Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Sinfonia

Tag på krydstogtsferie ombord på MSC Sinfonia og få en klassisk cruise oplevelse. MSC Sinfonia er et smukt skib med alle de faciliteter du kunne drømme om på et krydstogt. Her er der både masser af sportsfaciliteter, spændende underholdning og shows, et sjovt badeområde og meget mere. MSC Sinfonia har noget for en hver smag og et fint udvalg af restauranter og barer. Hvad enten du er til den hyggelige Shelagh's House Irish Pub eller det storslåede San Carlo Teater, så er der noget for dig.

MSC Sinfonia for børn

Ombord på MSC Sinfonia finder I mange skønne faciliteter I kan benytte jer af under jeres krydstogtsferie. Der er rig mulighed for at hygge jer med sjove aktiviteter for hele familien. besøg fx minigolfbanen, tag et slag shuffleboard, prøv golf simulatoren eller andre video spil. 

Trænger I til at røre jer kan I besøge krydstogtskibets fuldtudstyrede træningscenter, eller I kan boltre jer i skibets poolkompleks eller sjove spraypark. Når i har brug for at slappe af og blive forkælet kan I besøge MSC Aurea Spa der byder på alverdens moderne skønhedsbehandlinger og eksotisk balinesisk massage. 

På MSC Sinfonia finder I også et diskotek, et bibliotek, et teater, spændende butikker og meget mere.


Faciliteter på MSC Sinfonia

Børnene vil elske MSC Sinfonia, på skibet vil I nemlig finde førsteklasses samarbejdspartenere som Chicco, LEGO og Namco, som har været med til at skabe nogle helt fantastiske legeområder til børn i alle aldre. Oplev blandt andet sprayparken, fyldt med sjove vandlege og forlystelser i vand. 

Børnene kan også benytte sig af Pinocchio Playroom eller Teens Area, hvor de begge steder vil finde dedikerede børneklubber tilpasset aldersgruppen.

Fakta om skibet

  • Restauranter: 4
  • Barer: 7
  • Jacuzzi: 2
  • Pools: 2
  • Byggeår:
  • Antal dæk: 13
  • Antal kahytter: 980