Banner

Camping Costa Blanca

Denne smukke kyststrækning ligger i den spanske provins, Alicante. Costa Blancas kyst strækker sig over hele 200 kilometer med masser af enestående badestrande. Costa Blanca går under navnet Den Hvide Kyst grundet kystens spektakulære, hvide sandstrande, hvor I kan glæde jer til at nyde de varme solskinstimer på. Ferieområdet byder på masser af dejlige dage på stranden, gode shoppingmuligheder, udsøgt mad og spændende byer.
Læs mere

3

resultater

8.1
alannia-resort-costa-blanca
1/23
Campingplads med masser faciliteter
Børnevenlig campingplads
Kun 15 km til Middelhavet
Dejligt poolområde på pladsen
Fra: 7.466 kr.
June 23 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Almafra
8.1
almafra
1/26
Skønt poolområde med rutsjebane
Sportsaktiviteter for hele familien
Minimarked og frisør på camping
Miniklub og legeplads til børnene
Fra: 4.167 kr.
December 17 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Camping Lo Monte
7.7
lo-monte
1/25
Opvarmet pool med rutsjebane
Spa og massage
Tæt på skøn sandstrand
Fitness og sportsfaciliteter
Fra: 2.548 kr.
December 21 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping på Costa Blanca

En ferie til Costa Blanca vil byde på ren afslapning langs kysten, delikate specialiteter fra det spanske køkken og hyggelige byer at besøge. Hos Friferie kan I tage på familieferie til den luksuriøse campingplads, Marjal Camping, hvor der venter jer store stande, tropiske pools, fitnesscenter, spa, lækker restaurant, miniklub for de mindste og underholdning for alle aldre. Lyder Costa Blanca og muligvis Marjal Camping som det ideelle feriested for jeres familie, kan I bestille ferienher på friferie.dk eller i gennem vores dygtige rejseeksperter på tlf. 7015 4141. 

Check også vores andre rejsemål i Spanien.

Naturoplevelser i Alicante

Der er smukke strande langs hele kyststrækningen, og dem skal I nok finde! Men der er også mange andre naturoplevelser at komme efter i dette område. I den smukke naturpark Les Fonts de l'Algar Nature Reserve i Alicante er der eksempelvis et flot vandfald, som bestemt er et besøg værd. Ved Algarvandfaldet kan I blive kølet ned i de naturlige klippepools, hvor I på bedste vis kan nyde lyden af det brusende vand, mens I kan beundre den skønne, omkringliggende natur. Derudover er Rio Safaripark et oplagt sted til en udflugt for hele familien, som ligger i flotte omgivelser med palmer og skov, og den huser utallige af sjove dyrearter. 

Besøg byen Benidorm

Benidorm er temmelig kendt for sin skyline af prægtige hoteller ned til vandet, men bag alle de flotte facader venter det ”rigtige” Spanien. Gå i gennem den gamle bydel, hvor du kan nyde paella og fiskeretter på de mange intime og hyggelige restauranter. Hvis I har børn med på ferien, er der også en del at komme efter i Benidorm. Der er nemlig hele 3 temaparker i området, som med garanti vil falde i god jord hos de mindste med masser af sjove oplevelser dagen lang, som de vil glæde sig til at fortælle vennerne, når de kommer hjem. 

Den uundværlige perle, Altea

Rejser I på ferie til Costa Blanca, må I ikke gå glip af den stemningsfyldte by, Altea. Den lille, charmerende by ligger blot 10 km nord for Benidorm, hvor der venter jer en hel særlig atmosfære i de smukkeste omgivelser. Specielt i den gamle bydel vil I blive beriget af den spanske charme på bedste vis med de hvidkalkede huse, gastronomiske oplevelser i de snævre gader og den flotteste udsigt over kysten. I den nyere bydel er der en livlig strandpromenade, hvor I kan nyde en forfriskende drink eller en udsøgt middag til lyden af bølgernes brus.