Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Bispinger Heide

Få badelandsferie med unikke rabatter på op til 41%

Vilde rabatter på op til 41% på ophold til Bispinger Heide

Forkæl hele familien med en skøn badelandsferie til Nordtyskland på det populære Bispinger Heide. Lige nu kan I få del i de gode rabatter på ophold til og med januar 2020, hvor der er helt op til 41% rabat på udvalgte boliger. I finder blandt andet gode tilbud i pinsen, skolernes sommerferie, efterårsferien, samt mange andre datoer resten af året. 


Badelandet Bispinger Heide i Nordtyskland

Bispinger Heide er beliggende blot 60 km syd for Hamborg og er den perfekte destination til en badelandsferie væk fra hverdagens stress og jag. På ferien bliver der tid til hygge og sjov med hele familien, når I bader, prøver kræfter med de sjove aktiviteter eller tilbringer aftner i jeres bolig med god mad og kortspil. Vejret behøver I ikke, at bekymre jer om - det subtropiske klima i badelandet sikre jer lune omgivelser og varmt badevand. På Bispinger Heide kan I også komme helt tæt på naturen. Nyd de naturskønne omgivelser med fiskning, karetture og mange andre aktiviteter eller tag på picnic med hele familien og nyd afbrækket fra hverdagen. 

I kan se frem til:

  • Vilde vandrutsjebaner for både store og små
  • Subtropisk badeland med palmer, rindende vand og klippevægge
  • Sjov river rafting og bølgepool
  • Et væld af aktiviteter tilpasset forskellige aldersgrupper, såsom ponyridning, rulleskøjteløb, svævebane og gokarts
  • Stort udvalg af forskellige boligtyper
  • Afslapning i skønne bade, sauna eller en omgang massage (mod betaling)
  • Gode restauranter og aftenunderholdning i Market Dome
  • En verden af leg i Baluba-legelandet

Find flere vilde rabatter end nedestående eksempler på badeland Bispinger Heide, når I søger på badelandet på friferie.dk

Spar 19%
Skolernes sommerferie

Bo i feriehus Premium på 55 m2, der er indrettet med 2 soveværelser, minikøkken med NesCafé Dolce Gusto kaffemaskine og udendørs terrasse, hvor I kan nyde hyggelige timer. Når I ankommer er sengene redt.


Fx. Feriehus Premium i 3 nætter
fra 19/7 - 22/7-2019
2 voksne & 2 børn

Førpris fra kr. 6.217,-

Nu fra kr. 5.052,-

Spar 39%
Pinsen

Feriehus VIP er 63 m2 og indrettet med 2 soveværelser, sauna og udendørs terrasse, hvor I kan tænde op i grillen og sætte jer til rette i havemøblerne. Inklusiv i prisen får I både opredte senge ved ankomst og daglig levering af friskbagt morgenbrød til boligen.


Fx. Feriehus VIP i 4 nætter
7/6 - 11/6-2019
2 voksne & 2 børn

Førpris fra kr. 8.140,-

Nu fra kr. 4.989,-

Spar 20%
Efterårsferien

Feriehus Premium byder på 2 soveværelser, lækker Nescafé Dolce Gusto kaffemaskine, Wifi og minikøkken, hvor I kan tilberede dejlige måltider. Med i prisen får I slutrengøring, håndklæder og ved ankomst er sengene allerede redt op til jer. 


Fx. Feriehus Premium, max 5 personer, 7 nætter
14/10-21/7-2019
2 voksne & 2 børn

Førpris fra kr. 10.710,-

Nu fra kr. 8.597,-

Spar 41%
Juni

Glæd jer til at bo i et skønt 55m2 hus med 2 soveværelser, udstyret køkken og dejlig terrasse. I slipper for at tænke på slutrengøring og at rede senge ved ankomst, for det er der allerede sørget for. 


