Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Valais

Highlights fra Valais
Smukke og storslåede alper
Masser af udendørsaktiviteter
Arkitektoniske mesterværker
Lokale gastronomiske oplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Valais

Mod syd i Schweiz – og med statsgrænse både op til Italien og Frankrig – ligger Valais. Med Alperne lige i baghaven er det et utroligt flot område, som ligger op til masser af udendørs aktivitet – og som kan prale af skipister i verdensklasse! Sommermånederne er dog også skønne i dette område, og især Rhone-dalen og dens traditionelle landsbyer er værd at smutte forbi. Besøg også hovedbyen, Sion, og kig på smukke, gamle bygninger. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Valais

Arkitektoniske mesterværker i Sion

Arkitektoniske mesterværker i Sion

I Sion finder I skønne, gamle bygninger, som er værd at gå på eventyr i og omkring! Besøg for eksempel slottet Chateau de Tourbillon, som ikke bare er interessant i sig selv, men hvorfra der også er en fremragende udsigt! Katedralen Notre-Dame du Glarier er også en arkitektonisk perle og det samme gælder House of Supersaxo. 

Smuk natur og udsøgt vin

Smuk natur og udsøgt vin

I dette område er der et væld af cykel- og vandreruter, som bare ligger og venter på dig! Desuden er der rig mulighed for at stå på ski – også i sommerperioden, og bjergklatring kan du selvfølgelig også prøve kræfter med. Trods sneen på bjergtinderne er der ret lunt i Valais, når man befinder sig i dalene, og der kan derfor også dyrkes flere forskellige druer. Det betyder, at der produceres masser af vin i området, og det skal I naturligvis smage på! Desuden må I ikke snyde jer selv for at smage de klassiske retter såsom raclette og fondue samt det særlige, lufttørrede kød som har fået lov til at hænge i bjergluften! 
Camping i Valais

Camping i Valais

En aktiv campingferie med kultur og smuk natur er en del af menukortet, hvis du tager til denne flotte del af Schweiz. Her er utrolig mange aktive oplevelser, som kun ligger en kort køretur fra campingpladserne. Desuden er der rig mulighed for at nyde god mad, som naturligvis skal skylles ned med noget lokal og udsøgt vin. Skal din næste campingferie gå til Valais? Så kontakt os på 70 15 41 41, eller bestil lige her på hjemmesiden for et godt tilbud!  

Check også vores andre skønne rejsemål i Schweiz.