Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Ferielejligheder

Ferieboliger i hele Europa! Strand, by eller midt i naturen?

Oplev Danmarks bredeste udvalg af ferielejligheder

Friferie tilbyder Danmarks bredeste udvalg af ferielejligheder for hele familien, og med 30 års erfaring kender vi alle de bedste feriesteder og destinationer. Vælg mellem skønne ferielejligheder i hele Europa bl.a. i Italien, Kroatien og Sydfrankrig.

Ferielejligheder er det oplagte valg, hvis I ønsker lidt mere ro og privatliv på ferien. Her kan I lade som om I er hjemme og bare nyde at være sammen. Vælg mellem familievenlige ferielejligheder på skønne feriesteder med pool, sjove aktiviteter for børnene og ofte tæt ved stranden eller lokale byer. Se hele udvalget af ferielejligheder lige her eller søg direkte øverst.

Inspiration - ferielejligheder

Sommerferie 2023
Ferielejligheder i hele Europa

Bestil jeres ferielejlighed til sommerferie 2023 i dag.

Kort
Søg via kort

Find ferielejlighed i dit favoritområde. Søg nemt på kortet.

Tag badebussen på sommerferie

Tag badebussen på sommerferie, og slip for selv at sidde på bag rattet.
I højsæsonen har vi busser til de mest populære ferielejligheder i Bibione!

Badebussen

Hop ombord på badebussen, der kører jer til populære feriesteder i Italien og Kroatien.

Sikker bestilling

Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs alt om ferieboliger

Nyd en afslappet ferie i vores ferielejligheder

Nyd en afslappet ferie i vores ferielejligheder

En ferielejlighed skaber de ideelle rammer for en afslappet ferie, hvor I på bedste vis kan nyde familiens selskab i ro og mag. I har al den frihed og privatliv til at gøre lige, hvad I lyster i jeres helt eget tempo. Når I holder ferie i en ferielejlighed, bestemmer I selv, om I ønsker at spise ude eller kreerere middagen selv i mere hjemlige og afslappede omgivelser. 

Ferielejligheder egner sig godt til alle slags rejsende, hvad enten I tager på ferie som par, børnefamilie eller venner, der rejser sammen.

Fordelen ved at bo i en ferielejlighed

Fordelen ved at bo i en ferielejlighed

Med en ferielejlighed er det særligt friheden og privatlivet, der vægter højest, når man taler om fordelene ved at bo i ferieboliger. Hos Friferie kan man vælge lige netop den ferielejlighed, der lever op til ens egne ønsker blandt vores store udvalg. 

Der er alt fra ferieboliger, som er beliggende i store ferieparker med et væld af faciliteter som swimmingpool, sportsaktiviteter og lækre spisesteder, som gør, at I har alt samlet ét sted til mere intime ferieboliger, som ligger i idylliske, smukke omgivelser afskåret fra det pulserende byliv, men som indbyder til flotte naturoplevelser og masser af tid sammen med familien.


Oplevelser for børn

Oplevelser for børn

Familiens mindste vil også nyde at bo i ferielejlighed. Alle vores ferielejligheder er nemlig børnevenlige og mange har lækre poolområder, ligger tæt på stranden og har sjove legeområder - så børnene vil helt sikkert elske at bo i ferielejlighed. 

Om aftenen kan børnene blive puttet i ro og mag i gode senge, så de vågner friske og klar en ny, skøn feriedag.

De mest populære feriesteder

De mest populære feriesteder

De mest attraktive områder at bo i en ferielejlighed i, er blandt andet Gardasøen og Adriaterhavskysten i Italien, Dalmatien og Istrien i Kroatien og på Den Franske Riviera i Frankrig, hvor særligt Cannes råder over lækre ferielejligheder af god standard til fine priser. 

Costa Brava kysten i Spanien er ligeledes spækket med hyggelige ferielejligheder beliggende i stemningsfyldte byer.

Oplev populære Landal

Oplev populære Landal

Vælg populære Landal til jeres kør-selv-ferie, som byder på grønne ferieparker i Nordeuropa. Ferieparkerne byder på aktiviteter for hele familien, og ligger i fantastiske omgivelser. Oplev ferieparker i Danmark, Tyskland, Holland, Østrig, Tjekkiet og Belgien.

Ferieboligerne på Landals gode ferieparker er velindrettede med plads til, at alle kan slappe af og hygge i hinandens selskab. Find jeres Landal feriepark her

Oplev Top 10 ferielejligheder

Oplev Top 10 ferielejligheder

Vær sikker på en succesfuld ferie, når I vælger en af vores top 10 ferielejligheder. I vælger blandt de absolut mest populære ferieboliger med god plads til familie på hyggelige feriesteder, hvor der er mange aktiviteter og faciliteter, som fx pool, strand, legepladser og aktiviteter i naturen.

Vores mest populære ferielejligheder ligger i Italien og Frankrig. I Italien er især ferieboliger ved Gardasøen og Adriaterhavet populært, og i Frankrig er det den smukke franske riviera. Bornholm kan besøges året rundt både i sommerferien, efterårsferien og til påske og har ferielejligheder i alle størrelser.

  1. Planetarium ved Adriaterhavskysten i Italien byder på et skønt poolområde og moderne ferielejligheder.
  2. Valbella ved Adriaterhavskysten i Italien er en af vores gæsters evige favoritter med hele 12 pools!
  3. Belvedere Village ved Gardasøen i Italien ligger i grønne omgivelser tæt ved søen. Hop i poolen og nyd de komfortable lejligheder.
  4. Goldried Apartsments i Tyrol i Østrig, som er perfekt til aktiv ferie i bjergrige omgivelser.
  5. Panoramic Bad Lauterberg i Harzen i Tyskland er oplagt en miniferie med familie i smuk natur og til den bedste pris.
  6. Poiano ved Gardasøen i Italien byder på en mageløs udsigt, stor pool og wellness.
  7. Le Clos d´Eguisheim i Alsace i Frankrig er et charmerende feriested, som er et godt udgangspunkt for vinruten.
  8. Cap Esterel på Den franske Riviera i Frankrig er et lækkert resort med et skønt poolområde.
  9. Normandy Garden i Normandiet i Frankrig byder på rækkehuse og lejligheder i grønne omgivelser. Slap af i poolen eller oplev de mange historiske steder i Normandiet.
  10. Hotel Well i Krapina-Zagorje i det nordlige Kroatien har et kæmpe inden- og udendørs poolområde, spa, minigolf og all inclusive.