Banner

Camping Calabrien

Calabrien byder på en helt enestående natur med høje bjerge, skovklædte områder, smukke sandstrande og hyggelige og spændende småbyer. Derudover bærer Calabriens histoire præg af at have været en del af Magna Graecia og Romerriget, så man kan finde ruiner herefter. Find jeres næste campingferie til Calabrien lige her.
Læs mere

2

resultater

Ingen anmeldelser
salice-club-resort
1/22
Fra: 5.993 kr.
June 29 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Thurium
8.3
thurium
1/14
Hyggelig campingplads
Flot poolområde
Masser aktiviteter
Gode faciliteter
Fra: 2.013 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie i Calabrien

Calabrien byder på en smuk og uspoleret natur med brede sandstrande og en sydlige charme. Her kan I få jer en unik campingferie med en kombination af de eksotiske sandstrande, en storslået natur og en masse interessante byer med spændende historie. Bestil campingferie til Calabrien online her, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Spændende byer i Calabrien

Calabrien byder på en masse spændende byer, hvor I kan opleve lidt af den interessante historie. Byen Cosenza har et historisk centrum med ældre seværdigheder af gamle klostre og paladser. Byen Cantazaro er Calabriens hovedstad og ligger med en fantastisk udsigt over Musofalo og Fiumarellas dale. I kan også besøge byen Crotone som er en moderne industriby. 

Natur og landskab i Calabrien

Calabrien byder på omkring 800 km kystlinje med et bredt udvalg af smukke strande. I bør besøge stranden Capo Vaticano, der med sit fine sand omgivet af gamle træer og krystalklart vand, er betegnet som én af de 100 smukkeste strande i verden. Derudover bør man opleve Calabriens bagland, med de smukke nationalparker som eksempelvis Sila, Serre og Pollino, der alle er fyldt med naturrige seværdigheder. 

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Italien