Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Zeeland

Highlights fra Zeeland
Kulinariske oplevelser fra havet
Massevis af smukke strande
Masser af spændende historie
Opdelt i små øer af floden
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Zeeland

I det sydvestlige hjørne af Holland ligger denne skønne provins, Zeeland. Provinsen ligger ud til vandet – hvilket navnet også antyder – og byder på smukke strande og masser af kulinariske oplevelser direkte fra havet! Af populære byer er Middelburg, Domburg og Vlissingen værd at nævne, og provinsen byder generelt på masser af historie! Provinsen er meget præget af floddeltaet i området og består mere eller mindre af øer i dette delta. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Zeeland

De smukke strande i Zeeland

De smukke strande i Zeeland

Provinsen Zeeland byder på over 650 kilometer kystlinje og har dermed strande nok at tage af! En gåtur langs stranden giver masser af spændende oplevelser – for eksempel kan man møde anderledes flora og fauna såsom nattergale og strandfennikel på de hollandske strande. Der er masser af naturlige strande i denne provins, og på ’t Zwin-stranden i Retranchement kan man ligefrem finde gamle hajtænder! På nogle af strandene kan du også få en guidet tur og få vist alle de små særligheder, som strandene byder på! 

Seafood og kulinariske eventyr

Seafood og kulinariske eventyr

Med sin tætte tilknytning til havet byder Zeeland naturligvis på masser af seafood af forskellige arter! Især muslinger er særligt gode i dette område og specielt byerne Yerseke, Bruinisse og Philippine er kendte for deres udsøgte muslinger! Hummer fra Oosterschelde er bestemt også et ”must try”. Denne hummer har en helt særlig smag grundet vandet, den lever i, og så er den blå, indtil den bliver tilberedt! 

Camping i Zeeland

Camping i Zeeland

Skal du og familien på en dejlig campingferie i et af Hollands mest spændende havområder, så kontakt os på telefon 70 15 41 41, eller bestil her på siden for at få et godt tilbud på en luksuriøs campingferie! En campingferie i Zeeland vil være en oplevelse for hele familie, og I kan se frem til at slippe vandhunden løs samt opleve kulturen gennem deres udsøgte mad, men også gennem historien, området har at byde på. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.