Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Badeland Syd Holland

Tropiske badelande i Sydholland
Bredt udvalg af badelande
Tropiske og indbydende badelande
Strand, natur og storbyer
Sydhollandsk natur, historie og kultur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Badelande i Sydholland

I det sydlige Holland kan familien tage på badelandsferie tæt på strand, storbyer og skove i dejlige tropiske badelande med gode faciliteter og trygge rammer for børnene. I kan vælge imellem fem badelande og er garanteret vandsjov for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Syd Holland

Sydens badelande

Sydens badelande

Badetøj, dykkerbriller og badedyr - det hele skal pakkes, når familien skal på badelandsferie i det sydlige Holland. Badelandene i Sydholland breder sig i syd over fem af Hollands i alt 12 provinser, og her kan I tage på ferie i et af de mange badelande i det smukke og flade landskab i syd. Bo tæt på strand og hav, få smuk natur i det inddæmmede område længst mod vest, eller bo tæt på Maastricht, der er kendt som værende den solrigeste by i Holland. Maastricht er sammen med byen Middelburg de bedste eksempler på Hollands spændende historie. Det sydlige Holland gemmer på oplevelser til enhver smag, og derfor skal I tage på badelandsferie i dette skønne område med fantastiske badelande. 

Vælg mellem fem badelande

Vælg mellem fem badelande

Det sydlige Holland rummer intet mindre end fem badelande, hvor I får vandpjask og underholdning for hele familien. I Zeeland-provinsen ligger badelandet Port Zélande med 90 aktiviteter og mulighed for vandsport langs stranden ud til Nordsøen. I provinsen Noord-Brabrant ligger badelandet De Kempervennen, hvor I får bade- og skiferie i én rejse. I badelandene Limburgse Peel og Het Meerdal i Limburg-provinsen får I børneparadiser med mulighed for mange lange cykelture og smukke vandreture i nationalparken De Groote Peel. På et ophold i badelandet Het Heijderbos i Gelderland får I action i et fantastisk badeland med jungleekspeditioner, racerbane, High Adventure Experiences, Tower Jump og svævebane. Vælg lige det badeland, som passer til jeres familie.  

Tropiske badelande

Tropiske badelande

På badelandsferie holder familien ferie i de smukke og trygge rammer i de sydhollandske badelande. Badelandene er tropisk inspireret, og I svømmer rundt blandt eksotiske palmer og store klippesten i poolens blå, rene vand. Der er højt til loftet, og badelandene er lyse og lækre med gode faciliteter. Børn og barnlige sjæle kan benytte sig af de mange sjove vandudfordringer som vandrutsjebaner, bølgepools og vilde floder, samt for de mindste et børnebassin, vandlegetøj og vandlegeplads. De voksne kan nyde jacuzzi, sauna og de mange andre afslappende muligheder i badelandene. 

Oplevelser i det sydlige Holland

Oplevelser i det sydlige Holland

Sydholland byder på historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser samt et hav af seværdigheder. Besøg storbyerne Rotterdam, Haag, Maastricht, Middelburg og Eindhoven og se kirker, katedraler og andre utrolige arkitektoniske bygninger. På jeres rejse rundt i Sydholland vil I opleve møller, broer og kanaler, som er hollandske varetegn, og i den lille by Gouda kan I prøve den populære ost af samme navn. Gå på oplevelse i en miniature-by i temaparken Maduroda, kravl på klatrevæggen i Outdoor Valley eller prøv de mange forlystelsesparker i hele provinsen. I kan tage på stranden, i skoven eller til storbyen - I skal bare vælge.