spis på restauranter med buffet eller servering, tag på indkøb i supermarkedet eller bageriet og lav maden i ferielejligheden eller hytten. I kan også få leveret varer ved døren via feriestedets madleveringservice.

Oplevelser i frisk natur

Oplevelser i frisk natur

Badelandet ligger i det nordlige Tyskland i nationalparken Wattenmeer ved den tyske del af Vadehavet. Dette gør det oplagt at tage på cykel- og gåture eller opleve området fra en hesteryg. Badelandet arrangerer ture til Vadehavet, hvor I kan opleve havbunden ved lavvande og se højvandet skylle ind over stranden. Om sommeren er der en skøn badestrand med dejligt sand, hvor I kan nyde mange solskinstimer.