Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Umbrien

Highlights fra Umbrien
Vandsportsaktiviteter på Trasimenosøen
Naturrige omgivelser i Italiens grønne hjerte
Besøg middelalderbyen, Perugia
Autentiske, små byer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Umbrien

Umbrien er ikke en af de mest overrendte regioner i Italien, men det kommer blot denne naturrige region til gode. Umbrien bliver omtalt som Italiens grønne hjerte grundet områdets flotte natur. Naturen er rå, og byerne autentiske, så du får virkelig et indblik i italiensk kultur, når det er allermest ægte. Oplev Umbrien på bedste vis fra en campingplads, så I nemt kan trække jer tilbage og tage på udflugt i naturen og i byerne på bedste vis. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Umbrien

Campingferie i Umbrien

Campingferie i Umbrien

Er I ude efter en fantastisk campingferie nær flere af de historiske italienske byer, er Umbrien helt sikkert noget for jer! Her kan I på få timers køretur komme til byer som Rom og Firenze, som giver jer spændende oplevelser i nogle af Italiens imponerende byer. Alle campingpladser har både bungalows og plads til egen campingvogn, og man kan snildt finde en campingplads her på siden, der har alt til børn og unge. Find jeres næste campingferie her på siden og ring på tlf. 7015 4141 for yderligere information i forbindelse med bestilling.

En middelalderby med liv

En middelalderby med liv

Hovedbyen i Umbrien er Perugia, som tilbyder en fantastisk udsigt fra den bakketop, byen ligger på. Byen er en borgby fra middelalderen, og den er da også et godt eksempel på, hvordan man kan udnytte de gamle bygninger til at huse nutidige arrangementer og forlystelser. Byen er hyggeligst, hvis man søger lidt væk fra centrum og bevæger sig ind i labyrinterne af krogede, små gader. For at nå det historiske centrum skal man tage en underjordisk rulletrappe. Perugia er desuden en universitetsby, hvilket skaber masser af liv i byen, som på denne måde sprudler af ungdom.

Naturrigt område

Naturrigt område

Regionen har den største sø i Central- og Syditalien – nemlig Trasimenosøen. Landskabet omkring søen er fredeligt, og den frodige natur giver plads til lange, gode vandreture. Strandbredden er god, og man kan sagtens ligge ved stranden og tage en dukkert i søen. Det er under Castiglione, ved Tuoro eller tæt på fiskerbyen Torricella, at de bedste strande ligger. Fra San Feliciano er det muligt at sejle ud til den næsten ubeboede ø i søen, Isola Polvese. Ude på øen finder man også en god badestrand. Hvis I ønsker lidt mere livlige omgivelser, så kan I tage til Passignano, hvor der er en masse vandsportsaktiviteter såsom dykning, sejlads og windsurfing. 

Fascinerende undergrund

Fascinerende undergrund

I Orvieto venter der jer en spændende tur i byens undergrund. Turen er meget turistet, men fascinationsfaktoren må altså sige at gøre den det hele værd. Byen Orvieta ligger på en type sten ved navn tufo, og i tidernes morgen har indbyggerne udviddet byen ind i klipperne, hvilket er blevet til undergrunden Viaggi nella Citta. På turen ind i undergrunden kan I se, hvordan de etrutiske indbyggere har bygget dybe brønde for at nå vandet, og I ser desuden også de etrutiske, underjordiske rum. Byen er desuden kendt for sin domkirke, der kan ses fra miles omkreds, fordi byen ligger på et plateau af klipper. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.