Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sydøst Slovenien

Highlights fra Sydøst Slovenien
Mange muligheder og oplevelser
Camping for hele familien
Besøg Celje, Ptuj og Catez
God beliggenhed tæt på natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i det sydøstlige Slovenien

Hele familien vil elske en campingferie i det sydøstlige Slovenien, da der er hyggelige og familievenlige campingpladser med gode faciliteter. Campingpladserne har god beliggenhed, og I finder både fine søer, nationalparker og hyggelige byer i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydøst Slovenien

På campingferie til det sydøstlige Slovenien

På campingferie til det sydøstlige Slovenien

Vil I gerne på en campingferie, som I kender det, men samtidig opleve et nyt land, så skal I tage på campingferie til det sydøstlige Slovenien. Campingpladserne er familievenlige, og indbyder til mange hyggelige stunder i de nærliggende grønne områder, hvor der venter jer en masse sjove oplevelser. Her på hjemmesiden finder I informationer og bliver klar til jeres campingferie i det sydøstlige Slovenien. Ring til os på telefon 70 15 41 41, hvis der skulle opstå spørgsmål. 
Om campingpladserne

Om campingpladserne

Campingferie i det sydøstlige Slovenien er attraktivt, da det endnu er en uopdaget rejsedestination for mange campister. Derfor får I rummelige og familievenlige campingpladser med alt, hvad I kunne have brug for af underholdning og faciliteter. Derudover er campingpladserne i det sydøstlige Slovenien af en høj standard, og I kommer ikke til at kede jer på disse fantastiske campingpladser. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Slovenien.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Området byder på mange nationalparker med dyreliv og grønne områder, og her kan I tage på ture ud i den friske luft, når I ikke nyder campingpladsens faciliteter. Vil I gerne ud og shoppe og opleve Sloveniens kulturelle side, kan I tage til hovedstaden Ljubljana eller til den nærliggende storby Maribor. Her er der mange arkitektoniske perler, hyggelige ældre bydele og god mad til rimelige priser hele året rundt. De mindre byer Catez, Celje og Ptuj er også et besøg værd.