Banner

Ferieparker i Costa Brava

Costa Brava er det perfekte sted til en badeferie! Med gyldne sandstrande og smukt blåt hav, og skønne ferieparker og ferielejlighed lige ved kysten. I vil opleve fantastiske badestrande, kulturelle seværdigheder, naturoplevelser, storbyer og lækker spansk tapas! Her finder I derfor omgivelserne for den bedste familieferie, hvor både voksne og børn vil glæde sig. På Friferie har vi kvalitetsstemplet alle ferielejlighederne, så vi er sikre på, at vi finder netop den ferielejlighed, der opfylder jeres feriedrømme.

Læs mere

7

resultater

L’escala Resort
Ingen anmeldelser
lescala-resort
1/23

Fra:

7.503 kr.

July 17 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Golf Beach Village
Ingen anmeldelser
golf-beach-village
1/2

13.010 kr.

Fra:

11.223 kr.

July 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Tossa Park
Ingen anmeldelser
tossa-park
1/17

Fra:

7.350 kr.

July 28 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Odissea park
Ingen anmeldelser
odissea-park
1/16

Fra:

6.845 kr.

September 1 - 7 nætter 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
golf-beach-apartment
1/15

Fra:

9.090 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
Villa Romana
Ingen anmeldelser
villa-romana
1/12

Fra:

12.940 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Estartit Playa
Ingen anmeldelser
estartit-playa
1/21
Tæt på stranden
Moderne ferieboliger
Dejligt poolområde
Restauranter og barer

Fra:

9.255 kr.

July 18 - 4 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Ferielejligheder i et sandt ferieparadis

Den populære og smukke kyststrækning, Costa Brava, strækker sig fra Pyrenæerne ved den franske grænse ned til den populære storby, Barcelona. Costa Brava er et rent ferieparadis beliggende blandt frodig natur, smukke omgivelser og ud fra charmerende feriebyer. Der er masser af mulighed for aktiviteter, udflugter og afslapning ved den gyldne kyst, som alle familiens medlemmer kan nyde godt af.

Kunne du og din familie tænke sig at drage til den gyldne Middelhavskyst, er der et stort udvalg af skønne ferieparker og ferielejligheder langs kystlinjen. Hvis I vil høre mere om området, skal I være velkomne til at give os et uforpligtende opkald på telefon 70 15 41 41.

 

Sommer og sol på gyldne sandstrande

Kunne I tænke jer at holde ferie i naturskønne områder og tilbringe mange soltimer på stranden, så er Costa Brava feriedestinationen for jer. Her får I blåt badevand, gyldne sandstrande og frodige landskaber i den smukke provins Girona. I mellem Pyrenæerne og Middelhavet gemmer sig en perle med masser af oplevelser, og ren afslapning.

Nogle af de smukkeste strande i Spanien

Costa Brava-kysten råder over de mest fantastiske og spektakulære strande med smukke bugter, betagende natur, dejlige sandstrande og azurblåt hav. Stranden Se Caleta i Lloret de Mar er en smuk sandstrand velegnet til snorkling, som ligger blandt flotte klippesider og med et billedskønt slot. Listen over dejlige strande på Costa Blanca er lang, men du kan være sikker på, at der er skønne strande ud fra og mellem hver by på hele strækningen. Dermed er I sikret at bo tæt på stranden i jeres ferielejlighed, samt mange af ferieparkerne har endda deres eget suveræne poolområde.

Oplevelser for hele familien

Uanset om I er på badeferie eller vil opleve provinsen, skal I benytte muligheden for at tage på stranden, da at mærke det bløde varme sand under fødderne, er en oplevelse i sig selv. Derudover skal I tage på udflugt til de græske ruiner og gamle bygningsværker, hvor I kan blive klogere på Cataloniens historie. Oplev Pyrenæernes frodige bjergsider eller tage i nationalparken Cap de Creus. Girona og Barcelona er storbyer, I skal besøge, hvis I vil opleve kultur, spansk gastronomi og shoppe souvenirs.

Spis jer igennem Spanien

Langs kysten finder I masser af herlige restauranter, caféer og barer, som serverer mad og drikke til enhver smag. Den catalanske mad siges at være den bedste i hele Spanien. Dette skyldes den skønne kombination af friske råvarer fra bjerglandskaberne og havet. Du kan blandt andet smage den catalanske torskesalat, Esqueixada de bacallá, det populære brød med friske tomater og olivenolie eller de grillede grønne Calçots. Derudover byder det catalanske køkken på velkendte spanske retter såsom Paella og Tapas, hvor især Patatas bravas med Alioli er populært. Catalonien er også kendt for sine delikate vine og cava, samt skøn Sangria, som kan nydes både på restauranter og caféer. Til dessert er den catalanske cremebudding, Crema Catalana, et oplagt valg, som får de fleste munde til at løbe i vand.

Det bedste af Costa Brava

Highlights i Costa Brava inkluderer: 

  • Skønne ferieparker og ferielejligheder ved kysten
  • Gyldne badestrande og blåt vand
  • Naturoplevelser og kulturelle seværdigheder
  • Besøg storbyerne Girona og Barcelona