Camping Brandenburg

Brandenburg er "landet ved vandet", hvor du kan besøge fantastiske badesøer og vådområder. Du kan også nyde troperne i Tropical Islands, så der er rig mulighed for at slappe af i sandet og dase i vandet, når du er på ferie her. Hovedbyen Potsdam er fuld af historie, og Berlin er kun en smuttur væk.
Læs mere

2

resultater

Ingen anmeldelser
eurocamp-spreewaldtor
1/21
1.100 kr.Fra: 952 kr.
June 22 - 3 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
knaus-campingpark-lubben
1/5
Fra: 3.140 kr.
June 22 - 4 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Lige ved Berlin

Brandenburg omkranser Berlin med sit smukke naturlandskab , og regionen er den perfekte feriedestination for en ferie ved vandet. To tredjedele af regionen er dækket af naturområder, og selvom det ikke ligger ved kysten, er der masser af vand og badeområder. Spreewald er et kæmpe vådområde, hvor du kan bade og sejle, og du finder også et af Europas største vandlande, Tropical Islands, som byder dig velkommen i troperne blandt blødt sand, eksotiske planter og lyserøde flamingoer. 

Ude at bade

Du kan både bade indendørs og udendørs i Tropical Islands, og stedet er absolut et besøg værd - og det gælder ikke kun for vandhunde! Du finder et kæmpe vandrutsjetårn, en tropeby, adskillige legepladser, en wellness-afdeling, mini-safari, en regnskov, et sommerfugle-hus og meget, meget mere. Spreewald er også et absolut must på ferien til Brandenburg. Her møder du den maleriske natur, hvor vådområder møder de høje, grønne skove. Du kan bade, sejle i kano eller motorbåd, stå på vandski, fiske og solbade i en af de dejlige afkroge. Hils også på trækronerne i de høje "Baumwipfelpfade", og opdag den smukkeste udsigt over naturen. Hvis du spørger en tysker, skal du også huske at smage på en "Spreewälder Gurken", og de syltede agurker er et så vigtigt symbol for regionen, at du i Lehde kan besøge Agurkemuseet. 

Spændende seværdigheder

Berlin er aldrig langt væk, når du er på ferie i Brandenburg, men du bør også besøge den historiske by Potsdam, der under DDR forbandt øst og vest. Her i hovedbyen finder du ornamenterede slotte, spændende museer og internationale bydele. Besøg fx kongens lystslot Sanssouci og den tilhørende park med smukke blomsterhaver og mindst 3.000 frugttræer, eller Belvedere-slottet, hvorfra man på klare dage kan se tv-tårnet i Berlin.