Fx. Feriehus Premium, max. 5 personer, 3 nætter
11/6 - 14/11-2019
2 voksne & 2 børn

Førpris fra kr. 3.977,-

Nu fra kr. 2.364,-

Spar 33%
Juni

I Feriehus VIP kan I se frem til sauna, terrasse, 2 soveværelser og opredte senge ved ankomst. Hver morgen får I leveret friskt morgenbrød lige til døren, så I er klar til eventyr i Bispinger Heide. Fx. Feriehus VIP, max. 4 personer, 7 nætter
14/6-21/6-2019
2 voksne & 2 børn

Førpris fra kr. 12.278,-

Nu fra kr. 8.201,-

Spar 27%
August

Feriehus Comfort er et dejligt feriehus indrettet med 2 soveværelser, køkken, terrasse og basic WiFi. Ved ankomst er jeres senge allerede redt op til jer og slutrengøringen slipper I også for at tænke på. 


Fx. Feriehus Comfort, max 4 personer, 3 nætter
30/8 - 2/9-2019
2 voksne & 2 børn

Førpris fra kr. 3.632,-

Nu fra kr. 2.646,-

Et brud på hverdagen

Et brud på hverdagen

Med et ophold til badeland Bispinger Heide kan hele familien se frem til mange gode stunder med vandsjov, afslapning og socialt samvær. I behøver ikke at køre langt for at finde det tropiske badeland, for Bispinger Heide ligger blot 60 km syd for Hamborg og få timers kørsel fra den danske grænse. Bispinger Heide byder på oplevelser ud over det sædvanlige med et væld af aktiviteter for alle aldre. Det er ikke kun børnene, som kommer til at elske badelandet - de voksne kan nyde lidt selvforkælelse med en tur i saunaen eller med en omgang massage (mod betaling). 

Bispinger Heide er beliggende i skønne omgivelser, som giver jer mulighed for at gå på opdagelse i naturen og prøve kræfter med sjove udendørsaktiviteter. En tur til badelandet Bispinger Heide er det perfekte brud fra en travl hverdag i Danmark med tid til masser af familiehygge.

Timevis af vandsjov

Timevis af vandsjov

Glæd jer til at suse ned af sjove vandrutsjebaner, prøve kræfter med river rafting og plaske rundt i bølgepoolen for Bispinger Heides Aqua Mundo byder på masser af action. Mens I svømmer rundt i det subtropiske badeland kan I nyde både palmer, rindende vand og klippevægge, som får jer til at slappe helt af. Børnene kan trygt plaske rundt i "drage"-poolen, mens I nyder deres store grin og slapper af.

I Aqua Mundo finder I desuden også en udendørs pool og en 'wild water river' rutsjebane. Der arrangeres mange aktiviteter i Aqua Mundo, såsom pool party, børnesvømning, vand aerobic og så har I også mulighed for at deltage i forskellige dykkerkurser. 

Massevis af aktiviteter

Massevis af aktiviteter

Badelandet Bispinger Heide bliver uden tvivl et hit hos hele familien. Med et stort udvalg af aktiviteter kan I vælge imellem action-fyldte oplevelser eller ren afslapning. Der arrangeres forskellige sportsturneringer, men I kan også bare hygge med fodbold, beach volley, badminton, bowling, klatring og meget mere. Prøv kræfter med svævebanen, tag på guidet ture, deltag i workshops eller konkurrere i forskellige videospil. Udvalget af aktiviteter er så stort, at hverken store eller små kommer til at kede sig. 

Har I brug for hjælp? Så ring til friferies dygtige rejsekonsulenter på 7154141.

Godt udvalg af boliger

Godt udvalg af boliger

Bispinger Heides boliger er beliggende i grønne omgivelser, hvor I kan nyde ro og komme tæt på naturen. Boligerne er inddelt efter standard i Comfort, Premium og VIP, som alle er udstyret med terrasse, hvor I kan nyde hyggelige spil og lækre måltider. I alle boligerne kan I helt selv styre om ønsker at tilkøbe forskellige services, men I dem alle vil I slippe for at rede senge og selv at skulle stå for rengøringen, så I kan nyde ferien fuldt ud.