Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sydbøhmen

Highlights fra Sydbøhmen
Børnevenlige campingpladser
Sceniske landskaber
Velbevaret arkitektur og kultur
Afslapning og idyl
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til camping i Sydbøhmen

Hvis I har lyst til at tage en tur til Tjekkiet, bør I udforske Sydbøhmen. Et herligt område med store, smukke landskaber og gammel, velbevaret arkitektur. Tager I på camping med familien her, vil I være omgivet af den rolige natur, området er præget af. Perfekt til en campingferie, hvor I kan koble af og nyde tilværelsen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydbøhmen

Camping i Sydbøhmen

Camping i Sydbøhmen

Når I tager på camping i Sydbøhmen, kan I godt forberede jer på ren idyl midt i naturen. Området har mange søer, som løber gennem både by og land. En tur i båd eller kajak er det perfekte tidsfordriv på jeres campingferie, hvis I ikke vil ligge på campingpladsen og slappe af med en god bog. Mange campingpladser ligger også tæt på søerne, og de fleste steder er der strand, så I kan køle af i varmen. I skal tage på camping i Sydbøhmen, hvis I elsker afslapning og hygge på jeres ferie.

Hyggelige byer og gamle slotte

Hyggelige byer og gamle slotte

Der er masser af historie og kultur at opleve i Sydbøhmen. Mange byer har gamle, hyggelige bygninger, som er værd at besøge på jeres ferie. Udforsk også de mange slotte, som er bygget i gotisk stil. Perfekt til dagudflugter. Besøg også den kendte by Český Krumlov, som er en by, der er præget af arkitektur med stil fra Renæssancen og Barokken. Byen er desuden på UNESCOs verdensarvsliste, fordi den er så godt bevaret.

Den rolige natur i Sydbøhmen

Den rolige natur i Sydbøhmen

Naturen i Sydbøhmen er spækket med store, smukke landskaber, floder og søer. Har I lyst til at tage ud og udforske nogle af de mange sceniske områder, er der masser af måder at gøre det på. Tag f.eks. på vandre- eller cykelture, tag ud at fiske eller prøv kræfter med forskellige former for vandsport. Har I mere lyst til at slappe af i naturen, findes der masser af områder, der er perfekte til skovture, så I kan sidde og få en bid mad imens I nyder omgivelserne.