Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ferielejligheder

Ferielejligheder i hele Europa! Strand, by eller midt i naturen?

Oplev Danmarks bredeste udvalg af ferielejligheder

Friferie tilbyder Danmarks bredeste udvalg af ferielejligheder for hele familien, og med 30 års erfaring kender vi alle de bedste feriesteder og destinationer. Vælg mellem skønne ferielejligheder i hele Europa lige fra Italien og Kroatien til Bornholm og Sydfrankrig.

Ferielejligheder er det oplagte valg, hvis I ønsker lidt mere ro og privatliv på ferien. Her kan I lade som I er hjemme og bare nyde at være sammen. Vælg mellem familievenlige ferielejligheder på skønne feriesteder med pool, sjove aktiviteter for børnene og ofte tæt ved stranden eller lokale byer. Se hele udvalget af ferielejligheder lige her eller søg direkte øverst.

Inspiration - ferielejligheder

Spar op til 56%
Hotel Well i Kroatien

Spar op til vanvittige 56% på Hotel Well i Kroatien med All-Inclusive light!

Kort
Søg via kort

Find ferielejlighed i dit favoritområde. Søg nemt på kortet.

Spar op til 30%
Franske ferielejligheder

Fantastiske rabatter på Pierre et Vacances ferielejligheder i Frankrig.

NYHED!
Oplev nyheden Landal

Friferie præsenterer nyheden Landal, som byder på grønne ferieparker i Nordeuropa.

Ugens ferielejlighed tilbud

Se ugens bedste tilbud på ferielejlighed

Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer,
hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi
og se om det er noget, der passer til lige netop jer!

Følg os online

Sikker bestilling

Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs alt om ferieboliger

Nyd en afslappet ferie i vores ferielejligheder

Nyd en afslappet ferie i vores ferielejligheder

En ferielejlighed skaber de ideelle rammer for en afslappet ferie, hvor I på bedste vis kan nyde familiens selskab i ro og mag. I har al den frihed og privatliv til at gøre lige, hvad I lyster i jeres helt eget tempo. Når I holder ferie i en ferielejlighed, bestemmer I selv, om I ønsker at spise ude eller kreerere middagen selv i mere hjemlige og afslappede omgivelser. Ferielejligheder egner sig godt til alle slags rejsende, hvad enten I tager på ferie som par, børnefamilie eller venner, der rejser sammen.

Fordelen ved at bo i en ferielejlighed

Fordelen ved at bo i en ferielejlighed

Med en ferielejlighed er det særligt friheden og privatlivet, der vægter højest, når man taler om fordelene ved at bo i ferieboliger. Hos Friferie kan man vælge lige netop den ferielejlighed, der lever op til ens egne ønsker blandt vores store udvalg. Der er alt fra ferieboliger, som er beliggende i store ferieparker med et væld af faciliteter som swimmingpool, sportsaktiviteter og lækre spisesteder, som gør, at I har alt samlet ét sted til mere intime ferieboliger, som ligger i idylliske, smukke omgivelser afskåret fra det pulserende byliv, men som indbyder til flotte naturoplevelser og masser af tid sammen med familien.


Oplevelser for børn

Oplevelser for børn

Familiens mindste vil også nyde at bo i ferielejlighed. Alle vores ferielejligheder er nemlig børnevenlige og mange har lækre poolområder, ligger tæt på stranden og har sjove legeområder - så børnene vil helt sikkert elske at bo i ferielejlighed. Om aftenen kan børnene blive puttet i ro og mag i gode senge, så de vågner friske og klar en ny, skøn feriedag.

De mest populære feriesteder

De mest populære feriesteder

De mest attraktive områder at bo i en ferielejlighed i, er blandt andet Gardasøen og Adriaterhavskysten i Italien, Dalmatien og Istrien i Kroatien og på Den Franske Riviera i Frankrig, hvor særligt Cannes råder over lækre ferielejligheder af god standard til fine priser. Costa Brava kysten i Spanien er ligeledes spækket med hyggelige ferielejligheder beliggende i stemningsfyldte byer.