Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Oplev Danmarks bredeste udvalg af ferielejligheder

Friferie tilbyder Danmarks bredeste udvalg af ferielejligheder for hele familien, og med mere end 25 års erfaring kender vi alle de bedste feriesteder og destinationer. Vælg mellem skønne ferielejligheder i hele Europa lige fra Italien og Kroatien til Bornholm og Sydfrankrig.
Ferielejligheder er det oplagte valg, hvis I ønsker lidt mere ro og privatliv på ferien. Her kan I lade som I er hjemme og bare nyde at være sammen. Vælg mellem familievenlige ferielejligheder på skønne feriesteder med pool, sjove aktiviteter for børnene og ofte tæt ved stranden eller lokale byer. Se hele udvalget af ferielejligheder lige her eller søg direkte øverst.
Feriebolig
Find inspiration her
Ferielejligheder i Frankrig
Sommer i Frankrigs fedeste ferielejligheder til ekstra gode priser netop nu
Læs mere her
Top 5 ferielejligheder
Gæster kårer deres Top 5 ferielejligheder, og nu kan I også prøve dem
Læs mere her
Sommerferie til Bibione
Oplev populære og børnevenlige Bibione ved Adriaterhavet i Italien
Læs mere her
Sommer ved Adriaterhavet
Vælg mellem hyggelige ferielejligheder på Adriaterhavskysten i Italien
Læs mere her
Find inspiration her
Kør-selv ferie & Luksuscamping. Danmarks bedste udvalg!
Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer, hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi og se om det er noget, der passer til lige netop jer!
Se ugens tilbud her
Sikker betaling
Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder at du som kunde hos skiferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs alt om ferieboliger

Nyd en afslappet ferie i vores ferielejligheder

Læs mere
En ferielejlighed skaber de ideelle rammer for en afslappet ferie, hvor I på bedste vis kan nyde familiens selskab i ro og mag. I har al den frihed og privatliv til at gøre lige, hvad I lyster i jeres helt eget tempo. Når I holder ferie i en ferielejlighed, bestemmer I selv, om I ønsker at spise ude eller kreerere middagen selv i mere hjemlige og afslappede omgivelser. Ferielejligheder egner sig godt til alle slags rejsende, hvad enten I tager på ferie som par, børnefamilie eller venner, der rejser sammen.

Fordelen ved at bo i en ferielejlighed

Læs mere
Med en ferielejlighed er det særligt friheden og privatlivet, der vægter højest, når man taler om fordelene ved at bo i ferieboliger. Hos Friferie kan man vælge lige netop den ferielejlighed, der lever op til ens egne ønsker blandt vores store udvalg. Der er alt fra ferieboliger, som er beliggende i store ferieparker med et væld af faciliteter som swimmingpool, sportsaktiviteter og lækre spisesteder, som gør, at I har alt samlet ét sted til mere intime ferieboliger, som ligger i idylliske, smukke omgivelser afskåret fra det pulserende byliv, men som indbyder til flotte naturoplevelser og masser af tid sammen med familien.

Oplevelser for børn

Læs mere
Familiens mindste vil elske at være på krydstogt! Der er en masse sjove aktiviteter at give sig i kast med, som sikrer, at ingen kommer til at kede sig. Børnene kan more sig med nye legekammerater i de populære børneklubber, hvor der bliver arrangeret kreative aktiviteter. Der er også rig mulighed for at have det i sjovt i de lækre swimmingpools, hvor hele familien kan få en forfriskende dukkert.

De mest populære feriesteder

Læs mere
De mest attraktive områder at bo i en ferielejlighed i, er blandt andet Gardasøen og Adriaterhavskysten i Italien, Dalmatien og Istrien i Kroatien og på Den Franske Riviera i Frabkrig, hvor særligt Cannes råder over lækre ferielejligheder af god standard til fine priser. Costa Brava kysten i Spanien er ligeledes spækket med hyggelige ferielejligheder beliggende i stemningsfyldte byer.