Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Spændende byers seværdigheder
Strandture med familien
Gode indkøbsmuligheder
Stort poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m

Den perfekte familieferie

Beliggende i Bibione blot 900 meter fra en skøn sandstrand ved Adriaterhavet på den italienske nordkyst ligger dette hyggelige ferielejlighedskompleks. Med et stort poolområde, et hav af aktiviteter for både børn og voksne samt dejlige omgivelser med hyggelige haver er Gemsomini/Orchidee et helt ideelt sted at holde jeres familie ferie. Lejlighederne er hyggeligt indrettet, og I kan bo helt op til seks personer i én lejlighed, der typisk har tre værelser og en dejlig terrasse eller balkon, hvor I kan nyde morgenkaffen. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 900 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
300 m
Butikker
Supermarked
300 m
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Nærmeste by
Bibione, 100 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 85 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til det dejlige feriekompleks Gelsomini/Orchidee

Dejligt poolområde

Dejligt poolområde

Lejlighedskomplekset har et skønt poolområde bestående af en almindelig swimmingpool, hvori der også er et lavere område beregnet til børn. Der er altså rig mulighed for at slippe jeres indre vandhunde løs! Poolen er desuden omgivet af skønne solsenge, som indbyder til total afslapning med en god bog og noget koldt at drikke under den italienske sommersol.


Tæt ved stranden

Tæt ved stranden

Blot 900 meter væk, svarende til cirka 10 minutters gang fra lejlighederne, ligger en skøn, bred sandstrand, hvor der er plads til både ren afslapning og sjov og ballade. Her står liggestolene nemlig bare klar til, at I slænger jer i dem, og samtidig er der masser af aktiviteter både på land og i vand for børn og voksne. Man kan altså snildt få en hel dag til at gå ved stranden! 

Er benene trætte, kan I hoppe på én af shuttlebusserne, der kører i pendulfart mellem stranden og komplekset. Nemmere bliver det vist ikke!

Masser af restauranter i området

Masser af restauranter i området

Gelsomini/Orchidee er placeret i udkanten af centrum i den hyggelige by Bibione, hvilket gør, at man befinder sig i rolige omgivelser, men samtidig er tæt på butikker, restaurant og liv. Blot 350 meter fra lejlighederne ligger en dejlig restaurant, og hvis man bevæger sig få hundrede meter længere ind mod centrum, ligger de som perler på en snor. 

Mange af de tidligere gæster nævner atmosfæren i byen om aftenen som noget af det hyggeligste på hele turen. Hvis tørsten skal slukkes, er der selvfølgelig også et væld af barer, som man kan slå sig ned på.

Indkøb lige ved hånden

Indkøb lige ved hånden

Lige som med restauranterne er der heller ikke langt til indkøb fra feriekomplekset Gelsomini/Orchidee. Hver lejlighed har et veludstyret køkken, hvor man så nemt som ingenting kan kreere lækre retter af de enestående italienske råvarer I har købt jer i supermarkedet. 

Mozzarella, pasta, tomater og basilikum får man altså ikke i bedre kvalitet end lige her ved Nordkysten i Italien, så det er med at udnytte de italienske råvarer, mens man har chancen!

Området

Området

Der er masser at tage sig til i den hyggelige ferieby Bibione. Gå på opdagelse i byens mange butikker, få en is i gelatarierne, som italienerne er verdensmestre i at lave, eller slap af på stranden. K

an I ikke få nok af plaskeri i kompleksets pools, så er der i byen et stort vandland med et væld af vilde rutsjebaner og forskellige pools. Her vil I helt sikkert kunne få en dag til at gå med sjov og leg. Vil I høre mere om Gelsomini/Orchidee, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41, hvor vi kan give jer et uforpligtende tilbud.

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme frem uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen til Bibione den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.