Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Nordseeküste

Alt det får I:
Oplagt for mindre børn fra 0-11 år
Pragtfuld placering ved Vadehavet
Bølgepool, børnepool, udendørs pool
Kun 50 km fra Bremerhafen
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Udendørspool
Babypool
Top faciliteter
Børnepool
Bølgebassin
Indendørs legeland
Stor vandrutsjebane
Udendørspool
Babypool

Vanvittigt badeland i Nordtyskland

I kommer bestemt ikke til at kede jer, når I tager på badelandsferie til Nordseeküste i Tyskland. Her kan hele familien samles om et væld af aktiviteter og nyde hinandens selskab. Glæd jer til det subtropiske Aqua Mundo med flere sjove vandrutsjebaner og udendørs swimmingpool, der selvfølgelig er opvarmet! I kan også dyrke flere forskellige sportsaktiviteter, hvor der helt sikkert er udfordringer for alle aldre. Nordseeküste er badelandet helt ud over det sædvanlige. Læs mere
Læs mere
Luk
Badeland
Udendørspool
Babypool
Bølgebassin
Børnepool
Indendørspool
Vand aerobic
Lille vandrutsjebane
Stor vandrutsjebane
For børn
Indendørs legeplads
Indendørs legeland
Børneklub
Legeplads
Underholdning
Spilarkade
Mini disko
Sport
Minigolf
Tennis
Squash
Bowling
Badminton
Fiskeri
Basketball
Fodbold
Bordfodbold
Beachvolley
Bordtennis
Vandring
Generelt
Cykeludlejning
Hæveautomat
Passer til
babyer og småbørn (0-4 år), børn (5-11 år), unge (12+)
Parkering
bilfri, parkering i afmærket områder, inklusiv
Diskotek
Sprog
engelsk, tysk
Wellness/ Spa
Massage
Sauna
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Restaurant
Butikker
Supermarked
Strand
Strand

Praktisk information

OBS ! Nedenstående retningslinjer kan ændres løbende, det er derfor vigtigt løbende at holde sig orienteret: Følgende restriktioner ifb. med Covid-19 er gældende: Efter den officielle lovgivning vedrørende COVID-19 kan restriktionerne defineret i de tyske delstater, hurtigt ændre sig , da genåbningsperspektivet afhænger af en forekomstværdi på 100/100.000 indbyggere i den enkelte delstat. Dette kan naturligvis påvirke den enkelte park alt efter hvilken delstat parken ligger i. På grund af forskellige lovgivninger vedr. COVID-19 i den enkelte delstat kommunikerer vi pr. park: Bemærk, at disse målinger kan ændre sig konstant, hvorfor vi beder vores gæster om at kontrollere de aktuelle restriktioner på egen hånd. Følgende regler er på nuværende tidspunkt gældende ved ophold på: ● Park Nordseeküste: Ved ankomst har alle gæster brug for en negativ CV-19-test (ikke ældre end 24 timer, ikke nødvendig for børn under 15 år) eller skal være fuldt vaccineret eller restitueret (> 28 dage <6 måneder). Der er et testcenter ligger 500 meter fra parken. Alle aktiviteter og faciliteter er åbne, Aqua Mundo med begrænset kapacitet (50%). Med en forekomst under 35 pr. 100.000 er ingen yderligere test på stedet nødvendig. Hvis 7-dages forekomsten ikke overstiger 10 pr. 100.000, kan feriehusene bebos uden begrænsning af maksimalt antal. af personer eller husstand.

Velkommen til badelandet Nordseeküste

Om Nordseeküste badeland

Om Nordseeküste badeland

Centerparcs har i øjeblikket begrænset adgang til deres badeland. Læs mere om de lokale forordninger under praktisk info.


Weekendophold eller sommerferie, barn som voksen eller afslapning og adrenalin. Nordseeküste tilbyder ferie efter jeres præmisser, når I sætter kursen mod det fantastiske badeland i det nordlige Tyskland. Her får I timevis af underholdning og aktiviteter for alle aldre, hvor hele familien kan samles. I har mulighed for at tilkøbe mange ekstra faciliteter og skabe den perfekte ferie til netop jer! 

Badeland i flere niveauer

Badeland i flere niveauer

Den helt store attraktion i Nordseeküste er det subtropiske badeland Aqua Mundo. Badelandet er opdelt i flere niveauer med vilde vandrutsjebaner omgivet af palmer, en bølgepool med havets brusende bølger og en strømkanal. Badelandet har et separat børneområde med lavvandet pool små vandrutsjebaner og springvand. På solskinsdage kan I bade i den opvarmede udendørs pool, som I kan svømme ud i indefra badelandet. Nyd måltidet i badelandets cafe, som gør badeoplevelsen nem og bekvem, da I kan spise i badetøj. 

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Der er et væld af aktiviteter i Nordseeküste, og I kan spille badminton, basketball, bowling eller fodbold, samt dyrke mange andre sportaktiviteter. Ram plet i bueskydning, flyv med drage i vinden, sving køllen i minigolf, vind i spilarkade eller deltag i de mange workshops, arrangementer og akademier, hvor børnene kan lære mange nye ting. 


Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte

Hotel, lejlighed eller hytte. Bestem selv, hvordan I vil bo på jeres badelandsferie, og tilkøb jer til ekstra services og faciliteter. Hotelværelserne er i topkvalitet, ferielejlighederne hyggelige og de hjemlige hytterne varierer efter standard og størrelse. 

Spis på restauranter med buffet eller servering, tag på indkøb i supermarkedet eller bageriet og lav maden i ferielejligheden eller hytten. I kan også få leveret varer ved døren via feriestedets madleveringservice.

Oplevelser i frisk natur

Oplevelser i frisk natur

Badelandet ligger i det nordlige Tyskland i nationalparken Wattenmeer ved den tyske del af Vadehavet. Dette gør det oplagt at tage på cykel- og gåture eller opleve området fra en hesteryg. Badelandet arrangerer ture til Vadehavet, hvor I kan opleve havbunden ved lavvande og se højvandet skylle ind over stranden. Om sommeren er der en skøn badestrand med dejligt sand, hvor I kan nyde mange solskinstimer.